Πάρτι με ρωμαϊκά όργια στο Ηράκλειο Κρήτης…

186
έρευνα, Πάντειο Πανεπιστήμιο, γυναίκες, άπιστες,

Πάρτι με ναρκωτικά και ρωμαϊκά όργια, με τη συμμετοχή, μάλιστα, μελών της «υψηλής» κοινωνίας του Ηρακλείου θα διοργανωνόταν τις επόμενες ημέρες σε δημοφιλές μπαρ της πόλης.

Μάλιστα, ένας από τους διοργανωτές ανήκει σε γνωστή επιχειρηματική οικογένεια. Μάλιστα, στο σπίτι του 41χρονου επιχειρηματία, διοργανωτή του πάρτι, συνελήφθη το ζευγάρι των 41χρονων που είχε έρθει από τα Χανιά για το πάρτι στο οποίο είχε κλειστεί μέσω διαδικτύου δωμάτια σε ξενοδοχείο της πόλης για όργια με ανταλλαγές συντρόφων. Μάλιστα, οι δυο τους είχαν ήδη αρχίσει «προετοιμασία» κάνοντας εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών, σε σημείο που η γυναίκα να μην έχει επαφή με το περιβάλλον! Πρόκειται για στέλεχος πασίγνωστου κοινωνικού φορέα που ασχολείται με το παιδί και η σύλληψή της έχει προκαλέσει σάλο.

Οι σχετικές πληροφορίες έφθασαν στα αυτιά των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι και στοχοποίησαν τους διοργανωτές του οργίου, δυο Ελληνες ηλικίας 41 και 31 χρόνων. Ο ένας 41χρονος ακινητοποιήθηκε ενώ οδηγούσε το Ι.Χ. αυτοκίνητό του και υποβλήθηκε σε έλεγχο, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκε μια ψηφιακή ζυγαριά με υπολείμματα κεταμίνης. Στην κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν ακόμη ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια και 170 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:  Χαλάει σήμερα ο καιρός!

Στις έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια του 41χρονου και του 31χρονου, κατασχέθηκαν 11 αυτοσχέδιες συσκευασίες με συνολικά 486,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, άλλες δυο με ποσότητα κεταμίνης, 126 γραμμάρια μιας λευκής σκόνης άγνωστης σύστασης που χρησιμοποιείται για τη νόθευση ναρκωτικών και εστάλη για χημική ανάλυση, επτά τσιγαριλίκια, τρεις τρίφτες κάνναβης, αλλά και δυο ημερολόγια με ιδιόχειρες σημειώσεις που ανέφεραν ονόματα και ποσότητες ναρκωτικών οι οποίες εξετάζονται.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ήδη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που τους άσκησε διώξεις κατά περίπτωση για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Μάλιστα, οι κατηγορίες για τους δυο διοργανωτές του πάρτι είναι σε βαθμό κακουργήματος..