“Ανέκδοτο να διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός για τη διαιτησία”

121

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αναφορικά με τις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού! Οι «πράσινοι» εξέδωσαν αιχμητή ανακοίνωση μέσω της οποίας τονίζουν πως μοιάζει με ανέκδοτο να διαμαρτύρεται (μέσω ΜΜΕ) ο Ολυμπιακός για τη διαιτησία κόντρα στον Πλατανιά, γίνεται αναφορά στη μέθοδο των «non paper» και τις νόμιμα καταγεγραμμένες συνομιλίες του προέδρου των Πειραιωτών με τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ και και καλούν τη δικαιοσύνη να παρέμβει.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για τη διαιτησία! Όσες φορές και αν γραφτεί, το ίδιο ανεκδοτολογικό φαίνεται. Στη δικογραφία της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο υπάρχουν καταγεγραμμένες συνομιλίες του ιδιοκτήτη της ομάδας του Πειραιά με υπαλλήλους της ΠΑΕ όπου περιγράφεται ο τρόπος που ασκείται μέσω των ΜΜΕ η πίεση προς τους διαιτητές προκειμένου να διαιτητεύσουν όπως επιθυμεί το… μεγάλο αφεντικό.

Για πολλοστή φορά χρησιμοποιήθηκε η ίδια μέθοδος, μέσω των περίφημων non paper, προκειμένου να επιτεθούν στο διαιτητή του αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά, προσπαθώντας παράλληλα να περάσουν ως άποψη ότι έπιασε τόπο ο εκβιασμός προς τους διαιτητές. Ήρθε η ώρα να παρέμβει η ελληνική Δικαιοσύνη σε τέτοιου είδους πρακτικές.

Διαβάστε επίσης:  Οι αθλητικές μεταδόσεις 17/5/18

Άλλωστε είναι καταγεγραμμένα και δημοσιευμένα όλα όσα έκανε ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Πειραιά όταν απαιτούσε -μέσω πακιστανικού τηλεφώνου- στον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ (αυτός είχε κινέζικο τηλέφωνο) να οριστούν συγκεκριμένοι διαιτητές σε συγκεκριμένα παιχνίδια, αλλά και όταν ζητούσε από το νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ να απορριφθεί η έφεση του Τυρνάβου και να ληφθεί απόφαση υπέρ του Εθνικού Γαζώρου.

Στο συγκεκριμένο πεδίο είναι o μετρ του είδους. Αποτελεί, όμως, πρόκληση και βιασμό της κοινής λογικής να γίνονται τέτοιες αναφορές από τον Ολυμπιακό. Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».