Παναθηναϊκός: Αύξηση και επέκταση σε Μπεργκ!

69

Την αλλαγή στάσης του Μάρκους Μπεργκ σχετικά με την παραμονή του στον Παναθηναϊκό και ποιοι ήταν οι λόγοι που ο Σουηδός άσος δεν θέλει να φύγει από το Τριφύλλι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» o Γιάννης Αλαφούζος φέρεται να έκανε μία πρώτη συζήτηση με την πλευρά του Μπεργκ σχετικά με το μέλλον της συνεργασίας τους. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του διεθνή επιθετικού (σ.σ. λήγει το 2018) έως το 2019 μαζί με μία σημαντική αύξηση στις απολαβές του, οι οποίες θα ξεπερνάνε το 1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ θα περιλαμβάνουν και αρκετά μπόνους.

Πρόθεση του Αλαφούζου είναι να επιβραβεύσει και «δέσει» τον Μπεργκ, καθώς στον Παναθηναϊκό θέλουν να στηριχτούν πάνω του στο χτίσιμο της ομάδας και παράλληλα να απομακρύνουν διάφορους «μνηστήρες».

Διαβάστε επίσης:  Οι αθλητικές μεταδόσεις 21/4/18

Στην επαφή μεταξύ των δύο πλευρών δεν υπήρξαν λεπτομέρειες, αλλά ανανέωσαν το ραντεβού τους για να τα ξαναπούν πιο αναλυτικά μετά το τέλος των play offs και πριν ο Μπεργκ φύγει από την Ελλάδα προκειμένου να ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα της Σουηδίας για την τελική φάση του Euro.