ΠΑΟΚ: Υπάρχει σκέψη για τη δημιουργία δικού του καναλιού!

59
ΠΑΟΚ - Βασιλεία 2-1

Ως γνωστόν ο ΠΑΟΚ αποτελεί την μοναδική ομάδα που δεν έχει επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη Nova και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η σκέψη που υπάρχει στον «δικέφαλο του βορρά» είναι να στηθεί ένα κανάλι, που θα καλύπτει και την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων της ομάδας.
Σίγουρα η απώλεια των εσόδων από την κεντρική διαχείριση είναι μεγάλη, αλλά στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως υπάρχει τρόπος να βγουν τα… σπασμένα από το διαφημιστικό τμήμα, το οποίο από φέτος το καλοκαίρι θα λειτουργεί σε ρυθμούς υψηλών προδιαγραφών.

Η δημιουργία καναλιού του ΠΑΟΚ είναι ακόμα σε φάση σκέψης και μελέτης, αλλά δεν είναι ακόμα «τελειωμένο». Είναι, όμως, ενδεικτική για τα σχέδια του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος θέλει να δημιουργήσει ένα κλαμπ, το οποίο δεν θα έχει καμία εξάρτηση.

Διαβάστε επίσης:  Κυπελλούχος Ελλάδας ο Ολυμπιακός, κέρδισε την ΑΕΚ 1-0

Σε ό,τι αφορά το διαφημιστικό πεδίο οι εξελίξεις θα είναι πιο άμεσες, με τη συνεργασία του ΠΑΟΚ με την Taf να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Μία συνεργασία που υπέγραψε ο Άλκης Μαυροφρύδης στο ξεκίνημα της παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη.

Ήδη στον ΠΑΟΚ μελετάνε την επένδυση στα Λεντ (εναλλασσόμενες ηλεκτρικές πινακίδες), η οποία κυμαίνεται από 250.000 έως 400.000 ευρώ. Στον «δικέφαλο του βορρά» υπάρχει επίσης πρόθεση ενίσχυσης του τμήματος μάρκετινγκ και αναμφίβολα το καλοκαίρι θα είναι καυτό για τον ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα.