Παραλίγο να μείνει χήρα η Τζένιφερ Άνιστον !

168

Επεισοδιακό μήνα του μέλιτος έκαναν οι Τζένιφερ Άνιστον και Τζάστιν Θερού.

Όπως αποκάλυψε ο ο Τζάστιν Θερού σε εμφάνιση του στην εκπομπή «Live With Kelly And Michael», το scuba diving που έκανε στα νησιά Βora Bora, παραλίγο να του στοιχίσει την ζωή καθώς βρέθηκε στα βαθειά χωρίς αρκετό οξυγόνο, με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί.

Ο 44χρονος σταρ, περιέγραψε έχοντας κάνει προπονήσεις και καταδύσεις πριν την παραλίγο μοιραία κατάδυση, αποφάσισε να αλλάξει εκπαιδευτή τελευταία στιγμή.

Ο Τζάστιν αποκάλυψε πως συνειδητοποίησε ότι η ένδειξη του οξυγόνου στην μπουκάλα του ήταν κόκκινη τη στιγμή που είχαν φτάσει σε ενα πολύ βαθύ σημείο κάτι που σήμαινε ότι μπορούσε ανά πάσα στιγμή να πνιγεί. Αποτέλεσμα ήταν να πανικοβληθεί, όχι μόνο ο ίδιος αλλά και ένας φίλος του που ήταν μαζί του αλλά και ο ίδιος ο εκπαιδευτής.

Διαβάστε επίσης:  Ζώδια: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις 21 έως 27 Μαΐου!

Περιγράφοντας το σκηνικό ο ίδιος αφηγείται: «Τα μάτια του φίλου μου έλεγαν ξεκάθαρα κάτω από το νερό: “Ω θεέ μου θα πεθάνεις!”. Το μυαλό μου τα έχασε».

Ωστόσο, ο εκπαιδευτής, δίχως να χάσει χρόνο, του έδωσε έναν αναπνευστήρα για επείγουσα ανάγκη, αν και για να τον βάλει αναγκάστηκε να πιει μεγάλη ποσότητα νερού.

Ο εκπαιδευτής αργότερα του αποκάλυψε ότι δεν ήθελε να τον ανεβάσει πάνω, καθώς ήταν πολύ επικίνδυνο αφού είχαν απομακρυνθεί πολύ από το καράβι και θα ήταν δύσκολο να κολυμπήσουν ως εκεί στην επιφάνεια του νερού.