Ποια ηγέτης Ευρωπαϊκής χώρας, ψωνίζει μόνη της στο σούπερ μάρκετ

202
μητέρα, δεύτερη φορά, ελληνίδα, ηθοποιός,

Πήγε στο σούπερ μάρκετ και έβγαλε λαβράκι ο ένας ανταποκριτής του περιοδικού TIME στη Γερμανία, ο Σάιμον Σούστερ.

Στο ίδιο κατάστημα έκανε τα ψώνια της η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ. Μάλιστα περίμενε υπομονετικά στη σειρά της όπως  όλοι οι άλλοι πελάτες να για πληρώσει.  Όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα, η κυρία Μέρκελ συνοδευόταν από δύο σωματοφύλακες, οι οποίοι την περίμεναν υπομονετικά να τελειώσει.

ΜέρκελΟ δημοσιογράφος ανέβασε τη φωτογραφία της κυρίας Μέρκελ στο σουπερμάρκετ στο Twitter, ενώ αποκάλυψε επίσης ότι η ταμίας που την εξυπηρέτησε του είπε πως η καγκελάριος επισκέπτεται συνέχεια το κατάστημα αφού της αρέσει να κάνει μόνη της τα ψώνια της.

Διαβάστε επίσης:  ΧΑΒΑΗ: Το ηφαίστειο Κιλαουέα εξερράγη (Βίντεο)

Σύμφωνα με τον Σούστερ, όλοι οι πελάτες του καταστήματος έδειχναν να μην εκπλήσσονται από την εικόνα της Μέρκελ στο σουπερμάρκετ, ενώ αποκάλυψε ότι δεν υπήρχε ούτε ένα άτομο που επιχείρησε να την βγάλει φωτογραφία ή να τραβήξει μία selfie.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η κυρία Μέρκελ απαθανατίζεται να κάνει μόνη της τα ψώνια της σε σουπερμάρκετ. Άλλωστε, όπως είναι γνωστό, η «σιδηρά κυρία» της Γερμανίας  είναι στην καθημερινότητά της μια ιδιαίτερα απλή γυναίκα.