Ποιον βγάζουν Πρόεδρο της ΝΔ τα γραφεία στοιχημάτων…

310
ΝΔ, Τι γνώριζαν, Βέμπερ, Γιούνκερ, για τη «μεγάλη ανατροπή». του Κυριάκου Μητσοτάκη

Νέα ανατροπή στις αποδόσεις για την εκλογή του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Από κει που ο Τζιτζικώστας είχε μειώσει πάρα πολύ τη διαφορά από τον Μεϊμαράκη και έτεινε να αναδειχθεί σε φαβορί, πλέον ο “Βαγγέλας” ανέκαμψε και είναι σούπερ φαβορί σύμφωνα με τις αποδόσεις.

Πλέον, ο μέχρι πρότινος υπηρεσιακός πρόεδρος της Ν.Δ πληρώνει με 1,30, ενώ ο Μακεδόνας πολιτικός δίνει 3,65. Στα ίδια περίπου είναι οι Μητσοτάκης και Γεωργιάδης, με 14,00 και 30,00 αντίστοιχα. Πάντως, αν και οι αποδόσεις αυτές δημιουργούν ένα κλίμα, μπορεί και να μην λένε την αλήθεια για το πραγματικό φαβορί.

Άλλωστε, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως στις προηγούμενες εκλογές στη Νέα Δημοκρατία, τεράστιο φαβορί ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά τελικά βγήκε ο Αντώνης Σαμαράς. Και φυσικά, ακόμη κι αν ο Μεϊμαράκης κερδίσει στον πρώτο γύρο, όλα μπορούν να ανατραπούν στις επαναληπτικές εκλογές της 10ης Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης:  Οι δυο Ελλάδες…

Αυτό που δείχνει ξεκάθαρα η κατακόρυφη πτώση της απόδοσης του Μεϊμαράκη, είναι πως ο περισσότερος κόσμος παίζει τη νίκη του. Όμως, σίγουρα τώρα, η νίκη του Τζιτζικώστα είναι πιο value από ποτέ.