Ποιος από του τέσσερις θα αποχωρήσει;

320

Σε θρίλερ δίχως τέλος εξελίσσεται η εκλογή προέδρου στη ΝΔ καθώς λίγο πριν δοθεί το χρίσμα του νέου αρχηγού της γαλάζιας παράταξης, φουντώνουν τα σενάρια πως ένας από τους 4 υποψήφιους για την αρχηγία ίσως τελικά να αποχωρήσει από την κούρσα. Στο μεταξύ στο παρασκήνιο πληθαίνουν οι μυστικές συναντήσεις, μεταξύ των ηγετικών στελεχών της παράταξης.

Τα σενάρια αφήνουν ανοιχτό το ενδεχομένο στην διαδικασία εκλογής να πάρουν μέρος μόνο τρεις από τους τέσσερις υποψηφίους που σήμερα διεκδικούν την αρχηγία του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν έντονες παρασκηνιακές συζητήσεις και ένας εκ των 4 υποψηφίων συζητά και το ενδεχόμενο να μην κατέβει τελικά υποψήφιος για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε επίσης:  Μπέρδεψε τον Αρκά με τον… Αρακά ο Καρανίκας!

Πάντως, το παρασκήνιο στη Νέα Δημοκρατία είναι έντονο και τις επόμενες ημέρες αναμένονται και δημοσκοπήσεις που πιθανότατα θα δυναμιτίσουν το κλίμα στο εσωτερικό.

Ενδεικτικό του παρασκηνίου είναι οι πληροφορίες που θέλουν τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή να έχει συναντηθεί ήδη με τον κ. Μεϊμαράκη αλλά και τον κ. Τζιτζικώστα. Αυτή η δεύτερη συνάντηση έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ο κ. Καραμανλής στην αρχή της διαδικασίας ήταν αρνητικός προς την υποψηφιότητα του κ. Τζιτζικώστα.