Προπώληση εισιτηρίων με 3 ευρώ και από το Σύγχρονο Θέατρο

667

Μετά το Θέατρο Τέχνης και το Σύγχρονο Θέατρο, κατανοώντας τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της εποχής, προσφέρει τις παραστάσεις της νέας θεατρικής σεζόν με ειδική προσφορά εισιτηρίου 3 ευρώ.

«Το θέατρο, ίσως ιδίως στις μέρες μας, πρέπει να είναι ανοιχτό σε όλο το κοινό και η οικονομική κρίση δεν πρέπει να αποδυναμώσει αυτή τη σχέση. Για το λόγο αυτό, το Σύγχρονο Θέατρο κατά διαστήματα θα κάνει προσφορές στα εισιτήρια, ώστε κάθε άνθρωπος να έχει πρόσβαση στις παραστάσεις του» δηλώνουν οι άνθρωποι του Θεάτρου.

Η αγορά εισιτηρίων γίνεται από τα ταμεία του Σύγχρονου Θεάτρου(Ευμολπιδών 45, Γκάζι.
Τηλ: 210-3464.380 και 210-3617.934.)

Ημέρες και ώρες διάθεσης εισιτηρίων:

Τρίτη 6 Οκτωβρίου (11:00-14:00 και 17:00-22:00)
Τετάρτη 7 Οκτωβρίου (11:00-14:00 και 17:00-22:00)
* Η προσφορά ισχύει μόνο τις συγκεκριμένες ημέρες.

Το κοινό μπορεί επιλέξει όσες παραστάσεις επιθυμεί, με ελεύθερη επιλογή ημερομηνίας και ώρας. Θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων για όλη τη σεζόν, ενώ θα γίνει προσπάθεια να μην υπάρχειαναμονή, καθώς το θέατρο έχει προβλέψει την έκδοση των εισιτηρίων απόαρκετά ταμεία.

Διαβάστε επίσης:  Αρχαίο δράμα, σύγχρονα ποιήματα: Η Ελένη

Στο Σύγχρονο Θέατρο φέτος παρουσιάζονται τα έργα:

«Η Μητέρα του Σκύλου» του Παύλου Μάτεσι (θεατρική μεταφορά, σκηνοθεσία: Σταύρος Τσακίρης), «Πέερ Γκυντ» του Ερρίκου Ίψεν (νέα απόδοση, διασκευή, σκηνοθεσία: Σταύρος Τσακίρης), «Το Γεφύρι της Άρτας» (σκηνοθεσία: Ίρις Χατζηαντωνίου).

Επίσης, τα έργα για παιδιά που παρουσιάζει η Συντεχνία του Γέλιου (Βασίλης Κουκαλάνι): «Τζέλα, Λέλα, Κόρνας και ο Κλεομένης» του Volker Ludwig (σκηνοθ. Λίλλυ Μελεμέ, Β. Κουκαλάνι), «Μια Γιορτή στου Νουριάν» του Volker Ludwig (σκηνοθ. Παντελής Δεντάκης, Β. Κουκαλάνι), «Είστε και Φαίνεστε» (σκηνοθ. Γιώργος Παλούμπης, Β. Κουκαλάνι).