Προσλήψεις από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου

360

Η εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού (Αρχιτέκτονες – Μηχανικοί, Φωτογράφος, Τεχνικός συντήρησης αρχαιοτήτων και έργων τέχνης)  και ειδικευμένων εργατών με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων για τις ανάγκες του ενταγμένου στο ΕΣΠΑ έργου «Βελτίωση κατά τμήματα 2ης Επαρχιακής Οδού (Ντιπίου- Παπάδου- Πλωμαρίου).

Δείτε εδώ την ανακοίνωση

Πρόσληψη επιστηµονικού προσωπικού (Αρχιτέκτονες – Μηχανικοί,  Τεχνικός συντήρησης αρχαιοτήτων και έργων τέχνης) και ειδικευµένων εργατών µε σύµβαση εργασίας ορισµένου χρόνου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων για τις ανάγκες του ενταγµένου στο ΕΣΠΑ έργου «Βελτίωση κατά τµήµατα 4ης Επαρχιακής οδού από διακλάδωση 36ης Ε.Ο. µέχρι Καρίνη Νήσου Λέσβου».

Δείτε εδώ την ανακοίνωση

Πρόσληψη επιστηµονικού προσωπικού (Αρχαιολόγος) και ειδικευµένων εργατών µε σύµβαση εργασίας ορισµένου χρόνου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων για τις ανάγκες του ενταγµένου στο ΠΑΑ έργου «Κατασκευή δικτύου άρδευσης φράγµατος Καλαµωτής Ν. Χίου».

Διαβάστε επίσης:  250.000 επιχειρήσεις έχουν προχωρήσει σε αναστολή συμβάσεων εργασίας του προσωπικού

Δείτε εδώ την ανακοίνωση

Πρόσληψη ειδικευμένων εργατών με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων για τις ανάγκες του ενταγμένου στο ΕΣΠΑ έργου «Κατασκευή αποχετευτικών δικτύων και βιολογικών καθαρισμών Δήμου Μύρινας, Νομού Λέσβου».

Δείτε εδώ την ανακοίνωση

Πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού (Αρχαιολόγος) και ειδικευμένων εργατών με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων για τις ανάγκες του ενταγμένου στο ΕΣΠΑ έργου «Κατασκευή έργων αποχέτευσης στις Δημοτικές Κοινότητες Μόριας- Παμφίλων».

Δείτε εδώ την ανακοίνωση

Πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού (Συντηρητής Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης ομάδας Α) )  με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων για τις ανάγκες του ενταγμένου στο ΕΣΠΑ έργου «Δίκτυο αποχέτευσης και μονάδα ΕΕΛ Δήμου Νέας Κούταλης»

Δείτε εδώ την ανακοίνωση