«Πυρά» Ζωής σε Καμμένο – ΑΝΕΛ: Ανυπόστατοι οι ισχυρισμοί της

258

Άλλη μία φορά η Ζωή Κωνσταντοπούλου χρησιμοποίησε την ιδιότητα της ως Πρόεδρος της Βουλής, χρησιμοποιώντας την τηλεόραση της Βουλής για να αποκρούσει προσωπικές επιθέσεις,

Για ελεεινή προσπάθεια αποδόμησης και σπίλωσης της από τον παραιτηθέντα πρωθυπουργό και τους παραιτηθέντες Υπουργούς Επικρατείας και Εθνικής Άμυνας, έκανε λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξη Τύπου, στην οποία απάντησε στις αιχμές του κ Καμμένου για σκόπιμη ολιγωρία της σε ζητήματα διαφθοράς και για σχέσεις της με τον Αντώνη Κάντα που είχε εμπλακεί στις μίζες με τα εξοπλιστικά.

«Στη δημοσιά διαδρομή μου έχω υπάρξει διαφανής και ειλικρινής, στη δική μου ντουλάπα όσο και να ψάξουν σκελετούς δεν θα βρουν», τόνισε η κ Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε ότι αυτή η επίθεση έχει μόνο στόχο να πλήξει την πολιτική της υπόσταση και είναι απολύτως ψευδής και τερατώδης.

Παράλληλα έκανε λόγο για πολιτικούς αρχηγούς που αισθάνονται άσχημα με τον εαυτό τους γιατί έφεραν τα χειρότερα μνημόνια και συνέπραξαν στο να κλείσει η βουλή για να συγκαλύψουν σκάνδαλα όπως αυτό της Ζίμενς, ενώ εμπόδισαν τη βίαιη προσαγωγή του Γιάννη Στουρναρα για να τον προστατεύσουν.

Διαβάστε επίσης:  Η παγίδα του Ζάεφ στην Ελλάδα: “Μακεδονία του Ίλιντεν”

Απάντηση των ΑΝΕΛ

«Στους ανυπόστατους ισχυρισμούς της πρώην Προέδρου της Βουλής σχετικά με τη δικογραφία για τα εξοπλιστικά απαντούμε», υπογραμμίζει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη απαντώντας στην Ζωή Κωνσταντοπούλου και προσθέτει:
«Πρώτον: Για τη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με την υπόθεση των εξοπλιστικών απαιτούνται οι υπογραφές τριάντα βουλευτών και οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε δεκατρείς βουλευτές.
Δεύτερον: η σχετική δικογραφία παραδόθηκε από την κα Κωνσταντοπούλου στον κ. Καμμένο μια ημέρα αφότου έκλεισε η Βουλή.
Και τρίτον: επειδή η κ. Κωνσταντοπούλου ισχυρίστηκε πως η ίδια ανακοίνωσε στην Ολομέλεια της Βουλής ότι της εστάλη η δικογραφία για τα εξοπλιστικά από τη Δικαιοσύνη, ρωτάμε ευθέως: πότε προέβη στη σχετική ανακοίνωση και αν δόθηκε ο λόγος σε εκπρόσωπο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Στην Ελλάδα, πάντως, λέμε όταν ένα μικρό παιδάκι πνίγεται, «ο νονός, ο νονός…».