Πόσους έχει σκοτώσει μέχρι σήμερα ο James Bond (βίντεο)

189
ΙΤΑΛΙΑ: Ετοιμάζεται για τα γυρίσματα του 25ου Τζέιμς Μποντ

Ο μεγαλύτερος κατάσκοπος όλων των εποχών, αγέραστο το ομορφόπαιδο της Μ16 που δεν μπορεί να αντισταθεί καμιά κοπέλα είναι μια φονική μηχανή.

Είναι γνωστό πως ο James Bond έχει το ελεύθερο από την ΜΙ6 να σκοτώνει όποιον τολμήσει να μπει εμπόδιο στο δρόμο του.

Αυτό άλλωστε σημαίνει και το «00» στον κωδικό αριθμό του. Και μέχρι τώρα το κάνει κατ’ επανάληψη: σκοτώνει, σκοτώνει, σκοτώνει. Σκοτώνει με στυλ, σκοτώνει με φαντασία αλλά – πάνω απ’ όλα σκοτώνει αποτελεσματικά.

Πέρα από τα martinis, τις γυναίκες, τα τσιγάρα και τα κομψά σμόκιν, ο 007 δεν παύει να είναι ένας βετεράνος πράκτορας που όπου πατά χορτάρι δεν φυτρώνει. Εννοείται ότι ο 007 δεν περιορίστηκε ποτέ στο υπηρεσιακό Walther PPΚ του για να στείλει κόσμο πίσω στο δημιουργό του.

Διαβάστε επίσης:  Top 10 Sexiest Music Videos !

Στις 362 φορές που έχει μέχρι σήμερα δουλέψει για το Χάρο, έχει χρησιμοποιήσει δεκάδες διαφορετικές – ενίοτε και αλλοπρόσαλλες – τεχνικές προκειμένου να στείλει τους αντιπάλους του στον άλλο κόσμο.

Το SPECTRE θα είναι η 24η ταινία του James Bond και αναμένεται να ανεβάσει αισθητά το death toll της σειράς. Μέχρι τότε, υπάρχει το ακόλουθο mash-up, που συγκεντρώνει όλους τους θανάτους που έχουμε δει στις ταινίες του 007 σε ένα καλογυρισμένο βίντεο.