Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021
18.2 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 5 Μαρτίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1913.... Ο βασιλιάς των Ελλήνων Γεώργιος Α’ πέφτει νεκρός στη Θεσσαλονίκη από τις σφαίρες του Αλέξανδρου Σχινά, στην 50η επέτειο από της...

Πώς εκφράζουν τη ζήλεια τους τα ζώδια;

Ποια ζώδια ζηλεύουν και το δείχνουν και ποια το κρύβουν;

Λίγο πολύ όλοι ζηλεύουμε σε μια σχέση, απλά άλλοι το εκδηλώνουμε κι άλλοι όχι…

Πώς θα καταλάβεις όμως αν ζηλεύει ο/η σύντροφός σου ή πώς θα εκδηλώσει τη ζήλεια του, αν δεν είστε πολύ καιρό μαζί;

Δες το ζώδιό του/της και θα μάθεις.

Κριός

Θέλει να αισθάνεται ότι κάνει κουμάντο, έτσι τείνει να είναι ανασφαλής, κάτι που οδηγεί σε συχνές κρίσεις ζήλειας. Όταν ζηλεύει, είναι ένα συναισθηματικό τρενάκι του τρόμου για το σύντροφό του. Να περιμένεις μια έκρηξη αλλά και μια υπερβολή. Πρέπει συνεχώς να τον/ην καθησυχάζεις και να αφήνεις που και που να παίρνει τα ηνία της σχέσης για να νιώθει αρχηγός.

Ταύρος

Δε θέλει να μοιράζεται κανένα από τα κεκτημένα του, κατ’ επέκταση και το ταίρι του. Αν αρχίσει να υποψιάζεται διάφορα, θα ερευνήσει αρκετά για να βασίσει τις εικασίες του. Αν βρει κάτι ύποπτο, θα γίνει πυρ και μανία. Θέλει να τον κάνεις να νιώθει συνεχώς ασφαλής και κυρίως να μοιράζεσαι μαζί του απόψεις, πεποιθήσεις, αρχές και αξίες.

Δίδυμοι

Ένας Δίδυμος είναι επιρρεπής στην απιστία ή κάνει τέτοιες σκέψεις, χωρίς απαραίτητα να τις προχωρά, ίσως γι’ αυτό αναρωτιέται αν κι ο εραστής του κάνει τα ίδια. Είναι πολύ πιθανό να σου πει ευθέως ότι είναι ζηλεύει και θέλει να ξέρει τι του γίνεται, οπότε θα σπαταλήσεις αρκετό από τον χρόνο σου για να τον καθησυχάσεις. Μην τον/ην βρίσεις, ούτε να πάρεις αμυντική θέση, γιατί έτσι θα ανοίξει ένας απίστευτα κουραστικός κύκλος λεκτικών αντιπαραθέσεων.

Καρκίνο

Μπορεί να είναι τυφλά ερωτευμένος, ωστόσο μην νομίζεις ότι δεν ξέρει τι του γίνεται. Αν ζηλέψει, θα το κρατήσει μέσα του και θα αρχίσει να μαζεύει πακέτο. Μην ξεχνάς ότι είναι ζώδιο του νερού, οπότε η διαίσθησή του δουλεύει άψογα. Ένα ξέσπασμα να το περιμένεις, όπως επίσης και την γκρίνια που θα ακολουθήσει στη συνέχεια και θα κρατήσει για πολύ καιρό.

Λέων

Με το που θα ρίξεις το βλέμμα σου σε ένα άλλο πρόσωπο, να είσαι προετοιμασμένος/η για την κρίση ζήλειας του που θα ακολουθήσει, μιας θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής σου. Το παραμικρό μπορεί να προκαλέσει μια ζηλότυπη σκηνή. Το καλό είναι ότι δεν κολλάει, οπότε αν του παρέχεις ανεξαρτησία, του δώσεις χώρο και να τον πείσεις ότι είναι ο ήλιος σου γύρω από τον οποίο περιστρέφεσαι, θα του περάσει γρήγορα.

Παρθένος

Ζηλεύει αλλά δεν θα το μάθεις, αν δεν έρθει η ώρα. Αν έχει υποψίες, θα αναλύσει και θα καταγράψει κάθε σου κίνηση, μπορεί να ψάξει μέχρι και τις τσέπες, τις τσάντες ή το τηλέφωνό σου, συλλέγοντας στοιχεία. Κι αν όντως έχεις κάνει κάτι, τότε δεν πρόκειται να ξανακερδίσεις την εμπιστοσύνη του. Μην πεις ψέματα ή κάποια χαζή δικαιολογία γιατί, πέρα του ότι θυμάται τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια, θα θυμώσει επειδή θα νιώσει ότι υποτιμάς τη νοημοσύνη του.

Ζυγός

Ζηλεύει πολύ και κρυφά, ίσως γιατί θέλει να αρέσει πολύ, γι’ αυτό είναι εξαιρετικά ανασφαλής με την εμφάνισή του. Ωστόσο, θα αποφύγει τη σύγκρουση, όσο περισσότερο γίνεται. Αυτό που θα κάνει είναι να πείσει τον εαυτό του να σταματήσει να είναι ζηλιάρης για να μην προξενήσει αναταράξεις στη σχέση. Μην τον πιέσεις γιατί θα περάσει σε επιθετική.. άμυνα. Απλά, σιγά-σιγά και διακριτικά, καθησύχασέ τον.

Σκορπιός

Είναι ο πιο ζηλιάρης απ’ όλα τα ζώδια. Στην περίπτωση που προξενήσεις τη ζήλεια του πρέπει να προετοιμαστείς για την επερχόμενη οργή του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα αντιδράσει αμέσως αλλά αν πειστεί για την ενοχή σου, μην περιμένεις συγχώρεση ή να το ξεχάσει. Αν πάλι δεν έχεις κάνει κάτι μεμπτό, το μόνο που χρειάζεται είναι να τον πείσεις ότι είναι και θα είναι για σένα το Νο 1.

Τοξότης

Ζηλιάρης; Ο Τοξότης; Ποτέ! Ή τουλάχιστον δεν θα παραδεχθεί ποτέ ότι ζηλεύει γιατί από τη στιγμή που θα το παραδεχτεί θα σημάνει και το τέλος της σχέσης, εφ’ όσον δεν αντέχει να σηκώσει το βάρος του συγκεκριμένου συναισθήματος και θεωρεί ότι φθείρεται. Δείχνει αδιάφορος, αλλά κατά βάθος είναι πολύ κτητικός. Πρέπει να τον κάνεις να καταλάβει ότι τον θέλεις, χωρίς να τον πνίγεις.

Αιγόκερως

Δεν είναι από τα άτομα που θα ανοιχτούν και θα μιλήσουν για το πώς αισθάνονται, ωστόσο αν τύχει να ζηλέψει, θα φροντίσει να μην το δείξει, θα απομονωθεί, θα κάτσει να σκεφτεί ψύχραιμα και θα το διαχειριστεί, οπότε ενδεχομένως να μην το μάθεις ποτέ. Όσο υπάρχει συνέπεια και υπευθυνότητα από την πλευρά σου, θα σε εμπιστεύεται κι η σχέση θα αντέχει σε τέτοιους κραδασμούς.

Υδροχόος

Μπορεί να φαίνεται ψύχραιμος, όμως δεν αποκλείεται να ζηλέψει κάποιες στιγμές και μάλιστα να το δείξει κιόλας, αιφνιδιάζοντας το σύντροφό του. Ωστόσο, είναι σπάνιο γιατί συνηθίζει να εκλογικεύει τα συναισθήματά του και να μην παρασύρεται από αυτά. Σαφώς θέλει να υπάρχει ειλικρίνεια από την άλλη πλευρά, αλλά σε συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να συγχωρήσει και την απιστία.

Ιχθύες

Είναι ζηλιάρης και μπορεί να μην κάνει σκηνικό αλλά σίγουρα θα το καταλάβεις αμέσως, αφού θα αλλάξει τελείως η διάθεσή του. Μπορεί να μην το δείχνει αλλά είναι αρκετά κτητικός, όπως επίσης και καχύποπτος. Μην περιμένεις εκρήξεις ή να σου πει διάφορα, αλλά θα σε έχει και θα σε τυραννά για πολύ καιρό. Ωστόσο όσο περισσότερη προσοχή και φροντίδα παίρνει, τόσο πιο γρήγορα θα ηρεμήσει και θα το ξεχάσει.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 5 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Προσέξτε πριν προχωρήσετε και ακολουθήστε την ροή των πραγμάτων. ΤΑΥΡΟΣ Μπορεί να αισθάνεστε ότι είναι καιρός να κάνετε μια αλλαγή. ΔΙΔΥΜΟΙ Το μυαλό σας λειτουργεί. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 4 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα αγαπητέ Κριέ, θα πάρεις αποφασιστικά κάποιες καταστάσεις στα χέρια σου, ώστε να αποκτήσεις ξανά τον έλεγχο, σε όλους τους τομείς της...

Ποια είναι τα ζώδια που ζηλεύουν παράφορα και ποια είναι υπεράνω

Ποιο ζώδιο φτιάχνει σενάρια επιστημονικής φαντασίας, ποιο θα «ψαχουλέψει» το κινητό και τα μηνύματά σου και ποιο δε ζηλεύει… ο κόσμος να χαλάσει; ΚριόςΚαλός καλός...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 3 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, το Εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, που σχηματίζεται σήμερα, θα σου δώσει την ευκαιρία να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου, να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 2 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να παραδεχθείς τυχόν λάθη σου, να επαναπροσεγγίσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί, όπως και να...
ζώδια, 9/4/2016,

ΤΕΣΤ: Ποιο ζώδιο είναι… ο χειρότερος εχθρός σου;

Ποιο ζώδιο είναι πολύ δύσκολο να χειριστείς; Κάνε αυτό το τεστ και μάθε! Πάτησε εδώ για να κάνεις το τεστ.
Τι δήλωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης για τον ξυλοδαρμό του

Συνελήφθη ο Θέμης Αδαμαντίδης

Συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής ο Θέμης Αδαμαντίδης μαζί με άλλα 17 άτομα σε σπίτι που λειτουργούσε ως παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη της Κυψέλης. Όπως έγινε...

Βρείτε μας

7,773ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ποια είναι τα ζώδια που ζηλεύουν παράφορα και ποια είναι υπεράνω

Ποιο ζώδιο φτιάχνει σενάρια επιστημονικής φαντασίας, ποιο θα «ψαχουλέψει» το κινητό και τα μηνύματά...

Τα πιο τυχερά ζώδια που έχουν πάντα την τύχη με το μέρος τους

Μπορεί τα ζώδια που υπάρχουν να είναι πολλά, όμως, μόνο τρία από τα ζώδια...

Ζώδια: Πώς συμπεριφέρονται όταν ερωτεύονται!

Έρωτας είναι η αιτία…και σίγουρα ο τρόπος κι ο ρυθμός που τον βιώνει και...

Τα 6 ζώδια που εκπέμπουν την περισσότερη αρνητική ενέργεια

Έχουν τις περισσότερες αντιπάθειες. Δεν χαρίζονται εύκολα, ό,τι έχουν θα σου το πουν κατάμουτρα...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή