Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021
16.3 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 25 Φεβρουαρίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ  Το 1822.... Καταργείται η δουλεία στην Ελλάδα, με διάταξη του Συντάγματος της Επιδαύρου.  

Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη του Μαϊου το κάθε ζώδιο;

Εκμεταλλευθείτε έξυπνα αυτήν τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο, τον «οικοδόμο» του ουράνιου στερεώματος, προκειμένου να εντοπίσετε τι θεωρείτε πολυτιμότερο στη ζωή σας και να κινήσετε αντίστοιχα τα νήματα της πορείας σας.

Ο Ταύρος είναι ο οικοδόμος του ζωδιακού: Bάζει βάσεις και δίνει σχήμα στη δημιουργία. Ο Ταύρος σχετίζεται με την ασφάλεια, τους πόρους και τις αξίες -που δεν αναφέρονται μόνον στις αγοραστικές τιμές και το χρήμα, αλλά που σχετίζονται με ό,τι εκτιμούμε, με ό,τι τού δίνουμε τον χρόνο, την προσοχή και το ενδιαφέρον μας. Και επί πλέον με ό,τι εκτιμάμε στον εαυτό μας.

Εάν αισθανόμαστε ότι δεν αξίζουμε καμία περιουσία, κανένα υλικό απόκτημα, κανένας λογαριασμός στην τράπεζα δεν μας κάνει ευτυχισμένους, όσο κι αν η εποχή λέει το αντίθετο. Η Nέα Σελήνη μάς δίνει την ευκαιρία να αναλογιστούμε τι είναι εκείνο που μας ευχαριστεί, τι μας ισορροπεί και μας δημιουργεί ασφάλεια, τι μας δίνει ικανοποίηση και χαρά και τι είναι αυτό που μας εμποδίζει να αισθανθούμε ολοκληρωμένοι.

Όπου πέφτει στον γενέθλιο χάρτη μας αυτή η Νέα Σελήνη (όποιος οίκος δηλαδή ξεκινά με τον Ταύρο στην αρχή του) εκεί είναι όπου χρειάζεται να κάνουμε μια καινούργια αρχή ώστε να ενεργοποιήσουμε και να διευρύνουμε την αυτοεκτίμηση και τον αυτοσεβασμό μας.

Ποιους επηρεάζει η Νέα Σελήνη

Eπηρεάζει τα σταθερά ζώδια (Ταύρους/Λέοντες/Σκορπιούς/Υδροχόους) και κυρίως τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο, όπως και ωροσκόπους και πλανήτες σε αυτά τα ζώδια μεταξύ 14ο και 20ο.

Κριός:
Με την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου, πιθανόν να νιώσεις πως χάνεις τον στόχο σου. Βάλε κάτω τις σκέψεις σου και ξεκίνα να κάνεις νέα σχέδια. Η πίεση που ίσως νιώσεις αυτές τις ημέρες δεν θα συνεχιστεί στο επόμενο διάστημα.

Ταύρος:
Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο δικό σου ζώδιο θα σε αναγκάσει να αντιμετωπίσεις αυτά που τόσο καιρό αποφεύγεις. Πάρε σημαντικές αποφάσεις μέχρι το τέλος του μήνα, χωρίς όμως να ξεχνάς τους στόχους σου. Το επόμενο διάστημα είναι πιο ευνοικό.

Δίδυμος:
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει στην επιφάνεια συνέπειες από πράξεις του παρελθόντος. Σταμάτα λοιπόν να παραπονιέσαι για πράγματα που έχεις αμελήσει. Ωστόσο, αυτό το διάστημα καλό θα ήταν να μην πάρεις σοβαρές αποφάσεις.

Καρκίνος:
Η νέα αυτή Σελήνη στον Ταύρο σε κάνει να ονειρεύεσαι και να βάζεις στόχους που αφορούν το άμεσο μέλλον. Προσπαθείς όμως να αποφύγεις τις ευθύνες σε όλους τους τομείς της ζωής σου, χωρίς επιτυχία….καλύτερα λοιπόν να τις αναλάβεις!

Λέων:
Μάλλον σε προσγειώνει στην πραγματικότητα η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου. Παρ’ όλα αυτά με τους σωστούς χειρισμούς θα τα καταφέρεις μια χαρά και στην δουλειά και στα προσωπικά-οικογενειακά θέματα.

Παρθένος:
Πίεση στον τομέα της δουλειάς θα νιώσεις αυτές τις μέρες που γίνεται μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις εντάσεις στον εργασιακό σου χώρο, δέξου τον αντίλογο, γίνε λίγο πιο ελαστική και διαλλακτική με τους άλλους.

Ζυγός:
Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, προσωπικά και οικογενειακά θέματα θα σε απασχολήσουν περισσότερο αυτό το διάστημα. Στο σπίτι και στην ασφάλεια του οικογενειακού περιβάλλοντος θέλεις να δώσεις την προσοχή σου, ενώ πρόσεξε να μην παρασύρεσαι κάνοντας άσκοπα έξοδα.

Σκορπιός:
Η Νέα αυτή Σελήνη στον Ταύρο επηρεάζει τις προσωπικές και φιλικές σου σχέσεις. Θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στις σχέσεις σου και θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις για τα άτομα που θες να συνεχίσουν να είναι δίπλα σου. Οι πραγματικές φιλίες και τα πρόσωπα που αξίζουν θα μείνουν.

Τοξότης:
Τα επαγγελματικά σου θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη που γίνεται στο Ζώδιο του Ταύρου. Είσαι έτοιμη για νέες προκλήσεις και ιδέες που σε αντιπροσωπεύουν. Καθόλου απίθανο μέσα σε αυτό διάστημα, μέχρι το τέλος Μαϊου, να δεχτείς μια νέα επαγγελματική πρόταση. Προσοχή στις σπατάλες.

Αιγόκερως:

Ένα άκρως δημιουργικό διάστημα ξεκινάει για σένα με την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου. Όπως πάντα θα τα δώσεις όλα στην δουλειά και οι κόποι σου δεν θα πάνε χαμένοι. Είναι ευκαιρία τώρα να προωθήσεις μια νέα ιδέα!

Υδροχόος:
Ρευστό θα είναι αυτό το διάστημα σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου. Ωστόσο, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τα εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν με επιμονή και υπομονή γιατί το επόμενο διάστημα θα σε ανταμείψει.

Ιχθύς:
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα κάνει την επικοινωνία σου με τους άλλους λίγο πιο δύσκολη. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις εντάσεις στον εργασιακό σου χώρο αλλά και στο σπίτι. Μην έχεις παράλογες απαιτήσεις από τους γύρω σου αυτό το διάστημα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Απολύθηκε από το σίριαλ ο δεύτερος ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό

Αθώος δηλώνει ο ηθοποιός, ο οποίος σύμφωνα με τη μήνυση του Δημήτρη Άνθη ήταν ο θύτης του βιασμού του τον Μάιο του 2006. Ο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, σήμερα με ευκολία κερδίζεις το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό των άλλων, βάζοντας «τοίχους» σε όσους προσπάθησαν να σου δημιουργήσουν πρόβλημα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Σήμερα είναι μια μέρα έμπνευσης και είστε γεμάτοι με φρέσκες ιδέες. ΤΑΥΡΟΣ Μην παρασύρεστε από αυτή την έξαψη της φαντασίας σας. ΔΙΔΥΜΟΙ Φροντίστε να ισορροπήσετε την...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Νιώθετε ότι σας περιμένει μια πολύ κουραστική εβδομάδα; Κεφάλι ψηλά και όλα θα γίνουν! ΤΑΥΡΟΣ Μην ανησυχείτε για τα θέματα της δουλειάς - πρόκειται...
Μπουρδούμης: Για να τελειώνουμε, ο Λιγδιάρης είναι ένας παιδεραστής και τίποτα παραπάνω

Μπουρδούμης: Για να τελειώνουμε, ο Λιγδιάρης είναι ένας παιδεραστής και τίποτα παραπάνω

"Έξω φρενών" ο γνωστός ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης ξέσπασε με ανάρτησή του στα social media με αφορμή όσα καταγγέλλονται στο χώρο του θεάτρου για σeξουαλική...

Τα πιο τυχερά ζώδια που έχουν πάντα την τύχη με το μέρος τους

Μπορεί τα ζώδια που υπάρχουν να είναι πολλά, όμως, μόνο τρία από τα ζώδια είναι αυτά που έχουν την τύχη με το μέρος τους....
Αυτά είναι τα 3 ζώδια που διαισθάνονται τα άσχημα νέα!

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, σήμερα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον σημαντικό για σένα, φιλικό τομέα! Μην ξεχνάς, πως οι φίλοι μπορούν να...

Βρείτε μας

7,764ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Δεν φαντάζεστε τι σκέφτεται κάθε ζώδιο μετά τον έρωτα: Όλα όσα δε σας λένε!

Αναρωτιέσαι τι σκέφτεται το άλλο σου μισό μετά τον έρωτα, αλλά ντρέπεσαι να ρωτήσεις...

Ποιος Θεός του Ολύμπου είσαι με βάση το ζώδιο σου

Η μυθολογία μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τους συμβολισμούς της αστρολογικής γνώσης. Οι σημαντικοί...

Δείτε ποια αρρώστια “χτυπάει” ευκολότερα το κάθε ζώδιο…

Σύμφωνα με την αστρολογία, σε κάθε ζώδιο αντιστοιχούν συγκεκριμένες περιοχές και όργανα του σώματος. Ξεκινώντας...

Ποιο είναι το κινέζικο ζώδιο σου;

Όπως γνωρίζουμε το κινέζικο ζώδιο αλλάζει κάθε 12 μήνες και όχι κάθε μήνα όπως...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή