Σάλος απο το βιασμό της Lady Gaga και της Νίκι Ριντ (φωτο-βίντεο)

732
LAS VEGAS, NV - SEPTEMBER 24: Musician Lady Gaga performs onstage at the iHeartRadio Music Festival held at the MGM Grand Garden Arena on September 24, 2011 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Christopher Polk/Getty Images for Clear Channel)

Ένα πολύ ευαίσθητο θέμα αποφάσισε να αγγίξει η εκκεντρική τραγουδίστρια και ξεσήκωσε την κοινή γνώμη τόσο με την καλή όσο και με την κακή έννοια.

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Lady Gaga με τίτλο “Till it Happens To You” και έχει ήδη προκληθεί σάλος στα social media και όχι μόνο. Η διάσημη τραγουδίστρια καταπιάνεται με το θέμα του βιασμού περιγράφοντας την εμπειρία γραφικά τόσο στους στίχους όσο και στις εικόνες του βίντεο κλιπ που πραγματικά σοκάρει από τον ρεαλισμό του.

Στόχος της Lady Gaga είναι να αφυπνίσει τον κόσμο όλο σχετικά με τη σκληρή πραγματικότητα που ζουν τα θύματα βιασμών τόσο εκείνη τη στιγμή αλλά και στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης:  Η Σίσσυ Ζουρνατζή … με sideboob !(φωτό)

Νίκι Ριντ
Μία από τις γυναίκες που πρωταγωνιστούν στο κλιπ είναι η σταρ του “Twilight” Νίκι Ριντ η οποία ερμηνεύει μια φοιτήτρια που βιάζεται στο κολλέγιο από κάποιον συμφοιτητή της.