Σελήνη στον Σκορπιό: Πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο;

33

Η διαίσθησή μας θα είναι έντονη και θα προχωρά με σε αποφάσεις καλά μελετημένες και προσαρμοσμένες στις επιδιώξεις μας, άλλωστε δεν είμαστε επιπόλαιοι και βιαστικοί.

Κάνουμε συγκεκριμένα βήματα και ελέγχουμε τις κινήσεις μας, όπως και τις κινήσεις των άλλων. Μας ενδιαφέρει η κατανόηση του βαθύτερου εαυτού μας και των αδυναμιών μας.

Κρυμμένες δυνάμεις

Η Σελήνη θα είναι Κενή Πορείας στις 15 Ιουνίου μεταξύ τις 9:00 το πρωί, μέχρι τις 15:18 το μεσημέρι, που εισέρχεται στον Σκορπιό.

Τα κομμάτια του εαυτού μας που βρίσκονται στο σκοτάδι μπορούμε τώρα να τα βγάλουμε στο φως και να τα αναγνωρίσουμε, έτσι να απαλλαγούμε από την εσωτερική μας ένταση και να προχωρήσουμε με την διορατικότητά μας που θα είναι αυξημένη στον δρόμο που επιθυμούμε. Μπορούμε να δούμε καθαρά τα πράγματα και να κατανοήσουμε τις επιθυμίες μας και τις ανάγκες μας.

Στεκόμαστε σταθερά στα πόδια μας και μπορούμε να καταφέρουμε την προώθηση και την υλοποίηση των σχεδίων μας, είτε για την καριέρα μας ή τις επαγγελματικές μας συνεργασίες. Αισθηματικά να και γινόμαστε περισσότερο κτητικοί, αναζωπυρώνεται τι ερωτικό μας πάθος με τον σύντροφο μας. Οι νέες μας σχέσεις άλλωστε είναι έντονα αισθησιακές.

Διαβάστε επίσης:  Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 19 Μαρτίου;

Επιρροές στα Ζώδια

Από την διέλευση αυτή ευνοούνται περισσότερο οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς, αλλά και κατά οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι. Θα έχετε την διάθεση να κάνετε ξεκαθαρίσματα και να απαλλαγείτε από κάθε τι που είναι άχρηστο, και πραγματικά και μεταφορικά. Πιθανόν να αναμορφώσετε τον χώρο σας και τα προσωπικά σας αρχεία, αλλά μπορεί και τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας, αλλά και με τον στενό σας κύκλο.

Ακόμη μπορείτε να διαμορφώσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα, ώστε να είναι στα μέτρα που το θέλετε και να είστε περισσότερο παραγωγικοί και να νοιώθετε άνετα. Με τον σύντροφό σας μπορείτε να επιλύσετε τυχόν προβλήματα. Αλλά και να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, ίσως ακόμη και παράλληλη με έντονο πάθος. Ακόμη να ισορροπήσετε τα οικονομικά σας και ζητήματα της ακίνητης περιουσίας σας.