Σε συναγερμό το Βέλγιο – Πληροφορίες ότι κυκλοφορεί πεζός ένας από τους καταζητούμενους τζιχαντιστές του Παρισιού

162
Βέλγιο, επιχείρηση, αντιτρομοκρατικής,

Πολλαπλασιάζονται τα μέτρα ασφαλείας στο Βέλγιο μετά και τις πληροφορίες που έφτασαν στις Αρχές ότι ο καταζητούμενος μακελάρης Σαλάχ Αμπντεσλάμ, που είναι ο μόνος που έμεινε ζωντανός από το μακελειό στο Παρίσι, κυκλοφορεί πεζός στις Βρυξέλλες.

Όπως μεταδίδει το Het Laatste Nieuws, υπάρχουν μαρτυρίες και πληροφορίες ότι ο 26χρονος τζιχαντιστής εθεάθη πεζός στη βελγική πρωτεύουσα και όλες οι δυνάμεις της βελγικής Αστυνομίας με βαριά οπλισμένους άνδρες έχουν αναπτυχθεί σε συγκεκριμένα σημεία.

Επίσης, υπάρχουν πληροφορίες ότι στο ISIS είναι θυμωμένοι με τον Σαλάχ επειδή δεν ολοκλήρωσε το «καθήκον» του, όπως όλοι οι υπόλοιποι που έχασαν την ζωή τους
Σε κάθε περίπτωση, τα μέτρα ασφαλείας στο Βέλγιο έχουν πολλαπλασιαστεί καθώς όπως αποδεικνύεται μέρα με τη μέρα το προάστιο Μόλενμπικ των Βρυξελλών αποτελούσε το κρησφύγετο της ισλαμικής τρομοκρατίας.

Διαβάστε επίσης:  ΗΠΑ και Γερμανία κατασκόπευαν για 40 χρόνια 120 χώρες - Ανάμεσά τους και η Ελλάδα

Η βελγική κυβέρνηση αποφάσισε να λάβει πρόσθετα περιοριστικά μέτρα, ενώ όσοι επιστρέφουν από τη Συρία θα φυλακίζονται αμέσως. Οι ύποπτοι για τρομοκρατία θα φορούν βραχιολάκι γεωεντοπισμού όπως οι κρατούμενοι που παίρνουν άδεια από τις φυλακές.