Σιγά που ο Τσίπρας ασχολήθηκε μαζί σου Ραχήλ…

245
Ραχήλ, επόμενος, πρωθυπουργός,

Εμφανώς οργισμένη εμφανίστηκε η Ραχήλ Μακρή στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, περιγράφοντας τα συναισθήματά της που το κόμμα της, η Λαϊκή Ενότητα, και η ίδια βρέθηκαν εκτός Βουλής.

Λογικό, να είναι στεναχωρημένη. Πως διαιολόγησε όμως την εξέλιξη αυτή;

«Δεν μου προξένησε καμία έκπληξη. Όλο το μιντιακό σύστημα από την πρώτη στιγμή είχε επιτεθεί απέναντι στη λαϊκή ενότητα και τα στελέχη της, γραφικοποιώντας τα στελέχη αυτά», ανέφερε η Ραχήλ Μακρή και κατηγόρησε γι’ αυτό τον Αλέξη Τσίπρα.

Για να συμπληρώσει «Εμένα που με παρακαλούσαν παλιότερα να βγω στα τηλεοπτικά πάνελ, επί δύο εβδομάδες δεν δέχτηκα ούτε ένα τηλέφωνο, δηλαδή τραγικό!»

Μάλιστα, λοιπόν, εδώ είναι το πρόβλημα. Η κυρία Μακρή ως ευνοημένη των Μέσων είχε καλομάθει να βγαίνει συχνά στις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνα. Και φυσικά αυτό το είχε πετύχει λόγω της ωραίας εμφάνισής της. Αυτό το προσόν της, το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο, αλλάζοντας και τρία κόμματα, μην το ξεχνάμε.

Διαβάστε επίσης:  Μας ξεβλάχεψε ο Κωστόπουλος, μας… ξεπαρθενεύει ο Αλέξης

Μόλις τα ΜΜΕ σταμάτησαν να την βγάζουν συχνά (αν και σε σχέση με άλλους υποψηφίους της αυτό δεν ισχύει) έγιναν κακά Μέσα,
Πάντως έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της αν νομίζει ότι ο Τσίπρας και οι περί αυτόν έστειλαν, όπως είπε, non paper για αποκλεισμό της από όλα τα ΜΜΕ.

Ε… ρε που πέσαμε!