Σισέ: «Δεν έχω καμία σχέση,ο Βαλμπουενά είναι φίλος μου»

159

Δηλώσεις για όλα όσα συνέβησαν την Τρίτη με τη σύλληψη του στο σκάνδαλο του εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά, έκανε ο Τζιμπρίλ Σισέ μιλώντας στην εφημερίδα «Figaro». Ο άλλος πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση αφού τόνισε πως δεν έχει καμιά σχέση.

«Δεν έχω καμία σχέση με αυτό, ο Ματιέ είναι φίλος μου. Απλώς τον προειδοποίησα ότι αυτό θα ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα για εκείνον και θα πρέπει να προσέχει. Είναι μια ιστορία πολύ κακή και για εμένα αλλά και για εκείνον. Εμένα μου έκαναν ερωτήσεις για να μάθουν τι γνωρίζω και να ακούσουν τη δική μου πλευρά στην υπόθεση», τόνισε σχετικά και συμπλήρωσε:

Διαβάστε επίσης:  Οι αθλητικές μεταδόσεις 17/5/18

«Εγώ ποτέ δεν τον εξαπάτησα. Ο Ματιέ είναι ένας φίλος. Όταν ήμασταν μαζί στη Μαρσέιγ πάντα τον έπαιρνα και πηγαίναμε μαζί στη προπόνηση. Δεν υπάρχει καμία απάτη. Απλώς τον προειδοποίησα να είναι προσεκτικός. Κατέθεσε και απλώς ανέφερε το όνομά μου. Έτσι μπλέχτηκα χωρίς λόγο στην υπόθεση αυτή».

Θυμίζουμε πως ο Σισέ, ο οποίος στο παρελθόν διετέλεσε συμπαίκτης με τον Βαλμπουενά στη Μαρσέιγ, συνελήφθη επειδή ήξερε τους άλλους εμπλεκομένους, ωστόσο δεν υπάρχει υποψία εναντίον του ότι είναι υποκινητής της υπόθεσης, όπως δήλωσε στέλεχος της αστυνομίας.