Σκέψεις για ξένο διαιτητή στο ντέρμπι ΠΑO-Ολυμπιακός

192

Διακοπή υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα εντός αγωνιστικών χώρων, όχι όμως και εκτός αυτών.Στον Παναθηναϊκό δεν σταματούν οι φωνές για τη διαιτησία αφήνοντας να αιωρείται το ενδεχόμενο να ζητήσουν ξένο διαιτητή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ενα ντέρμπι «αιωνίων» ξεκινά πάντα νωρίς. Νωρίτερα από το πρώτο σφύριγμα έναρξης του διαιτητή. Δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι διαφορετικό φέτος αφού τις τελευταίες μέρες αυξάνονται όλο και περισσότερο οι φωνές του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία με σαφής αιχμές προς την ΚΕΔ και την ΕΠΟ.

Δεν θα μπορούσαν φυσικά να μείνουν αναπάντητες αυτές οι φωνές από τον Ολυμπιακό αφού στην πιθανή πρόταση για διεξαγωγή του ντέρμπι με διαιτητή από το εξωτερικό, οι ερυθρόλευκοι φαίνεται να απαντούν θετικά ως ένδειξη ότι η αγωνιστική τους ανωτερότητα δεν επηρεάζεται από τις αποφάσεις των διαιτητών.

Διαβάστε επίσης:  Οι αθλητικές μεταδόσεις 29/6/20

Ολα πάντως θα κριθούν τις επόμενες μέρες. Αν η διοίκηση του Παναθηναϊκού στείλει αίτημα στην ΕΠΟ για ορισμό ξένου διαιτητή, τότε σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις. Ακόμη πάντως και αν οι δύο ομάδες συμφωνήσουν, είναι εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει και η σύμφωνα άποψη από την πλευρά της ομοσπονδίας.