Σκέψεις για Παπαμιμίκο στην προεδρία της ΕΠΟ;

85

Ενα πρόσωπο έκπληξη φέρεται να προωθείται για την εκλογή του προέδρου της ΕΠΟ τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται για τον Γραμματέα της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ, Ανδρεά Παπαμιμίκο, ο οποίος είναι σύντροφος της ανιψιάς του Ιβάν Σαββίδη ενώ διατηρεί και καλές σχέσεις με την πλευρά του Ολυμπιακού.

Οπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Live Sport», ο Ανδρέας Παπαμιμίκος είναι ο «εκλεκτός» κάποιων ομάδων για να διαδεχθεί τον Γιώργο Γκιρτζίκη στην προεδρία της ΕΠΟ. Πρόκειται για ένα νέο πρόσωπο, «φρέσκο» στο χώρο του ποδοσφαίρου, έχοντας μάλιστα σχέση με το άθλημα.

Εχει αγωνιστεί στα ερασιτεχνικά τμήματα του Ηρακλή ενώ υπήρξε και μέλος της Εθνικής ομάδας Παίδων, έχοντας εκφράσει μάλιστα στο παρελθόν την επιθυμία του να ασχοληθεί ενεργά με το ποδόσφαιρο στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης:  Ο Τσίπρας άνοιξε τον δρόμο για το Athens Alive!

Αυτό που σημειώνεται στο δημοσίευμα είναι πως δεν αποκλείεται ο Παπαμιμίκος να είναι αποδεκτός τόσο από την πλευρά του ΠΑΟΚ εξαιτίας της σχέσης του με την Σόνια Σαββίδη, ανιψιά του Ιβάν, όσο και από την πλευρά του Ολυμπιακού αφού διατηρεί καλές σχέσεις με ανθρώπους του συλλόγου.