Σοκ στη Βοιωτία – Απαγωγείς σκότωσαν και πέταξαν σε κανάλι του Μόρνου 60χρονο

87
σκελετός, Σούνιο, ανατροπή,

Με δεμένα τα χέρια και τα πόδια και μ’ ένα σακίδιο γεμάτο πέτρες περασμένο στην πλάτη, βρέθηκε νεκρός ένας 60χρονος, μέσα σε κανάλι του Μόρνου, σε περιοχή της Βοιωτίας.
Όπως σημειώνει η Αστυνομία, ο 60χρονος που ήταν ομογενής από το Καζακστάν, είχε πέσει θύμα απαγωγής στις 16 Απριλίου. Συγκεκριμένα στις 17 Απριλίου, μια γυναίκα είχε καταγγείλει στις αστυνομικές αρχές ότι ο σύζυγός της είχε πέσει θύμα αρπαγής μια ημέρα πριν.
Πάντα σύμφωνα με τη γυναίκα, το βράδυ της 16ης Απριλίου της τηλεφώνησε ο σύζυγός της και της γνωστοποίησε ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής. Στη συνέχεια συνομίλησε με έναν εκ των δραστών, ο οποίος απαίτησε λύτρα προκειμένου να τον απελευθερώσουν. Η καταγγέλλουσα, αφού συγκέντρωσε το χρηματικό ποσό και καθοδηγούμενη από τους δράστες τηλεφωνικώς, μετέβη τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας στα διόδια της Ελευσίνας, όπου εμφανίσθηκαν δύο άγνωστα άτομα, τα οποία επέβαιναν σε αυτοκίνητο, έχοντας καλυμμένα με κουκούλες τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κρατώντας πολεμικά τουφέκια, παρέλαβαν τα λύτρα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Από εκείνη τη στιγμή δεν υπήρξε άλλη επικοινωνία των δραστών ή του απαχθέντα με την οικογένειά του.
Χθες Δευτέρα (09/05) το πρωί, μέσα σε κανάλι του Μόρνου σε περιοχή της Βοιωτίας, βρέθηκε η σορός του 60χρονου, με δεσμευμένα τα χέρια και τα πόδια και έχοντας δεμένο στην πλάτη σακίδιο γεμάτο πέτρες.
Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, το οποίο και διενεργεί προανάκριση.

Διαβάστε επίσης:  ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 18 Απριλίου