Σπείρα έκλεβε ποτά από σούπερ μάρκετ…

232
Αγρίνιο, εξαφάνιση, 29χρονης,

Φιάλες αλκοολούχων ποτών, συνολικής αξίας 100.000 ευρώ, έκλεψε σπείρα από σούπερ μάρκετ της Κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας. Τα κλεμμένα ποτά κατέληγαν στα ράφια συγκεκριμένου καταστήματος στην Πιερία κι από εκει σε καταναλωτές, στους οποίους τα πουλούσαν.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, συνελήφθησαν δύο άνδρες και μια γυναίκα, ένας 50χρονος Έλληνας, η 40χρονη Βουλγάρα σύζυγό του – ιδιοκτήτρια του καταστήματος πώλησης των ποτών, κι ένας 34χρονος Αλβανός. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, με την οποία οδηγούνται στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Η δράση τους απασχολούσε τον τελευταίο καιρό τις αστυνομικές Αρχές, ύστερα από αλλεπάλληλες καταγγελίες για κλοπές ποτών σε διάφορα καταστήματα σε Βέροια, Γιαννιτσά, Βόλο, Λάρισα, Τρίκαλα και Καρδίτσα.

Διαβάστε επίσης:  Εξαφανίστηκε ανήλικη με σοβαρό πρόβλημα υγείας

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ως φυσικοί αυτουργοί των κλοπών φέρονται οι δύο άνδρες, οι οποίοι, κατηγορούνται ότι «χτυπούσαν» σε ώρες αιχμής, εκμεταλλευόμενοι τις συνθήκες συνωστισμού που επικρατούσαν στα καταστήματα-«στόχους».