Στην αγορά του Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

71

Η κυβερνητική πολιτική θα βουλιάξει την οικονομία πιο βαθιά στην ύφεση, τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης – Να διατυπώσει ο κ. Μητσοτάκης τις δικές του θέσεις για το ασφαλιστικό, απαντά το Μαξίμου
Στην κεντρική αγορά του δήμου Περιστερίου βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με σκοπό να συνομιλήσει με τους καταστηματάρχες της περιοχής και να ενημερωθεί για την κατάσταση που βιώνουν.

Όπως δήλωσε μετά την επίσκεψή του, ο πρόεδρος της ΝΔ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους, ανθρώπους του μόχθου και να συζητήσει μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από τις επιπτώσεις «μίας αδιέξοδης κυβερνητικής πολιτικής».

Ű߳ꥸ破ﵠ䱯�Რħ쯪Რʵﵠ̧�ܪ砳�屩頴筠С嵞 13 ̡/�16. (EUROKINISSI/KŎMđϓ ƙ͔Mϓ)

Εκτός από τις συνομιλίες του με τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε και το Ναό των Ταξιαρχών όπου μίλησε με τους ιερείς και το προσωπικό που ετοίμαζε εκείνη την ώρα το συσσίτιο για τους απόρους. Εκεί, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, παρέμεινε εκεί για περισσότερο από μισή ώρα, μαζί με τους ανθρώπους που έχουν χάσει τα πάντα ως συνέπεια της κρίσης.

Όπως επισήμανε σε δηλώσεις του, χρέος του κόμματός του είναι να βρίσκεται πιο κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους, «οι οποίοι βάλλονται περισσότερο από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, και να αποδείξουμε στην πράξη ότι η δήθεν κοινωνική ευαισθησία του ΣΥΡΙΖΑ για τις πιο αδύναμες κοινωνικές ομάδες είναι απλά ένας μύθος». Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι οι πιο αδύναμοι είναι αυτοί που πρώτοι «πλήττονται από τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ, από τις αυξήσεις των έμμεσων φόρων, τις οποίες η Βουλή θα ψηφίσει το επόμενο Σαββατοκύριακο».

Διαβάστε επίσης:  Όταν μίλησαν τα Πολυβόλα στον Έβρο και οι Τούρκοι ούρλιαζαν … "Μη Μπατζανάκη, μη Καρντάση"

Ű߳ꥸ破ﵠ䱯�Რħ쯪Რʵﵠ̧�ܪ砳�屩頴筠С嵞 13 ̡/�16. (EUROKINISSI/KŎMđϓ ƙ͔Mϓ)

Αμέσως μετά, ο κ. Μητσοτάκης κάθισε σε καφέ με νέους της περιοχής, όπου συζήτησε μαζί τους το φλέγον ζήτημα της ανεργίας, διατυπώνοντας την εκτίμηση ότι με τα νέα μέτρα θα αυξηθεί και η φοροδιαφυγή και η εισφοροδιαφυγή και πως λίγα χρήματα θα δοθούν για εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών.

«Δυστυχώς, και εδώ, στο Περιστέρι, επιβεβαιώνεται, για άλλη μία φορά, ότι το μεγάλο πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας είναι η αδυναμία της να επιστρέψει σε μία αναπτυξιακή δυναμική. Η πολιτική της κυβέρνησης, όπως δρομολογείται με τα πρόσθετα μέτρα, τα οποία θα ψηφιστούν στη Βουλή, θα έχει τελικά ακριβώς το ανάποδο αποτέλεσμα. Θα βουλιάξει την οικονομία πιο βαθιά στην ύφεση και θα υπονομεύσει κάθε ουσιαστική προσπάθεια για την ανάκαμψή της», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ.