Στηρίζει Αναστασίου ο Αλαφούζος

222

Αν και το κλίμα εις βάρος του Γιάννη Αναστασίου βάρυνε ακόμη περισσότερο μετά την ήττα τουστη Νέα Σμύρνη, σε συνδυασμό με την κακή εμφάνιση της ομάδας, ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να στηρίξει γι’ άλλη μια φορά τον Έλληνα τεχνικό και να προχωρήσει μαζί του.

Ο Γιάννης Αναστασίου θα συνεχίσει στον πάγκο των «πρασίνων», όπως τουλάχιστον αποφασίστηκε στη διάρκεια της σύσκεψης που είχαν σήμερα οι διοικούντες την ΠΑΕ, προεξέχοντος του προέδρου της εταιρείας, ενώ παρόντες ήταν και οι Τάκης Φύσσας, Λεωνίδας Βόκολος.

Στη διάρκεια της συζήτησης που είχαν οι τρεις άνδρες συμφώνησαν ότι δεν θα πρέπει να γίνει αλλαγή προπονητή, αλλά επίσης υπήρξε ταύτιση απόψεων σε ό,τι αφορά την εικόνα της ομάδας, η οποία θα πρέπει να βελτιωθεί άμεσα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού καλείται πλέον- για τελευταία φορά- να δείξει ότι μπορεί να αναστρέψει το κακό κλίμα που επικρατεί στ’ αποδυτήρια και να πάρει από τους ποδοσφαιριστές το 100% των δυνατοτήτων τους. Ο στόχος παραμένει ένας και μοναδικός: η κατάκτηση του τίτλου.

Διαβάστε επίσης:  Οι αθλητικές μεταδόσεις 20/5/18

Η ήττα του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, αλλά κυρίως ο τρόπος που προήλθε, ενόχλησε περισσότερο τους ανθρώπους της διοίκησης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά τον αγώνα ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», Λεωνίδας Βόκολος, κατέβηκε στ’ αποδυτήρια και σε έντονο ύφος έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές για την εικόνα τους στον αγωνιστικό χώρο.

Σε ανάλογους τόνους είχε μιλήσει λίγο νωρίτερα και ο Γιάννης Αναστασίου, με τους ποδοσφαιριστές να μην αντιδρούν.

Το πρωί της Δευτέρας ο Βόκολος είχε συνάντηση με το διευθυντή ποδοσφαίρου, Τάκη Φύσσα και συζήτησαν για τα όσα συνέβησαν στη Νέα Σμύρνη, αλλά και γενικότερα για το τι φταίει και η ομάδα δε μπορεί να βγάλει στο γήπεδο τις πραγματικές της δυνατότητες.