Στη τελευταία θέση του ψηφοδελτίου ο Μητρόπουλος

173

«Η Επιτροπή συγκρότησης των ψηφοδελτίων των εκλογών της 20ης Σεπτέμβρη μετά από 2 συνεδριάσεις, αποφάσισε να εισηγηθεί στην Κ.Ε. να μην συμπεριληφθεί σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Αττικής ο σ. Αλέξης Μητρόπουλος», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:«Μέχρι την πλήρη εκκαθάριση όσων θεμάτων βρίσκονται σε εκκρεμότητα και τον αφορούν, η εισήγηση προς την Κ.Ε. περιλαμβάνει την δυνατότητα να τοποθετηθεί στην τελευταία θέση εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί».

Δεν αποδέχεται την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να λάβει την τελευταία θέση του ψηφοδελτίου στην εκλογική περιφέρεια Αττικής ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Όπως σημείωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, «θα αρκεστώ στη μη ανάμειξή μου στις προσεχείς εκλογές, χωρίς να έχω κανένα παράπονο από την ηγεσία. Δεν είναι θέμα εγωισμού».
«Δεν είμαι στεναχωρημένος, ούτε θεωρώ τον εαυτό μου αδικημένο» τόνισε ο κ. Μητρόπουλος και συνέχισε:

Διαβάστε επίσης:  Γεννηματά για Novartis: Σήμερα ρίχνει αυλαία μια κακοστημένη παράσταση

«Είναι τιμητική θέση καθότι στην περιφέρεια Αττικής ο λαός με εξέλεξε πρώτο των πρώτων».

«Το τελευταίο εξάμηνο ήμουν υπερβολικά σκληρός και αυστηρός με τους χειρισμούς της κυβέρνησης. Είχα πει ότι αποτύχαμε στις 20 Φλεβάρη, ότι δεν είχαμε σχέδιο και πήγαμε ως πρόβατα επί σφαγή σε σκληρούς διαπραγματευτές και βεβαίως ότι πετύχαμε ένα σκληρό μνημόνιο.

Θεωρώ ότι, υπό την άποψη ότι η ηγεσία είχε το λόγο να καταλήξει σε αυτή την απόφαση», υπογράμμισε.