Στους δέκα καλύτερους ελληνικούς προορισμούς το Ρέθυμνο

141

Στην 7η θέση των προτεινόμενων προς επίσκεψη, πόλεων της Ελλάδας, κατέταξαν το Ρέθυμνο οι τουρίστες που έλαβαν μέρος στο φετινό διαγωνισμό «Βραβείο Επιλογής ταξιδιωτικών προορισμών από επισκέπτες», του παγκόσμιου ταξιδιωτικού ιστού TripAdvisor.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν, το Ρέθυμνο έχει την τιμητική του θέση ανάμεσα στους δέκα πρώτους προορισμούς στην Ελλάδα. Ο διαγωνισμός τιμά και αναδεικνύει τους κορυφαίους προορισμούς σε Ευρώπη και Αμερική, και τους κατατάσσει σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των χρηστών του TripAdvisor, οι οποίες, σύμφωνα με τον ιστότοπο, υπερβαίνουν τα 250 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Τουρισμού του Ρεθύμνου Πέπη Μπιρλιράκη «…τίποτα δεν διατηρείται και σίγουρα δεν διακρίνεται μέσα στους ανταγωνιστικούς κόλπους του τουρισμού, όταν το ανθρώπινο στοιχείο απουσιάζει και η εμπειρία του επισκέπτη είναι επίπεδη (…) Η κουλτούρα , η κατανόηση και ό,τι γεννιέται από το Ρεθυμνιώτη, είναι όλα εκείνα τα «κάτι παραπάνω» που μας χαρακτηρίζουν, αποφέρουν υψηλό δείκτη ικανοποίησης πελατών και τελικά μας διακρίνουν ανάμεσα στους 10 καλύτερους ελληνικούς προορισμούς».

Διαβάστε επίσης:  Σάλος για τον παπά που έκλεψε εκατομμύρια ευρώ από το Δημόσιο - Καταδικάστηκε σε ισόβια

Αξίζει να αναφερθεί, πως μονάχα φέτος, ο δήμαρχος Γιώργος Μαρινάκης απένειμε τιμητικές διακρίσεις και ευχαριστίες σε 20 επαναλαμβανόμενους επισκέπτες του Ρεθύμνου, οι οποίοι προέρχονται από 5 διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες κι έχουν επιλέξει το Ρέθυμνο για τις διακοπές τους μέχρι και 47 φορές.  «Ενώ οι κατ’ επανάληψη επισκέπτες κατακλύζονται από χιλιάδες άλλες εναλλακτικές προτάσεις άλλων προορισμών, συνεχίζουν με συγκινητική επιμονή να καταθέτουν την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους στο Ρέθυμνο και τους ανθρώπους του και παραμένουν οι καλύτεροι πρεσβευτές του τόπου στο εξωτερικό» αναφέρει ο δήμαρχος Ρεθύμνου.