Στραματσόνι:«Θέλω να είμαστε μία γροθιά»

239

Την πρώτη του γνωριμία με τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού είχε  στο «Γεώργιος Καλαφάτης» ο Αντρέα Στραματσόνι με τους συνεργάτες του. Ο νέος τεχνικός του «τριφυλλιού» και οι συμπατριώτες του συστήθηκαν στους συνεργάτες τους κι εν συνεχεία ενημερώθηκαν για τον ρόλο του καθενός στην ομάδα.

Ο Ιταλός προπονητής στο σύντομο χαιρετισμό του επισήμανε πως αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο και που θέλει είναι να υπάρχει συνεργασία σε όλους τομείς, να λειτουργούν όλοι για το καλό του συλλόγου και όχι ατομικά, ενώ έδειξε να γνωρίζει «πρόσωπα και πράγματα» στον Παναθηναϊκό αναφερόμενος μεταξύ άλλων στον Δημήτρη Σαραβάκο και στην τεράστια προσφορά του.

Απευθυνόμενος στα στελέχη της ομάδας είπε μεταξύ άλλων: «Όλοι όσοι είστε εδώ έχετε επιλεγεί για κάποιο λόγο και η διοίκηση σας εμπιστεύετε. Από δω και στο εξής θα συνεργαζόμαστε σε καθημερινή βάση. Η φιλοσοφία μου είναι να προχωρήσουμε όλοι μαζί και να έχουμε μία καλή συνεργασία.

Διαβάστε επίσης:  Οι αθλητικές μεταδόσεις 29/6/20

Θέλω να είμαστε μία γροθιά. Να λειτουργούμε για το σύνολο και όχι για το άτομο. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα τα καταφέρουμε. Να έχουμε μία παραγωγική συνεργασία, για το καλό του Παναθηναϊκού», ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τις προτεραιότητες που έχει θέσει:

«Αυτό που θέλω είναι άμεση και συνεχή επικοινωνία. Τα επιμέρους γκρουπ του ποδοσφαιρικού τμήματος πρέπει να έχουμε καλό συντονισμό και ανταλλάσσουμε πληροφορίες», ενώ επισήμανε ότι πριν από κάθε προπόνηση θέλει να ενημερώνετε από τον κάθε υπεύθυνο του τομέα του για τυχόν προβλήματα που υπάρχουν, έτσι ώστε να δίδονται άμεσα οι λύσεις.