Στρατό στέλνει ο Ολάντ

160
Ολάντ, σχέδιο Ρωσίας, Συρία,
Επέμβαση του γαλλικού στρατού, με επιχειρησεις από αέρος και θαλάσσης,  σχεδιάζει να στείλει  ο Φρανσουά Ολαντ, εναντίον του Ισλαμικού κράτους.
Σκοπός τους είναι να τερματίσει,  ο αιματηρό πόλεμος στη Συρία,  που έχει κοστίσει στη ζωή σε τόσους ανθρώπους και στην μεγάλη προσφυγιά. Τουλάχιστο 500.000 άνθρωποι εισχώρησαν στην Ευρώπη το πρώτο εξάμηνο του 2015.
Η Γαλλία σχεδιάζει να στείλει μια φρεγάτα στη Μεσόγειο,  προκειμένου να σώσει ζωές και να μπορέσει να περιορίσει την παράνομη μετακίνηση των προσφύγων,  από τους δουλέμπορους. Η Μεσόγειο έχει καταντήσει τον τελευταίο καιρό μια φονική θάλασσα και ο υγρό τάφος  ένα σωρό ανθρώπων.
Εν τω μεταξύ,  η Ουγγαρία έχει σταματήσει τη διέλευση των προσφύγων. Έκλεισε τα σύνορα της με τη Σερβία,  και επιθυμεί να δημιουργήσει και ένα τοίχος στα σύνορα με την Ρουμανία. Τη Δευτέρα,  στηδιάσκεψη των υπουργών εσωτερικών των 28 χωρών της ευρωπαϊκής ένωσης,  δεν επετεύχθη συμφωνία,  κι ο επίτροπος μεταναστευτικής πολιτικής Αβραμόπουλος,  σχεδίασε νέα σύσκεψη για την άλλη εβδομάδα.
Σύμφωνα με τον Γιούνγκερ,  όσες χώρες αρνούνται να βοηθήσουν δε θα λάβουν και οικονομική βοήθεια!
Διαβάστε επίσης:  ΓΑΛΛΙΑ: Εκκενώθηκε το Μον Σεν Μισέλ