Στ. Θεοδωράκης «Όταν κάτι δεν πάει καλά, η βασική ευθύνη είναι του επικεφαλής»

190
Θεοδωράκης, αλλαγές, μνημόνιο,

Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για την επόμενη ημέρα στο Ποτάμι άφησε ο επικεφαλής του κινήματος Σταύρος Θεοδωράκης αναγνωρίζοντας την εκλογική ήττα και αναλαμβάνοντας την ευθύνη.

«Όταν κάτι δεν πάει καλά, η βασική ευθύνη είναι του επικεφαλής» είπε ο κ. Θεοδωράκης και συμπλήρωσε; «Το Ποτάμι είναΙ πολύ μακριά από τους στόχους του και αυτό μας δημιουργεί τους αναγκαίους προβληματισμούς για τα λάθη και κυρίως σε αυτόν που ευθύνεται και είναι ο επικεφαλής του.

Το τι θα αποφασίσουμε θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Θα είμαστε παρόντες στην αντιπολίτευση για να επισημαίνουμε τα αναγκαία. Ελπίζουμε με το 4% να φανούμε εξίσου χρήσιμοι. Έχω επίγνωση των ευθυνών μου. Θα συζητήσω τι πρέπει να αλλάξει καθώς πρόκειται για ένα αρνητικό αποτέλεσμα».

Διαβάστε επίσης:  Ζάεφ: Συμφωνήσαμε σε λύση, μένει η έγκριση στο εσωτερικό

Σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα είπε ότι «επιστρέφουμε στον Γενάρη» και συμπλήρωσε ότι δεν μίλησε με τον  κ. Τσίπρα καθώς εκτιμά ότι υπάρχει λόγος να μιλήσουν. «Δεν θα συμμετέχουμε σε μία κυβέρνηση έτσι κι αλλιώς» είπε. «Του αναγνωρίζω την επιτυχία. Ελπίζω να σκεφτεί λίγο καλύτερα, ελπίζω ότι βγήκε κι αυτός λίγο σοφότερος από αυτή τη μάχη».