Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την κοπέλα που έπεσε στον φωταγωγό!

80

Παρέα στην ταράτσα με αφορμή τη χθεσινή συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη είχαν οργανώσει νεαρά παιδιά, επιλέγοντας να περάσουν το βράδυ στην ταράτσα κτιρίου, για δροσιά μετά μουσικής!

Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, η παρέα των παιδιών ξεκίνησε από την ταράτσα άλλου σπιτιού και πηδώντας από ταράτσα σε ταράτσα, έφθασε τρία σπίτια μετά, στην κορυφή του κτιρίου που έμελε να αποδειχθεί τραγικό για την άτυχη 20χρονη!

Αφού είχαν περάσει μέλη της παρέας της, επιδίωξε το σάλτο και η κοπέλα, όμως τότε υποχώρησε το στέγαστρο και η κοπέλα έπεσε στο φωταγωγό.

Οι στιγμές που ακολούθησαν συγκλόνισαν όσους έγιναν μάρτυρες στο συμβάν…

Η κοπέλα, έντρομη, μέσα σε κλάματα και λυγμούς, ζητούσε βοήθεια για να μπορέσει να απεγκλωβιστεί, όμως ο κόσμος που έσπευσε αδυνατούσε να τη βοηθήσει καθώς τα πόδια της ήταν έξω όμως από τη μέση και πάνω το κορίτσι ήταν μέσα στο μπετόν.

Διαβάστε επίσης:  Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη – Γιορτή σήμερα 21 Μαΐου

Ένας άνδρας την προσέγγισε, στην αγωνιώδη προσπάθεια να τη βοηθήσει και το κορίτσι, κλαίγοντας, εκλιπαρούσε να της κρατούν το χέρι, μέχρι να φτάσει βοήθεια. Οι συγκεντρωμένοι της πρότειναν να κουνήσει τα μέλη της και μόνο το ένα της πόδι δεν μπορούσε, εκείνη τη στιγμή, να μετακινήσει.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο ιδιοκτήτης του κτιρίου όπου συνέβη το κακό, βρισκόταν εκείνη την ώρα στο ισόγειο και δεν μπορούτε ούτε να διανοηθεί το «σχέδιο» της παρέας που εξελισσόταν πάνω… από το κεφάλι του.