Συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

115
Τσίπρας, Καμμένος, Αδρίας,

Με τον Πάνο Καμένο συναντήθηκε πριν από λίγη ώρα ο Αλέξης Τσίπρας.

Μπροστά στις κάμερες οι δύο άνδρες έκαναν τον καθιερωμένο διάλογο. Ο κ. Τσίπρας τόνισε: «Διαψεύστηκαν τα σενάρια παρένθεσης. Ευκαιρία να  δώσουμε τον έντιμο αγώνα σε βάθος τετραετίας να υλοποιήσουμε τη βασική μας δέσμευση που είναι να ματώσουμε εμείς για να σταματήσει να ματώνειο ελληνικός λαός».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε ότι «θα το πετύχουμε πολύ πιο σύντομα», καθώς όπως πρόσθεσε το βασικό είναι να έρθει η σταθερότητα. Τόνισε ότι άμα επιτευχθεί γρήγορα η σταθερότητα και έρθει η ελπίδα στον ελληνικό λαό, τα πράγματα θα είναι πιο γρήγορα απ’ ό,τι τα περιμένουμε.

Υποδεχόμενος αρχικά τον κ. Καμμένο, ο κ. Τσίπρας σχολίασε με χιουμοριστική διάθεση ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται, μετά από 7 μήνες, με τον πρόεδρο των Ανελ να συμπληρώνει στο ίδιο πνεύμα πως ελπίζει να είναι μετά από τέσσερα χρόνια πάλι.

Διαβάστε επίσης:  Πέτσας: Ιδιαίτερα προσεκτικοί να είναι από σήμερα το απόγευμα οι πολίτες

«Είναι χρυσή ευκαιρία να απομονωθούν τα βαρίδια και η κυβέρνηση να συνεχίσει το έργο» δήλωσε εξερχόμενος της Κουμουνδούρου ο Πάνος Καμμένος.

Ερωτηθείς αν θα γίνει αντιπρόεδρος της κυβέρνησης απάντησε αρνητικά.

«Εμείς συνεργαζόμαστε. Δεν θέλουμε οφιτσια και καρέκλες» ανέφερε.

Σχετικά με τις δηλώσεις Σουλτς σημείωσε ότι «δυστυχώς έκανε πάλι παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας. Ο κ. Σουλτς έκανε παρέα με τον

Βορίδη, στέλεχος ενός ακροδεξιού κόμματος. Εμείς δεν είμαστε το ίδιο».

Ερωτηθείς για τις δημοσκοπήσεις δήλωσε ότι υπάρχει απάτη. «Υπάρχει δόλος. Οι δημοσκοπικές εταιρείες γνωρίζαν το 6% της διαφοράς αλλά το έκρυβαν από τον ελληνικό λαό για να τον επηρρεάσουν».

«Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας κατ’ εντολή του Αλαφούζου παρουσίασε πλαστά αποτελέσματα για να επηρρεάσει τους ψηφοφόρους» ανέφερε.