Συνελήφθησαν διακινητές μεταναστών – Δείτε πώς διαμορφώνουν τις κρύπτες!

155

Φορτηγό όχημα με ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, στο οποίο επέβαιναν στοιβαγμένοι μετανάστες, εντόπισαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Θεσσαλονίκης.

ΚΡΥΠΤΗ 3

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στην Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κόμβου Κερδυλλίων, το όχημα και διαπίστωσαν την παράνομη μεταφορά συνολικά 14 μεταναστών, υπηκόων Συρίας, που δεν διέθεταν τα απαιτούμενα νομιμοποιητικά έγγραφα.

 

 

 

ΚΡΥΠΤΗ 1

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν, είχαν κάνει απαραίτητες μετατροπές στο φορτηγό και έκαστος παράνομα διακινούμενος μετανάστης, προκατέβαλε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ σε μέλη του κυκλώματος που δραστηριοποιούνται στην Τουρκία, προκειμένου να οδηγηθεί στο εσωτερικό της Ελληνικής επικράτειας.

 

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο άντρες ηλικίας 36 και 46 ετών, οδηγός-συνοδηγός, σε βάρος των οποίων, αλλά και πέντε συνεργών τους που αναζητούνται, σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Εγκληματικής Οργάνωσης, της Παράνομης διευκόλυνσης εισόδου στη Χώρα σε παράτυπους μετανάστες και της Προώθησης στο εσωτερικό της Χώρας παράτυπων μεταναστών εκ κερδοσκοπίας πραττόμενη και από την οποία προέκυψε κίνδυνος ζωής.

Διαβάστε επίσης:  Eορτολόγιο :Ποιοι γιορτάζουν σήμερα ;

ΚΡΥΠΤΗ 2
Κατασχέθηκαν συνολικά τέσσερα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις μεταξύ τους συνεννοήσεις και το φορτηγό όχημα με το οποίο μετέφεραν τους μετανάστες.