Συνεχίζεται η κόντρα της Ζωής με τους συμβασιούχους της Βουλής

98

Δεν λέει να ησυχάσει η κα Κωνσταντοπούλου με το θέμα των συμβασιούχων της Βουλής. Πριν καλά – καλά προλάβουν να πληροφορηθούν και οι ίδιοι την ανανέωση των συμβάσεών τους, η πρώην πρόεδρος της Βουλής, άρχισε τις αναρτήσεις και τα σχόλια στο twitter, στηλιτεύοντας την απόφαση του Προέδρου Νίκου Βούτση και της Επιτροπής Κανονισμού της Βουλής, που έδωσαν τέλος στην αγωνία 43 ανθρώπων.

Η κα Κωνσταντοπούλου μιλά για «το άκρον άωτον της φαυλοκρατίας»  ένα «χρόνιο αίσχος εναντίον του δημοσίου» και «ανθρώπους που δεν εργάσθηκαν και ηθελημένα υπέσκαψαν τη λειτουργία της Βουλής».

Τα σχόλια της Ζωής Κωνσταντοπούλου έχουν εξοργίσει τον Σύλλογο Υπαλλήλων της Βουλής, ο οποίος, αναμένεται να εκδώσει σκληρή ανακοίνωση, στην οποία μεταξύ άλλων θα αναφέρει:

Διαβάστε επίσης:  "Πόλεμος" Κοντονή-Βερβεσού με φόντο την παραίτηση του Προέδρου του ΣτΕ

«Για ποιους ανθρώπους λέει ότι δεν εργάζονταν; Γι’ αυτούς που ζητούσε η κα Κωνσταντοπούλου να της βγάλουν τις χιλιάδες φωτοτυπίες που πήρε μαζί της φεύγοντας; Γι’ αυτούς που έβγαλαν τα 35.000 αντίτυπα για το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος ή για εκείνους που εργαζόντουσαν νύχτα μέρα για να καλύψουν τις συνεδριάσεις και τις εκδηλώσεις της;»