Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό στη Βουλή

90
Τσίπρας, Βαμβακούλας,

Σύσκεψη με συνεργάτες του και μέλη της κυβέρνησης έχει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο γραφείο του στη Βουλή. Αντικείμενο της σύσκεψης είναι ο προγραμματισμός του κυβερνητικού έργου, αλλά και οι κινήσεις που έχουν δρομολογηθεί, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για το ασφαλιστικό και την πορεία του ελληνικού προγράμματος.

 
Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να συνεδριάσει και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου, με αντικείμενο το ασφαλιστικό.
Με συνεντεύξεις τους ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, εξέφρασαν την εκτίμηση ότι κατά την ψήφιση του ασφαλιστικού μπορεί να υπάρξει πλειοψηφία ευρύτερη της κυβερνητικής.

Διαβάστε επίσης:  Μητσοτάκης: Η ΝΔ είναι πανέτοιμη για εκλογές

 
Την ίδια ώρα ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος συνεχίζει την περιοδεία του στην Ευρώπη, με στόχο να αναδειχθεί η αναγκαιότητα για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.
Κρίσιμη σημασίας θεωρούνται και οι συναντήσεις που έχει προγραμματίσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος αναχωρεί αυτή την εβδομάδα για τη Μόσχα και την επόμενη θα επισκεφθεί Βερολίνο και Φραγκφούρτη. Σημαντικές συναντήσεις, για το μέλλον του ελληνικού προγράμματος, θα πραγματοποιήσει και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο Νταβός.