Ταυράκια, ο Έρωτας σας έχει βάλει στο μάτι!

304

Καλησπέρα μαγικά ξωτικά του δάσους.. Ελπίζω να σας βρίσκω σε καλό mood..βραδάκι, τι πιο ωραίο! Μπήκαμε στο ζώδιο του Ταύρου! Επιτέλους, έφτασε ξανά η σειρά μας, η πιο όμορφη εποχή, η λατρεμένη μας η άνοιξη, εμείς και τα λουλούδια!!!

Ξεχνάω για λίγο πως είμαι μια ρομαντική Ταυρίνα.. και αλλάζω ύφος!
Όμορφα ξεκίνησε η περίοδος αυτή, μέχρι και τις 28/04 μια χαρά, μετά γυρίζει ανάδρομος ο Ερμής στο ζώδιό σας και ξεκινούν τα γλέντια! Όχι, δε θέλω να σας τρομοκρατήσω, εντάξει μερικά εμπόδια θα φανούν στον ορίζοντα, αλλά είστε συνηθισμένοι εσείς στα χιόνια, συνεπώς, θα δράσετε αναλόγως και θα πετύχετε πολλά στο τέλος!

Τις μέρες αυτές θα ρίξετε όλο σας το βάρος στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Εκεί που όλα θα ρολάρουν, εκεί θα σκάνε μύτη τα παράξενα και θα τρελαίνεστε! Θα χρειαστεί να τρέξετε, πολύ γρήγορα, γιατί; Το σύμπαν έχει πολλά party κατά νου.. οι πλανήτες μας τα λένε κάπως διαφορετικά τούτη τη φορά.. Πολλές αλλαγές έρχονται! Δε ξέρω αν θα είναι μεγάλες και τρανές, ή απλά αδιάφορες.. πάντως όλοι γνωρίζουμε πόσο δε σας αρέσουν οι απρόβλεπτες οι αλλαγές, συνεπώς θα πρέπει να ακολουθήσετε το ρεύμα και όπου σας βγάλει! Πάντως, είναι περίοδος που μπορεί να προκύψει μια πολύ καλή ευκαιρία για εσάς, σε όσους κυνηγάτε το όνειρο δηλαδή! Ας έχετε τα μάτια σας χίλια – δεκατέσσερα!

Η αλήθεια είναι πως όλο αυτό το στρεσάρισμα θα σας κάνει γκρινιάρηδες πολύ και θα ενοχλήσετε το σύντροφό σας, τους φίλους σας, όποιος είναι κοντά σας! Καμία όρεξη για τον έρωτα, να όμως που δε θα σας ρωτήσει κανείς για αυτό! Υπάρχει σχέδιο! Καταρχήν επιβάλλεται να ξεπεράσετε το παρελθόν. Σας κάνει κακό, σας αφήνει στάσιμους και σα να μη ζείτε ένα πράγμα. Ένα σπρωξιματάκι θα υπάρξει, να είστε σίγουροι και όποιοι έχετε τη διάθεση θα κάνετε πολλά βήματα προς ένα νέο αύριο! Θέληση και κουράγιο, τίποτα άλλο δε σας λέω!
Θα ήταν προτιμότερο να δηλώνατε εξαρχής τις προθέσεις σας, για να μην έχουν οι άλλοι ελπίδες! Όμως δεν είστε ούτε εσείς σίγουροι για αυτό. Σωστά; Μη ξεχνάτε πως όλο το Μάιο θα έχετε τη Θεά Αφροδίτη στο ζώδιό σας, μέχρι δηλαδή τις 23/05, που σημαίνει πως όλο και κάποια ερωτική σκανδαλιά θα κάνετε!

Διαβάστε επίσης:  Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 26 Απριλίου;

Πάντως λένε, πως ένας έρωτας σίφουνας έρχεται για να σας πάρει τα μυαλά! Λέτε;;;;;

Τα μόνο ζώδια που θα μπορέσουν να σας το κάνουν αυτό, για το Μάιο το μήνα, είναι οι Υδροχόοι και οι Ιχθύες! Πού πάτε να μπλέξετε; Τι σας λέω; Γιούρια και ότι προκύψει! Τα πάθη και οι φωτιές πρέπει με κάποιο τρόπο να σβήσουν! Και σίγουρα όχι με νερό, αλλά με άφθονη σαμπάνια.. χα χα .. αστειεύομαι φυσικά! Πάντως από τις 06/05 – 12/05, πετάει η ομάδα!

Και εννοείται πως από τις 22/05 και μετά που ο Ερμής έρχεται στα ίσα του, θα μπορέσετε να προχωρήσετε άφοβα, σε οτιδήποτε σχεδιάζετε! Μπορεί να γίνει και ένα μικρό θαύμα.. Πού ξέρετε;;;

Χρόνια Πολλά Ταυράκια μου…!!!