Τα Αόρατα Κορίτσια στο IANOS Café

317

Τα κορίτσια διασχίζουν τις θάλασσες του χρόνου. Τα κορίτσια αγωνίζονται, ελπίζουν. Επιζούν χάρη σε συμπτώσεις, χάρη σε μικρά θαύματα, χάρη σ’ αυτούς που δεν τα βλέπουν. Παλεύουν να μην ξεχωρίσουν, να μη σκαλώσει πάνω τους κανένα βλέμμα. Κουρνιάζουν μέσα στο πλήθος και γίνονται μητέρες και γιαγιάδες άλλων κοριτσιών. Τα κορίτσια είναι αόρατα μέσα στα καραβάνια των ξεριζωμένων της Ιστορίας, είναι όμως ζωντανά στο μυθιστόρημα-ποταμό της Μανίνας Ζουμπουλάκη που διατρέχει τον χρόνο και οδηγεί από το μακρινό ’22 στο αόρατο αύριο. Κρυμμένες πίσω από αντρικές ταυτότητες, τρεις γενιές γυναικών αφηγούνται αριστοτεχνικά τις ιστορίες τους. Ο κόσμος του θεάματος, το θέατρο και η σόουμπιζνες είναι ο χώρος τους για περισσότερο από έναν αιώνα. Μαζί τους τρέχει η μεγάλη Ιστορία που δεν τελειώνει ποτέ…

Διαβάστε επίσης:  Το «Κραυγές στην παγωμένη λίμνη» ταξιδεύει στον Πύργο Ηλείας

Οι εκδόσεις Παπαδόπουλος και ο IANOS σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μανίνας Ζουμπουλάκη, Αόρατα Κορίτσια. Η παρουσίαση θα γίνει την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου στις 18:00, στο IANOS  Café,  Σταδίου 24.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Ρένια Λουιζίδου (ηθοποιός), Μάνος Αντώναρος (δημοσιογράφος). Δραματοποιημένα αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η ηθοποιός Γαλήνη Τσεβά. Θα τραγουδήσει η Κλεονική Δεμίρη. Στο πιάνο θα τη συνοδεύσει ο Δημήτρης Χρυσανθακόπουλος.