Τα είπαν “χοντρά” Μεϊμαράκης με συνεργάτη του Σαμαρά στη Βουλή

131

Δεν λένε να κοπάσουν οι εντάσεις που πυροδοτούν οι εσωκομματικές εξελίξεις στην ΝΔ. Ενδεικτικό του κλίματος είναι το θερμό λεκτικό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε πριν από λίγο στους διαδρόμους της Βουλής, μεταξύ του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, που κατευθυνόταν στο γραφείο του και στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο μόλις είδε στον διάδρομο ο κ. Μεϊμαράκης είπε παρουσία δημοσιογράφων «εγώ δεν μιλάω μπροστά του γιατί ότι λέω τα παραφράζει» .

« Πρόεδρε εγώ δεν το κάνω αυτό, άλλοι το κάνουν» απάντησε ο συνεργάτης του τέως πρωθυπουργού για να τον ρωτήσει ακολούθως ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ αν γνώριζε συγκεκριμένο στέλεχος της εταιρείας που μετέτρεψε σε φιάσκο την εκλογή στη ΝΔ. « Τι είπες, τι είπες, τα ακούς όσα σου λέω» είπε σε υψηλούς και επιθετικούς τόνους ο κ Μειμαράκης και μετά αποχώρησε από τη συζήτηση.

Διαβάστε επίσης:  Η "μαρκησία" του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ξαναχτυπά!

Πάντως, ο συνεργάτης του κ. Σαμαρά συνομιλώντας ακολούθως με δημοσιογράφους προσπάθησε να υποβαθμίσει το επεισόδιο, λέγοντας ότι «έκαναν πλάκα» και ότι είναι γνωστό το ύφος του κ. Μεϊμαράκη με τον οποίο δεν έχει κανένα πρόβλημα.