Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021
7.2 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 15 Ιανουαρίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1822.... Η Αϊτή αναγνωρίζει πρώτη στον κόσμο την Επαναστατική Κυβέρνηση της Ελλάδας.

Τα ζώδια σήμερα -Πανσέληνος Μαΐου στον Τοξότη 19/5/2016

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια με βάση την Πανσέληνο Μαΐου στον Τοξότη

Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 22 Μαΐου στον άξονα Δίδυμων – Τοξότη και είναι πιθανόν να πυροδοτήσει καταστάσεις που αφορούν τις επικοινωνίες και γενικά ό,τι σχετίζςται με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης καθώς και θέματα δικαιοσύνης.

Περισσότερο επηρεάζεσαι αν είσαι Δίδυμος ή Τοξότης και κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα νιώθεις ήδη την ενέργεια αλλά και την πίεση να τρέχει μέσα στο σώμα σου.

Τα διάφορα τρεξίματα που μπορεί ξαφνικά να προκύψουν σίγουρα δεν θα είναι το καλύτερό σου. Αλλά τουλάχιστον θα είσαι και πάλι μέσα στη δράση η οποία αυτήν τη στιγμή επανέρχεται με έναν πολύ πιεστικό τρόπο.

Κριός
Βρίσκεσαι στο επίκεντρο κάποιων εξελίξεων και δραστηριοποιείσαι υπερβολικά γιατί θέλεις πλέον να ξέρεις τι σου γίνεται. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες έχεις ήδη διανύσει μια μεγάλη διαδρομή και τώρα νιώθεις ότι βρίσκεσαι και πάλι στην αρχή, επειδή υπάρχουν αναθεωρήσεις σε όλα τα επίπεδα. Ακόμα μπορεί κάτι που δεν είχες δει, ξαφνικά να το δεις μπροστά σου. Όλα πάντως θα είναι πολύ ξεκάθαρα και διαφορετικά και αυτό θα σε βοηθήσει να πορευτείς και να πάρεις γρήγορες αποφάσεις που όμως θα έχουν και ένα κομμάτι συνειδητό.

Ταύρος
Επηρεάζεσαι και εσύ με έναν τρόπο από την Πανσέληνο γιατί βλέπεις πως ό,τι και να κάνεις χρειάζεται να το επικοινωνήσεις αλλά και να ρισκάρεις για να πετύχεις. Και αυτό κατά τη δική σου γνώμη είναι αρκετά δύσκολο γιατί σε βγάζει από τα συνηθισμένα μέτρα και σταθμά. Όμως οι καταστάσεις της δικής σου καθημερινότητας θα σε αναγκάσουν να γίνεις δυναμικός/η και θα μπεις σε βαθιά νερά, χωρίς όμως να κινδυνέψεις να… πνιγείς γιατί έχουν γνώση οι φύλακες. Απλά θα ξεφύγεις για λίγο από τη σταθερότητα και κατ’ επέκταση από την εστία σου. Κάποιες αναφορές σε άτομα που ζουν στο εξωτερικό μπορεί να σε ξεσηκώσουν για να κάνεις και εσύ ένα ταξίδι. Ο Δίδυμος ή ο Τοξότης αναδεικνύονται σε πολύ μοιραία πρόσωπα στη ζωή σου.

Δίδυμοι
Η αναγκαστική προσγείωση μέσα σε χώρους που αφορούν άλλα άτομα και κυρίως πρόσωπα και καταστάσεις που είχατε βρεθεί και πάλι στο παρελθόν θα σου δώσει την ευκαιρία με κάποιο τρόπο να ξεπεράσεις τη δειλία ή το φόβο που έχεις για κάποια άτομα. Γιατί θα ξεθαρρέψεις και με κάποιο τρόπο θα αναζητήσεις εκτός από την επικοινωνία να έχεις και καλύτερη προσέγγιση. Θα περάσεις και στην πράξη και αυτό θα σε ενεργοποιήσει περισσότερο. Το μόνο δύσκολο σημείο είναι οι πολλές δουλειές ή επαφές που θα μαζευτούν ξαφνικά, σε σημείο που να χάσεις πολύ από τον δημιουργικό χρόνο σου. Αλλά επειδή τις θεωρείς αναγκαίες τελικά θα κάνεις τα πάντα για να ξεπεράσεις τα εμπόδια. Να προσέξεις μόνο λόγια και άτομα που μπορεί να σε μπερδέψουν ξαφνικά με άλλα πρόσωπα.

Καρκίνος
Βγαίνεις αναγκαστικά έξω από τα δικά σου πρέπει και θέλω γιατί νιώθεις ότι όλα είναι ρευστά αυτή την στιγμή και εσύ πρέπει να κάνεις τα πάντα για να εξασφαλίσεις έστω τα δέοντα. Επειδή πιθανόν να δημιουργηθούν καταστάσεις υπεράνω των δυνάμεών σου, θα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση και σε επικοινωνιακή διάθεση για να ξεκόψεις από τοξικές καταστάσεις. Γιατί θα δεις την αλήθεια μέσα από μια ξαφνική «φλασιά» που θα σου έρθει. Σίγουρα η Πανσέληνος αυτή σε βγάζει έξω από τα όριά σου αλλά αν κρατήσεις την εσωτερική σου ηρεμία η νίκη θα είναι εύκολη. Η γνώση αλλά και το ρίσκο θα προκύψουν σαν ιδιότητες που πρέπει να χρησιμοποιήσεις άμεσα. Η σχέση με έναν Τοξότη για μια ακόμα φορά θα είναι η αφορμή για να βγεις έξω από τα συνηθισμένα σου όρια.

Λέων
Το ενδιαφέρον σου για να προοδεύσεις και να δημιουργήσεις σε ένα καινούργιο πεδίο σε κάνουν να ανεβάσεις τον πήχη σε όλα τα επίπεδα. Έτσι, θα συμμετάσχεις σε διαπραγματεύσεις και σε συζητήσεις αλλά πάνω σε μια πιο πολιτισμένη βάση, κυρίως σε θέματα ερωτικά αλλά και υποθέσεις που αφορούν φίλους και ομάδες. Θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό με στόχο να ξεμπερδέψεις μια και καλή από αρνητικές καταστάσεις που πιθανόν σε κρατάνε πολύ καιρό δέσμιο και αιχμάλωτο του παρελθόντος αλλά και των αρνητικών συνηθειών. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα σου δοθεί η ευκαιρία να ανανεώσεις τους όρκους και τις υποσχέσεις μέσα σε μια ερωτική σχέση και σίγουρα θα σταθείς θαρρετά απέναντι στους φόβους σου προσπαθώντας να τους καταργήσεις.

Παρθένος
Έχεις αναλάβει χρέη ξεκαθαρισμάτων και αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες μπορεί το άγχος σε θέματα γνώσης και επικοινωνίας να σε έχει κατακλύσει. Ψυχραιμία και όλα θα γίνουν. Μπορεί να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό και να πρέπει να δεις αντικειμενικά ποιες δουλειές είναι αυτές που πρέπει να τελειώσεις και ποιες μπορείς να αφήσεις για αργότερα. Γιατί μπορεί να κάνεις πράγματα τα οποία αυτή την στιγμή δεν σου χρειάζονται. Τα λόγια σου αλλά και τα γραπτά σου θα πρέπει να είναι υπό παρακολούθηση, γιατί πιθανόν πάνω στην ανάλυση να σου ξεφύγουν κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες. Η σχέση με τον Ιχθύ μπορεί να διαταραχτεί από λόγια τρίτων και θα χρειαστεί τη δική σου προσωπική παρέμβαση για να μπουν τα πράγματα και πάλι στην θέση τους.

Ζυγός
Δυναμώνεις ξαφνικά και πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα στον τομέα των επικοινωνιών αλλά και των νέων γνώσεων. Είσαι έτοιμος/η και βλέπεις ότι καταφέρνεις να ανοίξεις καινούργια, καθαρή σελίδα και να γράψεις εκεί πιο καλά πράγματα για σένα αλλά και για τα άτομα που είναι δίπλα σου. Το θετικό είναι ότι θα έχεις τη δύναμη να αφιερώσεις ποιοτικό χρόνο στον εαυτό σου αλλά και σε φίλους ή ομάδες που σε ενδιαφέρουν, γιατί θα είσαι σε φάση που θα πιστεύεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις χωρίς δεκανίκια. Αν έχεις γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σου, μπορεί να είσαι και σε ένα ταξίδι και εκεί να κάνεις μια πολύ σημαντική γνωριμία.

Σκορπιός
Θα χρειαστεί να μιλήσεις, να επικοινωνήσεις και να διαπραγματευετείς ακόμα και θέματα οικονομικά και όλο αυτό σου φαίνεται αρκετά δύσκολο. Προτιμάς να το κάνει άλλος για σένα γιατί δεν θεωρείς ότι σου είναι εύκολο να μιλήσεις ή να πεις πράγματα τα οποία κατά τη γνώμη σου πιθανόν να σε εκθέσουν. Θα πιάσεις όμως τον εαυτό σου να μιλάει για πράγματα πολύ ανοικτά και μπορεί να εκπλαγείς, γιατί θα το κάνεις με ευκολία και θα ανατρέψεις όλα τα δεδομένα. Το θετικό είναι ότι θα έχεις τη διπλωματία να διαπραγματευτείς ακόμα και για τα οικονομικά σου ή για τέτοιου είδους υποθέσεις, που όμως χρειάζονται συμφωνίες εκ νέου.

Τοξότης
Η Πανσέληνος αυτή ήδη έχει αρχίσει να σε επηρεάζει πριν γίνει καν. Γιατί σημειώνεται μεγάλη κινητικότητα αυτήν τη στιγμή στη ζωή σου και βγαίνουν διάφορες συνεργασίες και θέματα που πρέπει να επιλύσεις από πολλές απόψεις. Δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν θα τα λύσεις ή δεν έχεις τα κότσια να τα προχωρήσεις. Ο Άρης στον Τοξότη που συμμετέχει σε αυτό το πλανητικό φαινόμενο, θα πυροδοτήσει τις καταστάσεις με πολύ δυναμικό τρόπο και θα πολλαπλασιάσει την ένταση αλλά και τις προσπάθειες. Το σίγουρο είναι ότι κάτι καλό θα βγει και αν το παλέψεις και το σπρώξεις εσύ με δικό σου κόπο και προσπάθεια, οτιδήποτε ξεκινήσεις δεν θα μείνει μόνο στην αρχή αλλά θα πάει και πιο κάτω.

Αιγόκερως
Διαπραγματεύεσαι συνέχεια και ακόμα κι αυτά που έχεις πει μπορεί να τα αμφισβητήσεις ή να τα αμφισβητήσουν άλλα άτομα, κάτι που ίσως σε ενοχλήσει αφάνταστα. Γιατί είναι σαν κάποιος να αναιρεί την προσωπικότητά σου. Τουλάχιστον έτσι θα το πάρεις και η εκτίμηση που πιθανόν θα κάνεις να μην έχει ίχνος αντικειμενικότητας. Επειδή δεν θα δεν έχεις την δυνατότητα να τοποθετηθείς συναισθηματικά και μπορεί να κάνεις σκέψεις που να μη σε συμφέρουν. Και εσύ έχεις μάθει να δουλεύεις με τη λογική και το συναίσθημα παράλληλα. Οπότε μπορεί ταραχτείς για λίγο, για αυτό ίσως αποφασίσεις να απομονωθείς με λίγους καλούς φίλους. Απόφυγε όσο μπορείς τα κουτσομπολιά και τις εκτιμήσεις κυρίως για έναν Δίδυμο, γιατί σίγουρα θα γίνουν λάθη και από την πλευρά σου.

Υδροχόος
Απελευθερώνεσαι από συναισθήματα πιεστικά και μπορείς να είσαι περισσότερο ο εαυτός σου και όλο αυτό σίγουρα θα σε κάνει κυρίαρχο των καταστάσεων. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα διακρίνεις εύκολα ποιος είναι σωστός και ποιος λάθος ακόμα και σε έναν καβγά στον οποίο δεν είναι αναγκαίο να συμμετάσχεις απλώς θα είσαι παρατηρητής. Και κατά κάποιο τρόπο αυτή η ψυχραιμία θα σε βοηθήσει να δεις και λίγο πιο κάτω άλλες ενδιαφέρουσες καταστάσεις που θα αφορούν τον τρόπο που θα εξελίξεις τα επαγγελματικά σου αλλά και πως θα επικοινωνήσεις πιο εύκολα με τους γύρω σου.

Ιχθύες
Είσαι γενικά όλο ερωτηματικά και κυρίως αντιστάσεις απέναντι σε θέματα επικονωνίας αλλά και δράσης. Εκ των πραγμάτων όμως θα βάλεις κάποιους όρους και αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες μπορεί να έχεις τη διάθεση να τα χαλάσεις κιόλας με κάποια συγκεκριμένα άτομα γιατί είδες πλέον καθαρά τη δική τους αλήθεια. Και όλο αυτό σίγουρα σε ενοχλεί αλλά και παραβιάζει το προσωπικό σου απόρρητο. Κράτα λοιπόν μικρό καλάθι σε δηλώσεις ατόμων που θέλουν να κάνουν εντύπωση, γιατί με τον τρόπο τους κάπου σε συμπαρασύρουν σε διαδρομές που δεν είναι για σένα. Η σχέση με Δίδυμο μπορεί να μπλεχτεί εντελώς, κυρίως αν βγουν στην επιφάνεια κάποια μυστικά του. Η δράση σου καλό είναι να μην μείνει μόνο στα λόγια αλλά να προχωρήσεις και σε σημαντικές πράξεις

Πηγή: astrology.gr

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, εβδομάδα (11-17/01)

Τι μας περιμένει; Κριός Ζητήματα του παρελθόντος θα σας απασχολήσουν, κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις γίνονται πιεστικές, ένα μοιραίο περιστατικό θα προκύψει για άλλους στα αισθηματικά και για...

Ζώδια: Ποια ελαττώματα έχουν; Διάβασε και γέλασε με την ψυχή σου

Όλα τα ζώδια έχουν προτερήματα αλλά και ελαττώματα. Διάβασε παρακάτω να δεις ποια είναι σπάταλα, ποια λαίμαργα ή τεμπέλικα. Γιατί αν δεν ξέρεις εσύ...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η διαίσθησή σας είναι αυτό το διάστημα πηγή καθοδήγησης. ΤΑΥΡΟΣ Τα καλά πράγματα έρχονται… και απολαμβάνετε την περισσότερη τύχη από όλα τα ζώδια! ΔΙΔΥΜΟΙ Μπορεί να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 9 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Δεν είναι ότι αποφεύγετε τον έρωτα, απλά συχνά δεν εμπιστεύεστε τον εαυτό σας. ΤΑΥΡΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 8 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, σήμερα με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, καταφέρνεις μέσω της επικοινωνιακής οδού, να αναγνωρισθείς κοινωνικά, να βιώσεις μία βελτιωμένη και κατά πολύ...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 7 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΦίλε Κριέ, η είσοδος του Άρη στον Ταύρο, θα σου φέρει την σταθερότητα και την αυτοεκτίμηση που τόσο καιρό επιθυμούσες! Ωστόσο, οφείλεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 6 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, ετοιμάσου να κυνηγήσεις , να διεκδικήσεις και να πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου σήμερα, κυρίως λόγω της φιλικότητας σου...

Βρείτε μας

7,710ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Συντάξεις Μαΐου: Ποιες πληρώνονται σήμερα – Πότε ολοκληρώνεται η διαδικασία

Από σήμερα, Τετάρτη, 22 Απριλίου έως τις 29 Απριλίου θα καταβληθούν οι συντάξεις του...

Ροζ πανσέληνος: Η μεγαλύτερη πανσέληνος του έτους – Ένα μοναδικό θέαμα απόψε!

Ένα μοναδικό θέαμα θα μας χαρίσει η φύση απόψε στο σκοτεινό ουρανό κι αυτό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 2 Αυγούστου

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; ΚΡΙΟΣ: Η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 22 Μαΐου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Η ανάγκη σας για σταθερότητα αυξάνεται και υπάρχει κίνδυνος να...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή