Τετάρτη, 12 Μάι, 2021
17.3 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 11 Μαΐου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 330.... Το Βυζάντιο (μετέπειτα Κωνσταντινούπολη) μετονομάζεται σε Νέα Ρώμη και γίνεται πρωτεύουσα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Η πόλη θεμελιώθηκε το 324 από τον Κωνσταντίνο Α'...

Τα ζώδια σήμερα 18-3-2016

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Τοξότη σε καλεί να ανανεώσεις το πνευματικό σου «οπλοστάσιο» αλλά και να διαδώσεις τις ιδέες και τις αντιλήψεις σου, κάτι βέβαια που δεν θα γίνει χωρίς να δώσεις τις απαιτούμενες «μάχες».
Παράλληλα όμως φαίνεται πως ένα συγγενικό σου πρόσωπο δρα στο παρασκήνιο, με σκοπό να σε φέρει προ τετελεσμένων.

Ερωτικά
Κάτι… κρυφό είναι «στα σκαριά» αλλά ακόμη κι αν τα πράγματα δεν προχωρήσουν σήμερα, μπορείς να δημιουργήσεις παρακαταθήκη για το μέλλον σου, εκφράζοντας τον «ιππότη» που κρύβεται μέσα σου!
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να γίνει αιτία κι αφορμή μιας έντονης διαφωνίας με ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος. Επιπλέον, αν συμμετέχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ίσως σου ζητηθεί να συνδράμεις οικονομικά, κάτι βέβαια που… δεν θα σου αρέσει! Παράλληλα όμως, αν τολμήσεις να ρισκάρεις, ίσως να κερδίσεις πολλά.

Ερωτικά
Το ενδιαφέρον των άλλων για σένα αυξάνεται, ωστόσο δεν θα έπρεπε να πάρεις… πολύ στα σοβαρά υποσχέσεις και «ταξίματα», αφού το πιθανότερο είναι να μην πραγματοποιηθούν, κάτι που θα σε «χαλάσει» αργότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Από την μια πλευρά φαίνεται πως η σχέση σου με έναν συνεργάτη περνά κρίση, αφού ο καθένας κάνει του… κεφαλιού του! Από την άλλη όμως ίσως να βρεις έναν απρόσμενο σύμμαχο, που θα σε βοηθήσει να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη σε καλεί να φανείς πιο τολμηρός στις επιδιώξεις σου και να επωφεληθείς από την αδράνεια των άλλων.

Ερωτικά
Με τον Άρη απέναντι σου, είναι το ίδιο εύκολο να κάνεις μια νέα «κατάκτηση», όσο και να κόψεις τα… πολλά-πολλά με το ταίρι σου! Το βέβαιο είναι πως βρίσκεσαι σε μεταβατική περίοδο, οπότε μην «δένεις» τίποτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης ενδέχεται να δημιουργήσει εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, όπου φαίνεται πως κάποιος/α τα θέλει όλα δικά του/της! Αντί όμως να ρίξεις λάδι στη φωτιά μπορείς να επικαλεστείς το φιλότιμο του/της, έχοντας πολύ πιο θετικά αποτελέσματα. Επιπλέον, ίσως είναι σκόπιμο να γυμναστείς ή να αθληθείς, προκειμένου να «διώξεις» την εκνευρισμό σου.

Ερωτικά
Όταν η πραγματική ζωή δεν έχει να σου προσφέρει κάτι «συναρπαστικό», τότε μπορείς να αφεθείς στα όνειρα σου, «φτιάχνοντας» το μέλλον που θα ήθελες. Η λογοτεχνία και ο κινηματογράφος σε… περιμένουν!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Όσο κι αν προσπαθείς να φέρεις με τα νερά σου ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, τα αποτελέσματα σου θα είναι μάλλον φτωχά. Άσε λοιπόν να κινηθεί με τον δικό του τρόπο κι αν τύχει να δικαιωθείς από τα αποτελέσματα, το… ξανασυζητάτε! Παράλληλα όμως ο ενεργός Άρης μπορεί να σου φέρει ένα σημαντικό, όσο και απρόσμενο οικονομικό όφελος.

Ερωτικά
Η διάθεση σου αναμένεται να γίνει πιο εξωστρεφής μετά το μεσημέρι, κάτι που θα προσελκύσει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ακόμη όμως κι αν γίνει το…. ποθούμενο, φαίνεται να στερείται διάρκειας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Μια οικογενειακή ένταση ή κάποια ζημιά στο σπίτι μπορεί να σε αποσυντονίσει προσωρινά, δεν έχεις όμως παρά να αντιμετωπίσεις ότι προκύψει με αποφασιστικότητα και ψυχραιμία και όλα θα πάνε κατ’ ευχή. Επιπλέον, ο Άρης στον Τοξότη σε καλεί να μην αναλάβεις πρωτοβουλίες αν δεν γνωρίζεις καλά το θέμα, με το οποίο ασχολείσαι.

Ερωτικά
Η καρδιά σου κτυπά πιο… δυνατά κι είσαι έτοιμος/η να «ριχτείς» σε μια περιπέτεια, διεκδικώντας αν χρειαστεί το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ωστόσο να θυμάσαι ότι τελικά ο «θησαυρός» μπορεί να αποδειχθεί «άνθρακες»!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Τουλάχιστον για σήμερα οι “σχέσεις” σου με τις κάθε είδους συσκευές βρίσκονται σε… κρίση και καλό είναι να έχεις έτοιμες κάποιες εναλλακτικές λύσεις, που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις το όποιο πρόβλημα έστω και προσωρινά. Επιπλέον, μπορεί να προκύψει μια έντονη διχογνωμία με έναν «ανυποχώρητο» γείτονα ή συγγενή σου.

Ερωτικά
Οι εντάσεις… καραδοκούν κι ίσως τελικά να μην αποφύγεις ένα καβγαδάκι, όχι απαραίτητα με τον άνθρωπο σου αλλά πολύ περισσότερο με ένα άτομο που «χώνει την μύτη του» στην προσωπική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Τοξότη σε καλεί να κάνεις ότι περνά από το χέρι σου για να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψει μια έντονη διαφωνία με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα όμως, θα σου δοθεί η ευκαιρία να πετύχεις έναν οικονομικό στόχο, ιδιαίτερα αν κινηθείς εντατικά προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε βοηθά να χαλαρώσεις και να αφεθείς στα όνειρα σου. Ωστόσο πρόσεξε μήπως κάποιος/α «σου πάρει τα μυαλά», αφήνοντας υποσχέσεις που δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου σε κάνει να… μην σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου, κάτι που θα επηρεάσει και τις σχέσεις με τους οικείους σου. Καλό είναι λοιπόν να κρατήσεις την αποφασιστικότητα και το αγωνιστικό πνεύμα, δύο στοιχεία που μπορεί να λειτουργήσουν θετικά ως προς την επίτευξη των στόχων σου, παράλληλα όμως πρόσεξε μήπως φερθείς άδικα σε έναν «δικό σου» άνθρωπο.

Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν καταστάσεις «τετ α τετ» και δεν έχεις παρά να πάρεις το ταίρι σου και να βρεθείτε κάπου μακριά από όλα αυτά που μπορεί να χαλάνε την ευτυχία σας. Και μόνος/η, όμως, πάλι… καλά θα περάσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Το παρασκήνιο «οργιάζει», ίσως μάλιστα να υποπέσουν στην αντίληψη σου και κάποιες υπονομευτικές ενέργειες, φαίνεται όμως ότι έχεις τον τρόπο «να βάλεις τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του», εφαρμόζοντας τις σχετικές… διατάξεις! Αντίθετα αν ο ενεργός Άρης σε παρασύρει σε πρακτικές αυτοδικίας, κινδυνεύεις να χάσεις το όποιο δίκιο σου.

Ερωτικά
Μια συνάντηση μπορεί να σου ανεβάσει την ψυχολογία, ενώ ίσως πάρεις κι ένα ευχάριστο μήνυμα από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ωστόσο στην πράξη θέλει πολύ… δουλειά ακόμη για να «δέσει το γλυκό»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορεί να σε παροτρύνει να κάνεις πράγματα που δεν συνάδουν με το πρεστίζ σου, ενώ ανάλογες πιέσεις ενδέχεται να δεχθείς αν συμμετέχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή αν ασχολείσαι με τα κοινά. Σε κάθε περίπτωση καλείσαι να διαχειριστείς τις «βουλές» του Άρη με σύνεση, αλλιώς θα… μπλέξεις!

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση φαίνεται να σε απασχολούν περισσότερο οι εξελίξεις στην προσωπική ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης, κάτι όμως που μπορεί να οδηγήσει σε αχρείαστες εντάσεις, αν «ανακατευτείς» με αδόκιμο τρόπο.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Τοξότη σε καλεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, είτε πρόκειται για μια δική σου υπόθεση, είτε για κάτι που αφορά σε ένα τρίτο πρόσωπο. Ωστόσο στην δεύτερη περίπτωση, πρόσεξε μήπως τελικά χρησιμοποιηθείς ή εξαπατηθείς, εξυπηρετώντας συμφέροντα, που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε να νοιώθεις… ευτυχής, ακόμη κι αν όλα γύρω σου δεν συνηγορούν σε αυτό! Επιπλέον, μπορεί να προκύψει μια αισθησιακή «περιπέτεια».

 

Πηγή: astrology.gr

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου, θα σε εξυπηρετήσει πάρα πολύ, αφού θα μπορέσεις να απολαύσεις...

Survivor spoiler: Άγρια επίθεση Τριαντάφυλλου προς την παραγωγή: “Θα σηκωθώ να φύγω”

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 4 σχετικά με τις αποφάσεις που έχει πάρει ο Τούρκος παραγωγός για το φινάλε του ριάλιτι! Εύλογο ερώτημα είναι...

Survivor spoiler 11/05, part.3: Αυτοί είναι ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι προς αποχώρηση! ΤΟ ΣΟΚ

Ημέρα δεύτερης ασυλίας σήμερα (11/05) στο Survivor 4 με μπλε και κόκκινους να μάχονται και στο τέλος να γίνονται γνωστοί όλοι οι υποψήφιοι! Χτες είδαμε...

Σαν σήμερα έφυγε ο Στράτος Διονυσίου: Η τελευταία εμφάνιση στην πίστα και ο ξαφνικός...

Κανείς δεν φανταζόταν ότι θα είχε τέτοιο τέλος… Το πρωί της 11ης Μαΐου του 1990 έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Στράτος Διονυσίου,...

Νέα Σελήνη: Ανατροπές και ανακατατάξεις για αυτά τα επτά ζώδια

Στις 11 Μαΐου, 22:58 ώρα Ελλάδας, η Νέα Σελήνη μπαίνει στις 21° 17’ του Ταύρου. Το γεγονός αυτό, σύμφωνα με το astrology.gr, επηρεάζει τους εκπροσώπους...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 10 Μαΐου

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η μέρα σήμερα προστάζει άνεση, σιγουριά και μικρές απολαύσεις! Ασχολήσου με τον εαυτό σου και με πράγματα που σου αρέσουν,...

Survivor spoiler 10/05: Ανατροπή βόμβα! Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Αγώνας πρώτης ασυλίας σήμερα στο Survivor 4 με μπλε και κόκκινους και στο τέλος της θα μάθουμε και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση! Χτες είδαμε...

Βρείτε μας

7,794ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Νέα Σελήνη: Ανατροπές και ανακατατάξεις για αυτά τα επτά ζώδια

Στις 11 Μαΐου, 22:58 ώρα Ελλάδας, η Νέα Σελήνη μπαίνει στις 21° 17’ του Ταύρου....

Ζώδια: Η σχέση τους με τη μοναξιά

Υπάρχουν τα ζώδια που τους αρέσει να μένουν μόνα τους γιατί έχουν πράγματα να...

Εσύ το ήξερες ότι στην Αρχαία Ελλάδα είχαν άλλα ζώδια; Δες ποιο ζώδιο ήσουν!

Οι απόψεις διίστανται για το εάν οι Αρχαίοι Έλληνες πίστευαν στα ζώδια και στην...

Δείτε τι γράφει και πώς είναι σήμερα ο τάφος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη! (φώτο)

Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης υπήρξε ηγετική μορφή της Ελληνικής Επανάστασης, που έδρασε στην Πελοπόννησο και...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή