Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021
4.6 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 19 Ιανουαρίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1947.... Ναυτική τραγωδία στο νότιο Ευβοϊκό, "ο ελληνικός Τιτανικός": Το ατμόπλοιο "Χειμάρρα", με 544 επιβάτες και 86 άνδρες πλήρωμα που εκτελεί το δρομολόγιο...

Τα ζώδια σήμερα 19-3-2016

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Ουρανός στο ζώδιο σου σε καλεί να κάνεις την διαφορά, επιλέγοντας να κινηθείς με έναν τρόπο που κανείς δεν περιμένει. Αυτό μπορεί να αφορά τόσο στην καθημερινότητα σου, όσο και στις πνευματικές αναζητήσεις σου. Παράλληλα, είναι πιθανό να μυηθείς σε «high tech» καταστάσεις αλλά και σε μια πρωτοποριακή μέθοδο θεραπείας.

Ερωτικά
Μια αποκάλυψη μπορεί να γίνει αιτία κι αφορμή μιας αναταραχής στην προσωπική σου ζωή, είτε είσαι ο/η δράστης, είτε το θύμα! Σε κάθε περίπτωση πάντως να θυμάσαι ότι στην παρούσα φάση τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό.
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Από την μια πλευρά, μπορεί να αιφνιδιαστείς δυσάρεστα από μια αποκαλυπτική εξέλιξη στην δουλειά ή τις φιλικές σχέσεις σου, από την άλλη όμως θα έχεις την ευκαιρία να οργανωθείς και να εμπλουτίσεις τον επαγγελματικό εξοπλισμό σου. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες που σου παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία.

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος προσπαθεί να σου αλλάξει… γούστα και μυαλά και βέβαια έχεις κάθε δικαίωμα να «αμυνθείς», υπερασπίζοντας τις αρχές σου. Μήπως όμως έχει «κάπου» δίκιο;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ένα απρόσμενο γεγονός μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στα επαγγελματικά σου αλλά εκείνο που πρέπει να θυμάσαι περισσότερο είναι ότι υπό τις παρούσες συνθήκες τα εύκολα γίνονται δύσκολα και τα δύσκολα εύκολα! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός δημιουργεί τις προϋποθέσεις για επαφές με άτομα ή φορείς, που ασχολούνται με κάτι σπάνιο ή ιδιαίτερο.

Ερωτικά
Η περιέργεια και το ανοικτό πνεύμα σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε μια ξεχωριστή γνωριμία. Το ενδιαφέρον μάλιστα είναι ότι η έλλειψη κοινών σημείων είναι κι αυτή που κάνει μια ενδεχόμενη σχέση ακόμη πιο… προκλητική!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Καλό είναι να ξεπεράσεις την δυσκολία προσαρμογής σου σε νέες καταστάσεις, αφού ο ενεργός Ουρανός δείχνει διατεθειμένος να σε «σοκάρει» με μια απότομη αλλαγή των δεδομένων. Παράλληλα όμως είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με άτομα που χαρακτηρίζονται από το πρακτικό τους πνεύμα και μπορούν να συνεισφέρουν θετικά σε μια υπόθεση σου.

Ερωτικά
Ποτέ δεν σου άρεσαν οι αιφνιδιασμοί αλλά αν θες να διατηρήσεις την… ψυχική σου ισορροπία, το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι το να μην παίρνεις και τόσο σοβαρά συμπεριφορές που υπαγορεύονται από μια διάθεση πειραματισμού.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου μπορεί να αναδείξει τόσο τα προτερήματα, όσο και τα ελαττώματα σου κι επειδή κατά την διάρκεια της ημέρας είναι πιθανό να προκύψουν πολλές έκτακτες καταστάσεις προσπάθησε να «βγάλεις» τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε τελικά να πετύχεις τους στόχους σου αλλά και να κερδίσεις την εκτίμηση ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει.

Ερωτικά
Η διάθεση σου να δοκιμάσεις κάτι νέο μπορεί να σε παρασύρει να κάνεις πράγματα που δεν συνηθίζεις. Κι αν μεν πειραματιστείς με το ταίρι σου, τότε έχει καλώς. Αν όμως «ξανοιχτείς» με αγνώστους, ποτέ δεν ξέρεις τι σε… περιμένει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Όσο κι αν κάποιοι/ες προσπαθούν να σε… μπερδέψουν με τους πειραματισμούς τους, εσύ μπορείς να βασιστείς στις οργανωτικές σου ικανότητες αλλά και στην «επιστημοσύνη» σου, ώστε όλα να βρουν τον δρόμο τους, σύμφωνα με τις επιθυμίες σου. Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύες σε καλεί να αλλάξεις το πλαίσιο ή τους οικονομικούς όρους μιας συνεργασίας.

Ερωτικά
Ένα μάλλον νεαρό άτομο θα προσπαθήσει να ανατρέψει τις σταθερές σου, με όπλο μια «καταλυτική» λογική. Από την στιγμή όμως που έχεις κι εσύ τα επιχειρήματα σου, απλά… διασκέδασε την όλη κατάσταση!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Επειδή είναι πολύ πιθανό να προκύψουν έκτακτες καταστάσεις στην δουλειά σου αλλά και σε σχέση με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς, καλό είναι να απευθυνθείς στους ειδικούς, πριν «πελαγώσεις» με λεπτομέρειες που δεν είναι δυνατόν να γνωρίζεις. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να αλλάξεις πολιτική και προτεραιότητες στις συνεργασίες σου.

Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, καλό είναι να την «φρεσκάρεις» κάνοντας από κοινού κάποια καινούρια πράγματα. Αν πάλι είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να κάνεις μια γνωριμία, που θα έχει… ραγδαία εξέλιξη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Μια ξαφνική έμπνευση μπορεί να σε βγάλει από το πρόγραμμα σου, τελικά όμως φαίνεται να… αξίζει τον κόπο! Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική στην δουλειά σου ή να κάνεις εκείνες τις αλλαγές που θα σε ξεμπλοκάρουν και θα σου επιτρέψουν να συνεχίσεις την πορεία σου χωρίς περιττά «βάρη».

Ερωτικά
Μια –κατά τα άλλα- επαγγελματική συνάντηση μπορεί να αποκτήσει έναν πιο «προσωπικό» χαρακτήρα, το πιθανότερο όμως είναι κάθε ερωτική διάθεση να εξαντληθεί τελικά σε λεκτικά παιχνίδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει την ανάγκη σου για επικοινωνία με όλο τον κόσμο, ενώ δεν αποκλείεται να σου προκύψει κι ένα έκτακτο ταξίδι. Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύες σε καλεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου, αν μάλιστα μοιραστείς τις σκέψεις και τα σχέδια σου με κάποιον ειδικό, τα αποτελέσματα θα είναι ακόμα καλύτερα.

Ερωτικά
Στην παρούσα φάση καλό είναι να μην προγραμματίζεις τίποτα, αφού πολλά είναι εκείνα που μπορεί να συμβούν και να ανατρέψουν τα σχέδια σου. Καλύτερα λοιπόν να αφεθείς στην «ροή» των γεγονότων κι… όπου βγει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Μια μάλλον απρόσμενη επίσκεψη ή συνάντηση μπορεί να σου αλλάξει το πρόγραμμα, κάτι όμως που δεν πρέπει να σε ανησυχεί, αφού τελικά θα αποζημιωθείς μαθαίνοντας κάποια πράγματα που θα σου φανούν χρήσιμα τόσο στην δουλειά σου, όσο και στις καθημερινές συναλλαγές σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να ανανεώσεις τον προσωπικό σου χώρο.

Ερωτικά
Η διάθεση σου είναι μάλλον ασταθής, κάτι που μπορεί να ενισχυθεί κι από όλα αυτά που βλέπεις να συμβαίνουν γύρω σου και δεν έχουν καμία σχέση με μια «καθώς πρέπει» κατάσταση. Ω καιροί, ω ήθη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Με τις «ευλογίες» του Ουρανού, ο ιδιαίτερος και ξεχωριστός τρόπος με τον οποίο συνηθίζεις να κινείσαι, βρίσκει ανταπόκριση, κάτι που θα σε βοηθήσει να εκφράσεις τις πιο «προχωρημένες» πτυχές της σκέψης αλλά και της δημιουργικότητας σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις μια απρόσμενη είδηση για ένα οικονομικό θέμα σου ή να σου επιστραφούν κάποια δανεικά.

Ερωτικά
Η πειραματική σου διάθεση κορυφώνεται, φρόντισε ωστόσο να απευθυνθείς σε πρόσωπα που έχουν την διάθεση να «παίξουν» και δεν παίρνουν στα σοβαρά τα «άλματα» της σκέψης και τις… προβοκάτσιες σου!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Το γενικό κλίμα είναι μάλλον ασύμβατο με την ψυχολογία σου κι επειδή δεν συνηθίζεις να επικροτείς ούτε την προκλητικότητα, ούτε και τις καθαρά τεχνοκρατικές προσεγγίσεις, το πιθανότερο τελικά είναι να «αποσυρθείς» στον… κόσμο σου, με συντροφιά τα όνειρα και τις ελπίδες σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να «θίξει» και τις οικονομικές ισορροπίες σου.

Ερωτικά
Αναμφίβολα αυτήν την περίοδο είσαι περιζήτητος/η, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έλκεις και τα κατάλληλα για σένα πρόσωπα. Και μέχρι να «καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός» είναι προτιμότερο να τηρήσεις στάση αναμονής.

Πηγή:.astrology.gr

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 18 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΠολύ προσοχή χρειάζεται στην συμπεριφορά σου, ιδίως στις επικοινωνίες και τις επαφές σου με τους φίλους σου, αγαπητέ Κριέ! Με το Τετράγωνο...

Δεν φαντάζεστε τι σκέφτεται κάθε ζώδιο μετά τον έρωτα: Όλα όσα δε σας λένε!

Αναρωτιέσαι τι σκέφτεται το άλλο σου μισό μετά τον έρωτα, αλλά ντρέπεσαι να ρωτήσεις ή φοβάσαι ότι δε θα σου πει την αλήθεια; Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΦίλε Κριέ, σήμερα είναι μία ημέρα, που θα επιλέξεις την απομόνωση και την ηρεμία σου! Στρέφεις το ενδιαφέρον σου και επικεντρώνεσαι αποκλειστικά...

Κατερίνα Ζαρίφη: “Βλέπω τσόντες! Μ’ αρέσει ο Γκουσγκούνης”!(βίντεο)

Η Κατερίνα Ζαρίφη συνάντησε το βράδυ της Πέμπτης για πρώτη φορά τον Γρηγόρη στο «The 2Night Show» και ήταν μια κουβέντα γεμάτη γέλιο και...

4 Λόγοι για τους οποίους είναι αδύνατον να καταλάβεις έναν Ιχθύ. Ο τελευταίος είναι...

Αλλά πάρτε στο χαλαρό τους Ιχθείς! Υπάρχει λόγος που είναι τόσο δύσκολο να τους καταλάβετε – αρκετοί, στην πραγματικότητα. Ας ρίξουμε μια ματιά σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 16 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Έχετε μια δυναμικότητα αυτήν την εβδομάδα, που θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε ένα σωρό πράγματα! ΤΑΥΡΟΣ Ώρα να διεκδικήσετε ανθρώπους, να πείτε τις ιδέες...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 14 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που πραγματοποιείται σήμερα σηματοδοτεί εξαιρετικά θετικές και απρόσμενες, αλλά και ουσιαστικές εξελίξεις και αλλαγές, που θα βοηθήσουν...

Βρείτε μας

7,715ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 2 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα αγαπητέ Κριέ, σε χαρακτηρίζει ομορφιά, γοητεία, γλυκύτητα και ένα ιδιαίτερο ταμπεραμέντο!...

Επίδομα 800 ευρώ: Νέα πληρωμή σήμερα – Ποιους αφορά

Σήμερα, Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου θα καταβληθεί η αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους 800 ευρώ σε...

«Ψυχολογικά προβλήματα, βάσανα και…» – Αρνητική η εβδομάδα (16-22 Νοεμβρίου) γι’ αυτά τα ζώδια

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κριός Η Νέα Σελήνη θα εντείνει πάλι τα ψυχολογικά σας...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 11 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός♈Γενικά Φίλε Κριέ, επικεντρώσου στον εσωτερικό σου κόσμο και θα δεις πως θα...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή