Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021
11.1 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 21 Ιανουαρίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ  Το 1903.... Ολοκληρώνονται οι εργασίες στη Στοά Αττάλου. Αποκαλύπτεται ολόκληρο το κτίριο, αλλά και σπουδαία αρχαιολογικά ευρήματα.

Τα ζώδια σήμερα 21/6/2016

Κριός

Γενικά zwdia: Τα οικονομικά ζητήματα μπορεί να βαραίνουν το μυαλό ενός κοντινού σας φίλου ή του/της συντρόφου σας και ίσως η συμβουλή σας να είναι πολύτιμη. Κάποιο δημιουργικό σχέδιο μπορεί να χρειάζεται πολύ χρόνο, χρήματα ή άλλους πόρους που δεν είχατε σκεφθείτε στην αρχή και αυτό ίσως σας κάνει να αναρωτιέστε αν θα συνεχίσετε. Μπορεί να είναι δύσκολο αλλά θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε ότι έχετε σχεδιάσει.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μπορεί να εκνευριστείτε από τους άλλους που δεν φαίνεται να τα καταφέρνουν σήμερα. Οι άλλοι δεν δείχνουν το πάθος και την αφοσίωση την δική σας στην δουλειά όπως εσείς. Να είστε υπομονετικοί με αυτούς αντί για επικριτικοί.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Κάποιες παραδόσεις που περιμένετε ίσως έχουν αργήσει. Σήμερα ίσως μάθετε κάτι που θα σας ταράξει για έναν γείτονα ή έναν συγγενή και η φήμη αυτή θα εξαπλωθεί πολύ γρήγορα. Αυτή η φήμη ίσως είναι υπερβολή. Μπορεί να επισκεφθείτε κάποια άτομα κοντά σας ή μπορεί να περάσετε χρόνο στο τηλέφωνο προσπαθώντας να μάθετε την αλήθεια. Μην τα παίρνετε όλα όσα ακούτε σοβαρά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην φοβάστε να αντιμετωπίσετε περισσότερα από ένα σχέδια αυθόρμητα. Η ικανότητά σας να κάνετε πολλά ταυτόχρονα είναι έντονη. Μπορεί να κάνετε πολλά αλλά δεν πειράζει. Μην πανικοβάλλεστε. Να είστε ψύχραιμοι και όλα θα πάνε καλά.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Μια γυναίκα επισκέπτης μπορεί να έχει πρόβλημα να έρθει στην πόρτα σας και να σας ζητήσει συμβουλές. Μπορεί να έχει κάποια νέα που ίσως σας ταράξουν. Ένα πρόβλημα στην δουλειά μπορεί να σας κάνει να περάσετε πολύ χρόνο, εσείς ή ο/η σύντροφός σας μακριά από το σπίτι και την οικογένεια. Αυτό μπορεί να είναι εκνευριστικό ειδικά αν πρέπει να ακυρώσετε τα σχέδιά σας. Κάντε υπομονή.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σήμερα είναι μια από εκείνες της ημέρες όπου οι άλλοι μπορεί να μιλούν για πολλά αλλά τελικά να μην λένε τίποτα. Υπάρχουν πολλές συζητήσεις αλλά χωρίς ουσία. Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για να πάρετε έστω και μια χρήσιμη ιδέα από τις συζητήσεις.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Κάποια εκνευριστικά νέα σχετικά με οικονομικά θέματα μπορεί να σας κάνουν να χάσετε την ισορροπία σας σήμερα. Ίσως κάποια χρήματα που περιμένετε να μην έχουν φθάσει στην ώρα τους ή ίσως έχει γίνει κάποιο λάθος στην τράπεζα. Δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να ξεκαθαριστεί αλλά θα σας ταλαιπωρήσει λίγο. Η ημέρα θα είναι καλή για εσάς γενικά. Είναι μόνο ένα προσωρινό εμπόδιο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η αναποφασιστικότητα είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σας σήμερα. Η τάση σας είναι να προσηλώνεστε τόσο στις ιδέες σας ώστε να ξεχνάτε ένα πολύτιμο εργαλείο, την διαίσθησή σας.

Λέων

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως είναι μια εκνευριστική ημέρα. Να είστε έτοιμοι. Κάποιος εξοπλισμός με τον οποίο δουλεύετε μπορεί να χαλάσει ξαφνικά και ίσως χρειαστεί λίγο χρόνο για να αποκατασταθεί. Ένας προσωρινός χωρισμός από τον/την σύντροφό σας μπορεί να σας στεναχωρήσει. Μπορεί να έχετε πολύ σωματική ενέργεια και να θέλετε κάπου να ξεσπάσετε. Κάντε μια βόλτα. Αυτό θα σας κάνει να καθαρίσετε το μυαλό σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ο ρυθμός σας αυξάνεται σήμερα οπότε να κινηθείτε και εσείς. Οι άλλοι μπορεί να σας βλέπουν ως τεμπέληδες ή αργούς αν δεν δείχνετε προσπάθεια. Αν δεν έχετε τους πόρους πρέπει να κινηθείτε μπροστά πιο γρήγορα με το τωρινό σας σχέδιο. Να είστε έτοιμοι.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Μια παράδοση που περιμένατε από μακριά μπορεί να έχετε καθυστερήσει και αυτό ίσως σας κάνει να αναρωτιέστε μήπως έχει χαθεί. Δεν έχει, απλά έχει καθυστερήσει. Δεν μπορείτε όμως να κάνετε πολλά. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείτε στην δουλειά σας ίσως χαλάσει σήμερα και πρέπει να φωνάξετε έναν ειδικό. Αυτό ίσως πάει πίσω της δουλειά σας και σας κάνει ανήσυχους. Προσπαθήστε να βρείτε κάτι άλλο να κάνετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας σήμερα. Η τάση σας θα είναι να είστε πολύ συναισθηματικοί σε σχέση με την δουλειά που κάνετε. Μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να σας επηρεάζουν ή να σας καταλαμβάνουν. Στραφείτε προς την λογική σκέψη και τις λογικές ιδέες ως δικές σας απαντήσεις.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Κάποια καλά νέα για μια ομάδα με την οποία συνεργάζεστε μπορεί να σας έρθουν σήμερα. Θα εκπλαγείτε. Ίσως κάποιες δραστηριότητες που αφορούν οικονομικά θέματα να πήγαν καλύτερα από ότι περιμένατε. Ίσως έχουν ολοκληρωθεί πολλά πράγματα που αφορούν γραφειοκρατικά θέματα. Τα συμβόλαια ή άλλα νομικά έγγραφα μπορεί να είναι έτοιμα. Το βράδυ βγείτε έξω με φίλους και γιορτάστε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα κάνετε μεγάλη πρόοδο σε κάτι που θα αναλάβετε σήμερα. Είναι εξαιρετική στιγμή για να δικτυωθείτε με τους άλλους και να κάνετε σημαντικές επαφές. Μην φοβάστε να αναβάλλετε κάποια έργα για να μπορέσετε να κάνετε καλύτερη την επικοινωνία σας.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Ένα προσωρινό εμπόδιο σχετικά με την καριέρα σας μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε ότι έχετε χάσει τον προσανατολισμό σας σήμερα. Κάποιος νέος εξοπλισμός ίσως είναι το πρόβλημα. Μην τρελαίνεστε. Η αποφασιστικότητά σας, η αποδοτικότητά σας και οι πρακτικές σας ικανότητες θα το φροντίσουν αμέσως. Είστε πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον και αυτό φαίνεται ότι δεν θα αλλάξει σύντομα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η επικοινωνία είναι το κλειδί της προόδου σήμερα. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και σκέπτεστε ότι μπορείτε να τα κάνετε όλα χωρίς βοήθεια. Παραδεχθείτε ότι δεν τα ξέρετε όλα και ζητήστε βοήθεια όταν πρέπει. Θα χαρείτε που το κάνατε.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Μπορεί να έχετε επισκέπτες σήμερα ή ίσως έχετε κανονίσει ένα ραντεβού για απόψε αλλά το απόγευμα μπορεί να αισθάνεστε πολύ κουρασμένοι για να το κάνετε και τελικά ίσως το ακυρώσετε. Καλύτερα να μην ασχολείστε με πολλές δραστηριότητες. Το βράδυ σας θα είναι γεμάτο με συναρπαστικές συζητήσεις και τελικά θα σας κάνει καλό αν δεν τα ακυρώσετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα φθάσετε σε ένα σημείο εκνευρισμού σήμερα όσο περισσότερες ιδέες σας έρχονται στο μυαλό. Το πρόβλημα είναι ότι μάλλον θα πιεστείτε πολύ. Κάντε ένα βήμα πίσω από την δουλειά σας και δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα αντί να γεμίζετε εκνευρισμό.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Το επίπεδο της καλλιτεχνικές σας έμπνευσης θα είναι υψηλό σήμερα. Τα όνειρα και ο διαλογισμός μπορεί να σας αποκαλύψουν διάφορα. Αυτό ίσως είναι εκνευριστικό για εσάς. Προσπαθήστε να τα σημειώσετε ή να τα θυμηθείτε. Αυτό μπορεί να τα φέρει ξανά στην επιφάνεια. Θα θέλετε να τα καταγράψετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε σε μια πολύ στρατηγική θέση σήμερα όπου θα έχετε τρομερή επιρροή στα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας. Οι άλλοι θα στρέφονται σε εσάς για απαντήσεις και εσείς θα τις έχετε. Δεν είναι καλή ιδέα να ζητήσετε αύξηση ή προαγωγή. Θα την λάβετε.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Όλες οι δουλειές σήμερα θα φαίνονται σαν τους Άθλους του Ηρακλή σήμερα. Η πολύ δουλειά και η ένταση μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε λίγο άσχημα σήμερα και ίσως είναι καλή ιδέα να πάρετε λίγο χρόνο να ξεκουραστείτε. Αν δεν μπορείτε να το κάνετε τουλάχιστον προσπαθήστε να ακολουθήσετε χαλαρά. Κάποιες απρόσμενες αλλαγές στην περιοχή σας μπορεί να ενοχλεί τους γείτονές σας. Φροντίστε να ελέγξετε τα γεγονότα πριν βγάλετε συμπεράσματα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Δώστε σημασία στα email που σας έρχονται σήμερα. Κάντε μια προσπάθεια να μιλήσετε στο τηλέφωνο με όσους δεν σας βρήκαν. Κάποιες πληροφορίες θα σας έρθουν σήμερα με αυτό τον τρόπο. Δεν θέλετε να τις χάσετε.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Σήμερα μάλλον θα αισθάνεστε ιδιαίτερα παθιασμένοι, sexy και επιθυμητοί από τον/την σύντροφό σας. Μπορεί να έχετε κανονίσει και ένα ραντεβού. Μην εκπλαγείτε όμως αν πρέπει να αναβληθεί για λόγος που δεν σας αφορούν και δεν μπορείτε να ελέγξετε είτε εσείς είτε ο/η σύντροφός σας. Αν δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικό μπορεί να πρέπει να κατευθύνετε αυτά τα συναισθήματα προς δημιουργικές δραστηριότητες. Οι ταινίες και τα βιβλία θα είναι καλό ξέσπασμα αν και όχι τόσο καλό όσο η πραγματικότητα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ακολουθήστε κάτι που βάλετε σε λειτουργία πριν από μερικές ημέρες. Μην χάνετε επαφή με μια εξαιρετική ιδέα που ήρθε στο μυαλό σας. Κάντε ερωτήσεις, έρευνα και ακολουθήστε αυτό το μονοπάτι. Μάλλον θα έχετε περισσότερη επιτυχία από ότι φαντάζεστε.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυτά είναι τα ζώδια που δεν ταιριάζουν αλλά κάνουν το καλύτερο ζευγάρι!

Τα αποτελέσματα λοιπόν μιας έρευνας που έγινε σε κοντά 1000 ζευγάρια έδειξαν ότι οι παρακάτω «ανατρεπτικοί» συνδυασμοί ζωδίων λειτουργούν άψογα. Κριός – Ιχθύες Μάλλον ο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 20 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΦίλε Κριέ, σήμερα με την Σύνοδο Άρη-Ουρανού, θα πρέπει να προσέχεις λίγο παραπάνω τα κεκτημένα σου, αφού θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές και...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 19 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα φίλε Κριέ, με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου, θα έχεις την ευκαιρία να εμπλουτίσεις με ευχάριστες εμπειρίες, αλλά...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 18 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΠολύ προσοχή χρειάζεται στην συμπεριφορά σου, ιδίως στις επικοινωνίες και τις επαφές σου με τους φίλους σου, αγαπητέ Κριέ! Με το Τετράγωνο...

Δεν φαντάζεστε τι σκέφτεται κάθε ζώδιο μετά τον έρωτα: Όλα όσα δε σας λένε!

Αναρωτιέσαι τι σκέφτεται το άλλο σου μισό μετά τον έρωτα, αλλά ντρέπεσαι να ρωτήσεις ή φοβάσαι ότι δε θα σου πει την αλήθεια; Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΦίλε Κριέ, σήμερα είναι μία ημέρα, που θα επιλέξεις την απομόνωση και την ηρεμία σου! Στρέφεις το ενδιαφέρον σου και επικεντρώνεσαι αποκλειστικά...

Κατερίνα Ζαρίφη: “Βλέπω τσόντες! Μ’ αρέσει ο Γκουσγκούνης”!(βίντεο)

Η Κατερίνα Ζαρίφη συνάντησε το βράδυ της Πέμπτης για πρώτη φορά τον Γρηγόρη στο «The 2Night Show» και ήταν μια κουβέντα γεμάτη γέλιο και...

Βρείτε μας

7,720ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 2 Αυγούστου

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; ΚΡΙΟΣ: Η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 22 Μαΐου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Η ανάγκη σας για σταθερότητα αυξάνεται και υπάρχει κίνδυνος να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 13 Μαΐου;

Η ανάγκη διεξόδου από τα προβλήματα της καθημερινότητας αναγκάζει πολλές δυνάμεις να συσπειρωθούν γύρω...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 10 Μαΐου;

Που λέτε η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες, ο Ποσειδώνας επίσης, συνεπώς όλα τα βλέπουμε...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή