Τα ζώδια σήμερα 24/5/2016

63

Κριός

Γενικά zwdia: Μπορεί να αισθάνεστε ένταση σήμερα καθώς προσπαθείτε να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να πάτε όπου πρέπει. Από την μια η χαρούμενη προσέγγιση σας ζητά να είστε χαλαροί, θαρραλέοι και να προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση προς ότι επιθυμείτε και από την άλλη η αίσθηση του καθήκοντος σας κρατά πίσω. Πάρτε το καλύτερο και από τα δύο. Κάντε το δικό σας σχέδιο επίθεσης.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα είστε καλεσμένοι σε κοινωνικές εκδηλώσεις και γενικά θα είστε οι πρωταγωνιστές. Μπορεί αρχικά να είστε διστακτικοί να αναμίξετε διασκέδαση και απόλαυση αλλά θα το κάνετε τελικά. Θα οδηγηθείτε σε πρόοδο κάνοντάς το.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Η ρομαντική πλευρά σας είναι έντονη σήμερα. Όσο πιο συντονισμένοι είστε τόσο πιο χαρούμενοι θα είστε. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να είστε συνέχεια κοντά στην πραγματικότητα. Φροντίστε να έχετε ειλικρίνεια και πρακτικότητα πάνω στην οποία να λειτουργείτε. Χωρίς αυτά τα στοιχεία θα αναγκαστείτε να προχωρήσετε σε μεγάλους συμβιβασμούς.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην μένετε στην φαντασία. Θα χάσετε την συγκέντρωσή σας από τα όνειρα κάποιου άλλου, θα χάσετε την ισορροπία σας και να δεν θα έχετε σαφή εικόνα για την καριέρα σας. Μην πάρετε αποφάσεις. Δεν είστε σε καλή θέση για να το κάνετε.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Προσέξτε τα καθήκοντά σας σήμερα. Υπάρχει η αίσθηση ότι οι ημέρες περνούν πολύ γρήγορα. Θα πρέπει να φροντίσετε να βάλετε και τον έρωτα μέσα στην ημέρα σας. Μπορεί να συναντήσετε αντίσταση αρχικά αλλά αυτό δείχνει ότι είναι ένας τομές όπου πρέπει να εξερευνήσετε περισσότερο και τελικά να αρχίσετε να αισθάνεστε πιο άνετα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε πολύ ευαίσθητοι, περισσότερο από ότι συνήθως και κάθε αναφορά της δουλειάς μάλλον θα χαλάσει την διάθεσή σας. Αν σήμερα έχετε ρεπό απολαύστε το και αποφύγετε επαγγελματικές συζητήσεις. Αν πρέπει να δουλέψετε να είστε χαλαροί.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Μπορεί 2 διαφορετικές πλευρές σας να συγκρούονται σήμερα. Μπορεί η κάθε μια να σας ελκύει δυνατά. Θα πρέπει να γίνουν προσαρμογές για να μπορέσετε να ταιριάξετε στις καταστάσεις και στις ευθύνες. Ένα κοντινό αγαπημένο πρόσωπο ίσως σας κατευθύνει υποσυνείδητα. Προσπαθήστε να μην βγείτε εκτός πορείας αν γίνεται.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αυτό που βλέπετε μπροστά σας δεν είναι αληθινό. Μην χαίρεστε πολύ για μια ευκαιρία που σας προσφέρει μεγάλη ανταμοιβή. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να εξεταστούν. Αν συμφωνήστε τώρα θα πάρετε λιγότερα από ότι σας αξίζει.

Λέων

Γενικά zwdia: Η ένταση είναι αρκετή για όλους και όλα γύρω σας σήμερα. Κάποιοι μπορεί να έχουν μια μεγάλη ανάγκη σταθερότητας και πειθαρχίας. Οι άλλοι μπορεί να επιζητούν την χαλαρή πλευρά σας. Ίσως είστε κάπου στην μέση. Το χειρότερο είναι ότι καμιά πλευρά δεν θέλει να συμβιβαστεί. Προσπαθήστε να μην τα παίρνετε όλα πολύ σοβαρά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αφήστε το μυαλό σας να χαλαρώστε. Μην κολλάτε. Είστε σε θέση τώρα να επεκτείνετε την θέση σας πολύ όσο χρησιμοποιείτε την φαντασία σας και σκέπτεστε διαφορετικά. Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας εποικοδομητικά είτε είστε στην δουλειά είτε όχι.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Να θυμάστε ότι πρέπει να διασκεδάζετε και ότι το πεπρωμένο σας είναι η ευτυχία. Σήμερα διάφορες δυνάμεις θα σας απομακρύνουν από την διασκέδαση. Μάλλον θα υπάρχουν πολλές ευθύνες γύρω σας. Θα πρέπει να αναγνωρίσετε την ανάγκη για σταθερότητα αλλά μην επιτρέψετε σε κάτι τέτοιο να σας απογοητεύσει.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Χαίρεστε να μοιράζεστε τις ιδέες που συνήθως κρατάτε για τον εαυτό σας. Είστε πολύ ανεξάρτητοι. Σήμερα χαίρεστε να συνεργαστείτε με κάποιο άτομο και να ανταλλάξετε ιδέες. Είναι η σωστή πορεία δράσης.

Διαβάστε επίσης:  Τον χωριάτη τον βγάζεις από το χωριό. Το χωριό από τον χωριάτη δε το βγάζεις...

Ζυγός

Γενικά zwdia: Εσείς κυρίως θα εκτιμήσετε την ανάγκη για δομή και σταθερότητα σήμερα. Η πρακτική ενέργεια ίσως βγάλει την διασκέδαση από την ημέρα σας. Μπορεί να μην το καταλάβετε αρχικά αλλά δεν είστε προσεκτικοί η διασκέδαση μπορεί να εξαφανιστεί. Φροντίστε να μην απομακρυνθείτε από ότι σας προσφέρει πάθος και σκοπό.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην σκέπτεστε ότι κανείς δεν νοιάζεται για εσάς ή για ότι κάνετε. Υπάρχουν περισσότερα. Ίσως η αλήθεια είναι ότι δεν καταλαβαίνουν τι περνάτε. Μοιραστείτε περισσότερα.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Η ένταση μάλλον θα κλιμακωθεί αν δεν είστε προσεκτικοί με το τι λέτε. Το δύσκολο είναι ότι οι δυνάμεις σήμερα θα σας πιέσουν και θα σας ωθήσουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Κάποιες άλλες δυνάμεις επικαλούνται δομές που δεν σας ταιριάζουν πλέον. Ακολουθήστε τον δικό σας δρόμο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα λάβετε υποστήριξη για ιδέες σας από τους γύρω σας. Ακόμα και αν αυτά τα άτομα δεν δουλεύουν μαζί σας θα χαρούν να σας ακούσουν. Θα έχουν καλή οπτική και θα μπορέσετε να επωφεληθείτε. Εμπιστευθείτε τους άλλους.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Κοιτάξτε τι συμβαίνει γύρω σας σήμερα. Αναζητήστε εσωτερικά πριν βγάλετε συμπεράσματα για τον τρόπο που προχωράτε. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι κάποιες ισχυρές δυνάμεις προσπαθούν να κυριαρχήσουν. Να θυμάστε ότι ο καλύτερος δρόμος είναι συνήθως ο συνδυασμός διάφορων δρόμων.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τώρα είναι ευκαιρία σας να ξεφύγετε από τον θυμό και τον εκνευρισμό που περιβάλλει την καριέρα σας. Οι άλλοι είναι χαρούμενοι να ακούσουν και να σας προσφέρουν την κατανόηση που αναζητάτε. Μιλήστε μαζί τους.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Να είστε προσεκτικοί σήμερα καθώς ένα κοντινό σας άτομο ίσως βάλει εμπόδια στην σχέση σας. Οι εντάσεις που ίσως προκύψουν μπορεί να οφείλονται στην ανάγκη για περισσότερη σταθερότητα. Η ανισορροπία ανάμεσα στην διασκέδαση και την τακτοποίηση πρακτικών θεμάτων ίσως σας δημιουργεί προβλήματα. Ασχοληθείτε με αυτό το θέμα άμεσα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είναι καιρός να βρείτε την αρμονία αναφορικά με κάποια επαγγελματικά θέματα. Αν δεν είστε στην δουλειά σήμερα, δεν πειράζει. Χρησιμοποιήστε την σημερινή ημέρα για να σχεδιάσετε πως να βρείτε την αρμονία ανάμεσα σε εσάς και τους συνεργάτες σας.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Νομίζατε ότι είχατε τα πάντα σχεδιασμένα και σε ομαλή λειτουργία. Η εμφάνιση του έρωτα σας αλλάζει την σειρά. Η προσοχή σας αποσπάται. Αυτό μπορεί να είναι καλό και κακό ανάλογα με την οπτική σας απέναντι στην κατάσταση. Και οι 2 πλευρές της ζωής είναι σημαντικές. Το κλειδί είναι να βρείτε ισορροπία.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ασχοληθείτε με το δημιουργικό ταλέντο σας με κάποιο τρόπο που δεν έχει σχέση με την δουλειά σας. Θα πρέπει να βρείτε χρόνο για εσάς και τις δημιουργικές ασχολίες σας. Αν το κάνετε θα είστε πιο αποτελεσματικοί και θα μπορέσετε να αναπτύξετε πιο δημιουργικά τις ιδέες και τις λύσεις σας.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Η καρδιά σας χτυπά δυνατά και μπαίνετε σε πειρασμό να δραπετεύσετε προς την φαντασία. Τα άσχημα νέα ότι κάτι προσπαθεί να σας συγκρατήσει. Μπορεί να είναι κάποιες ευθύνες που είναι στο προσκήνιο και σας υπενθυμίζουν κάποιες δουλειές που πρέπει να γίνουν πριν ξεφύγετε προς την χώρα της φαντασίας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μπορείτε ελεύθερα να δείτε το μοναδικό και αυθεντικό στυλ σας. Πολλές φορές μέσα στην εβδομάδα θα καταπιέσετε την πλευρά σας αυτή για να μπορέσετε να ταιριάξετε στην δουλειά σας. Τώρα πρέπει να χαλαρώσετε