Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου, 2020
18.5 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 1 Οκτωβρίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1958.... Ξεκινά τη λειτουργία της η διαστημική υπηρεσία των ΗΠΑ, η NASA.

Τα ζώδια σήμερα 25-3-2016

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη σε ωθεί να εντατικοποιήσεις τις προσπάθειές σου και να αναλάβεις άμεσες και δυναμικές πρωτοβουλίες, ώστε να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο σου. Καλό είναι ωστόσο να μην πάρεις πολύ φόρα και παρασύρεις στο διάβα σου δικαίους και αδίκους! Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε καλεί να αποφύγεις διατροφικές καταχρήσεις.

Ερωτικά
Όταν σου «καρφώνεται» κάτι στο μυαλό είναι αδύνατον να μεταπειστείς αν πρώτα δεν εξαντλήσεις τις πιθανότητές σου για να το πετύχεις. Αν τώρα «πέσεις σε τοίχο», τόσο το χειρότερο για τον… τοίχο!
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Οι όψεις της Αφροδίτης με τον Δία και τον Κρόνο σε καλούν να διαχειριστείς ισορροπημένα μια οικονομική υπόθεση στην οποία ίσως να εμπλέκεται κι ένα πρόσωπο που αγαπάς και εκτιμάς. Δεν χρειάζεται δηλαδή ούτε να ξοδευτείς υπέρμετρα, ούτε όμως και να αρχίσεις τις… τσιγκουνιές! Παράλληλα, ο ενεργός Άρης μπορεί να ξεμπλοκάρει μια πηγή χρηματοδότησης.

Ερωτικά
Το ιδανικό βέβαια θα ήταν να είσαι σε μια σχέση που να σου παρέχει υλική και συναισθηματική ασφάλεια, επειδή όμως στην παρούσα φάση είναι δύσκολο να τα έχεις και τα δύο, διάλεξε τι προτιμάς!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να σε κάνει πιο νευρικό/η, ιδιαίτερα αν διαπιστώσεις ότι κάποια πράγματα δεν προχωρούν με τους απαιτούμενους ρυθμούς. Ίσως βέβαια ένα «ξέσπασμα» να εκτονώσει την ένταση αλλά καλό είναι να μην φτάσεις σε αυτό το σημείο, ιδιαίτερα αν ο «αντίπαλος» είναι ένα πρόσωπο με το οποίο συνεργάζεσαι στενά.

Ερωτικά
Μια σχέση με «έλλειμμα» στην επικοινωνία είναι άκρως προβληματική στην εξέλιξή της, ακόμη κι αν σου προσφέρει πολλά σε υλικό επίπεδο. Και ατυχώς αυτά τα θέματα δεν λύνονται με… διαπραγματεύσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη δίνει ώθηση στα σχέδιά σου κι ίσως πετύχεις άμεσα κάτι που μέχρι χθες σου φάνταζε «βουνό». Ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εντάσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Παράλληλα, οι όψεις της Αφροδίτης με τον Δία και τον Κρόνο σε καλούν να αναζητήσεις το μέτρο ανάμεσα στην διασκέδαση και την εκπλήρωση των υποχρεώσεών σου.

Ερωτικά
Ίσως σου γίνει πρόταση για ένα πολλά υποσχόμενο ταξίδι αλλά αν δεχθείς μπορεί να διαπιστώσεις ότι τελικά υπάρχουν και κάποια εμπόδια που δεν θα σου επιτρέψουν να χαρείς απρόσκοπτα τον έρωτά σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Οι πιέσεις που σου ασκεί ο Κρόνος μπορεί να βρουν διέξοδο είτε σε μια αχρείαστη σπατάλη, είτε σε ένα γερό… καβγαδάκι με ένα πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να μην παίρνεις και τόσο σοβαρά τα όσα σου συμβαίνουν. Αντίθετα θα ωφεληθείς αν αναζητήσεις συμμάχους για την επίτευξη ενός σημαντικού στόχου σου.

Ερωτικά
Όταν θέλεις και μπορείς εσύ δεν θέλει ή δεν μπορεί ο/η άλλος/η. Το σύμπαν μπορεί να σου παίξει παράξενα παιχνίδια στην ερωτική σου ζωή, που θα πάει όμως, κάποτε θα… συντονιστείτε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Οι όψεις της Αφροδίτης με τον Δία και τον Κρόνο μπορεί να σου δημιουργήσουν διλήμματα σχετικά με την διαχείριση μιας κατάστασης, στην οποία εμπλέκονται και άλλοι και δεν εξαρτώνται όλα από τις δικές σου προσπάθειες. Κι επειδή το να γίνουν όλα όπως τα θες δεν «παίζει», αναζήτησε την χρυσή τομή που θα αφήσει ικανοποιημένες και τις δύο πλευρές.

Ερωτικά
Φαίνεται να έχεις διαθέσιμες δύο επιλογές, καμία όμως δεν σε καλύπτει 100%, Μακάρι να γινόταν να είχες το «δύο σε ένα» αλλά αν δεν σου αρκούν τα «ημίμετρα», τότε περίμενε την επόμενη ευκαιρία!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να συμβάλλει σε μια προσωρινή συμμαχία ή συνεργασία, η οποία θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις «εδώ και τώρα» σε μια υπόθεση που σε απασχολεί. Παράλληλα, οι όψεις της Αφροδίτης με τον Δία και τον Κρόνο σε καλούν να «ζυγίσεις» προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά στην δουλειά σου, αποφεύγοντας κάθε είδους υπερβολή.

Ερωτικά
Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι ραγδαίες, ιδιαίτερα αν έχεις πλήρη ελευθερία κινήσεων. Αν όμως δεσμεύεσαι από κάτι, τότε η τόλμη σου ενδέχεται να προκαλέσει αντιδράσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη σε καλεί να διεκδικήσεις αυτά που σου αναλογούν, ενώ μπορεί να σου προσφέρει και μια μοναδική ευκαιρία για να αυξήσεις το εισόδημά σου, ίσως όμως χρειαστεί να ρισκάρεις λίγο παραπάνω. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύες θα σου επιτρέψει να περάσεις όμορφα, αρκεί να μην αμελήσεις την εκπλήρωση μιας σημαντικής υποχρέωσής σου.

Ερωτικά
Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι ότι «δεν έχεις πέραση», τουναντίον μπορεί να γίνεις «το μήλον της έριδος» ανάμεσα σε δύο πρόσωπα που το καθένα διαθέτει τα δικά του ξεχωριστά προσόντα. Έλα όμως που κανένα δεν αγγίζει την… τελειότητα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου… πατάει γκάζι, με αποτέλεσμα την ενίσχυση της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητάς σου. Ωστόσο από την άλλη πλευρά μπορεί να συμβάλλει σε ποικίλες εντάσεις ή προστριβές. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε καλεί να βρεθείς με τους δικούς σου ανθρώπους, συνδυάζοντας… το τερπνόν μετά του ωφελίμου!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ο δρόμος της περιπέτειας είναι ανοικτός και το μόνο που έχεις να φοβηθείς είναι ο «γκαφατζής» εαυτός σου! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να της δώσεις την απαιτούμενη προσοχή ώστε να μην παρεξηγηθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να συμβάλλει σε μια μικρή οικογενειακή αναστάτωση, είτε λόγω της συμπεριφοράς ενός δικού σου ανθρώπου, είτε εξ αιτίας μιας ζημιάς, ό,τι κι αν γίνει όμως θα είναι περαστικό. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε καλεί να μοιράσεις τον χρόνο σου με παρέες που σε ευχαριστούν αλλά και με κάποια πρόσωπα που απλά πρέπει να συναντήσεις.

Ερωτικά
Έχεις τον τρόπο να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και ακόμη κι αν δεν είναι «διαθέσιμο» προς το παρόν, θα βάλεις μια καλή παρακαταθήκη για το μέλλον, όταν πια τα πράγματα θα είναι πιο… free!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Οι όψεις της Αφροδίτης με τον Δία και τον Κρόνο σε καλούν να κάνεις μια λελογισμένη διαχείριση των οικονομικών σου, αποφεύγοντας κυρίως να «ξανοιχτείς» σε αγορές, προσδοκώντας κάποια έσοδα που τελικά μπορεί να καθυστερήσουν. Αν μάλιστα έχεις τρέχουσες υποχρεώσεις, αναπόφευκτα θα πρέπει να ξεκινήσεις από αυτές, ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Ερωτικά
Σίγουρα η υλική άνεση θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αν όμως το χρήμα αποτελέσει τον βασικό συνδετικό κρίκο της σχέσης σου, τότε σύντομα θα απογοητευτείς.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δείχνει διατεθειμένη να μοιράσει την ημέρα σου στα δύο, με το πρώτο μέρος της να αποτελείται από πράγματα που πρέπει να γίνουν και με το δεύτερο από εκείνα που σε ευχαριστούν. Κι επειδή δεν γίνεται να υπάρξει το ένα χωρίς το άλλο, δείξε υπομονή στα δύσκολα, ώστε η ανταμοιβή σου να πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ερωτικά
Ένα ακόμη δίλημμα σε περιμένει αλλά τελικά η σωστή απάντηση μπορεί να κρύβεται σε ένα… τρίτο πρόσωπο! Είναι αυτό που λένε «το καλό το παλικάρι, ξέρει κι άλλο μονοπάτι…

Πηγή:astrology.gr

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Οι ομαδικές δραστηριότητες ίσως είναι καλές τώρα! ΤΑΥΡΟΣ

Νικόλας Άσιμος: O «μπαγάσας», το Δαφνί και το τέλος του πιο αιρετικού Έλληνα καλλιτέχνη

Πριν 71 χρόνια και κάτι έβλεπε το πρώτο φως του ήλιου… Γεννημένος στις 20 Αυγούστου του 1949 στη Θεσσαλονίκη...

«Θύελλα παρασέρνει σε μεγάλη δοκιμασία αυτά τα 5 ζώδια» (28/9-10/4)

Κριός Έντονες και ενδιαφέρουσες θα είναι οι μέρες που ακολουθούν για τους περισσότερους από εσάς. Θίγονται θέματα στενού περιβάλλοντος,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Στα αισθηματικά θα πρέπει να αναθεωρήσετε τα θέλω σας!

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΗ μέρα θα σου φέρει ειδήσεις που δε θα σε ικανοποιήσουν ιδιαίτερα. Μην αποσυντονιστείς και χάσεις...

Σάλος δίχως τέλος στο Big Brother: Αυτές είναι οι πιο καυτές σκηνές (βίντεο)

Big Brother's watching you! Η λογική της καθημερινής και ολοήμερης παρακολούθησης από κάμερας, φαίνεται να ακούγεται αρκετά περιοριστική… Κάτι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΔιανύεις μία αρκετά εποικοδομητική περίοδο, αγαπητέ Κριέ, η οποία πολύ γρήγορα θα σε ανταμείψει και με...

Ακολουθήστε μας

7,482ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
972ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΗ μέρα θα σου φέρει ειδήσεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός♈Γενικά Αγαπητέ Κριέ,...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή