Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021
13 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 22 Ιανουαρίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1980.... Συλλαμβάνεται στη Μόσχα ο φυσικός Αντρέι Ζαχάροφ, ο οποίος βοήθησε στην κατασκευή την πρώτης βόμβας υδρογόνου για λογαριασμό της ΕΣΣΔ, επειδή άσκησε κριτική...

Τα ζώδια σήμερα 2/6/2016

Κριός

Γενικά zwdia: Οι ομαδικές δραστηριότητες είναι ωφέλιμες σε πολλά επίπεδα. Θα δείξετε την αγάπη σας για την ζωή. Αισθάνεστε πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον. Ο ενθουσιασμός σας ίσως μεταδοθεί και στους άλλους. Οι γνωριμίες γίνονται φίλοι και οι ερωτικές σχέσεις είναι πιο δυνατές και σταθερές. Μπορεί να μάθετε πολλές πληροφορίες ειδικά για τις τέχνες.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Επειδή κάποιος μιλά με πολύ αυτοπεποίθηση σήμερα δεν σημαίνει ότι έχει δίκιο. Κάποιος που θα συναντήσετε θα έχει μεγάλη πίστη. Αυτό το άτομο είναι σίγουρο για τις ιδέες τους αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον/την πιστέψετε και εσείς.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Μπορεί να βρεθείτε στο επίκεντρο κάποια στιγμή σήμερα. Δεν πειράζει αφού δείχνετε και αισθάνεστε υπέροχα. Μάλλον είστε πιο τυχεροί από ότι συνήθως και δείχνετε πολύ τρυφερότητα στους άλλους. Κάποια δημιουργική δραστηριότητα ίσως έρθει στον δρόμο σας. Ότι και να ξεκινήσετε σήμερα μάλλον θα επιτύχει. Περάστε καλά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μάλλον θα εμπλακείτε σε μια διαμάχη σήμερα για το πως πρέπει να προχωρήσει κάποιο θέμα. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η υπερηφάνεια σας θα απειληθεί εξαιτίας αυτής της διαμάχης. Να είστε προσεκτικοί. Είστε σε επικίνδυνο σημείο. Μην γελοιοποιηθείτε.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Αν σκέπτεστε μια καριέρα στις εκδόσεις τώρα είναι καιρός να προχωρήσετε. Είναι μια καλή ημέρα να εγγραφείτε σε μια σχολή. Η αγάπη σας για κάποιο πρόσωπο μακριά είναι έντονη. Ίσως ενισχύσετε την σχέση σας. Μπορεί να είναι μια ικανοποιητική ημέρα για εσάς.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι προθέσεις σας είναι καλές αλλά η αρχή των σχεδίων σας μπορεί να μην είναι εύκολη. Κάποιοι παράμετροι ίσως έρθουν από παντού. Υπάρχουν πολλές πλευρές που θα πρέπει να σκεφθείτε. Μην παίρνετε τίποτα τοις μετρητοίς. Υπάρχουν πολλά κάτω από την επιφάνεια.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Τα όνειρά σας ίσως είναι έντονα, ευχάριστα και με πολλές πληροφορίες ώστε να πάρετε μια απόφαση. Κάποιες νέες και συναρπαστικές επαφές ίσως έρθουν στην ζωή σας. Μάλλον θα είναι χρήσιμες για να αυξηθεί το εισόδημά σας. Κάποιες επενδύσεις φαίνονται αξιόπιστες και πολλά υποσχόμενες. Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε ότι φανεί στον δρόμο σας καθώς μπορεί να κάνει την διαφορά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάποιος θα σας πάρει υπό την προστασία τους. Αυτή η υποστήριξη θα είναι πολύ ωφέλιμη για εσάς. Μην αντισταθείτε. Αυτή η ώθηση είναι το κλειδί που αναζητάτε. Μαζί μπορείτε να κάνετε πολλά.

Λέων

Γενικά zwdia: Σήμερα μάλλον θα είστε επικεντρωμένοι στο sex, τον έρωτα και στις σχέσεις σας. Η ενέργεια των πλανητών είναι πολύ καλή. Αν είστε σε σχέση ίσως κάνετε σχέδια για κάτι νέο μαζί και μάλλον θα πετύχει. Αν είστε ελεύθεροι ίσως γνωρίσετε κάποιο νέο άτομο. Ίσως μέχρι το βράδυ να είστε ερωτευμένοι.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Όλα προχωρούν ομαλά μέχρι να συναντήσετε κάποιο άτομο που έχει τόσο έντονη θέληση όπως εσείς. Το να βρείτε συμβιβαστική λύση δεν θα είναι εύκολο. Να είστε έτοιμοι για συμβιβασμούς. Δεν θα περάσει το δικό σας.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως έχετε πολύ καλή υγεία, ενέργεια και αντοχή και όλα θα πάνε καλά. Η επιτυχία είναι στον δρόμο σας ειδικά μιας και δουλεύετε σκληρά. Μάλλον θα δείτε τα αποτελέσματα παλιών προσπαθειών. Η επιτυχία σας δίνει καλή υγεία και η καλή υγεία επιτυχία. Θα πρέπει να τα εκμεταλλευθείτε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα κάνετε έναν νέο φίλο στην δουλειά σας. Η πολύτιμη αυτή πηγή θα είναι πολύ σημαντική για εσάς. Αυτό το άτομο είναι λίγο περίεργο αλλά έχει πολύτιμες πληροφορίες από τις οποίες μπορείτε να επωφεληθείτε.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Ο έρωτας θα είναι προτεραιότητά σας σήμερα. Μάλλον θα αισθάνεστε πολύ καλά και τρυφερά τώρα. Ο/η σύντροφός σας ίσως έλκεται πολύ από εσάς. Ίσως τα παιδιά να είναι πηγή χαράς και ικανοποίησης. Αν ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά είναι μια καλή ημέρα να αρχίσετε κάτι επαγγελματικό και αυτό θα σας οδηγήσει σε φήμη. Θα είναι μια υπέροχη ημέρα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Επειδή κάτι είναι νέο και διαφορετικό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το φοβάστε. Υπάρχει κάτι που δεν ήταν στο μυαλό σας και ίσως το έχετε απορρίψει εύκολα. Σκεφθείτε ξανά την θέση σας.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Οι σημαντικές δουλειές στο σπίτι σας ίσως πάρουν την ενέργειά σας τις επόμενες ημέρες. Πολλά άτομα θα εμφανιστούν. Ίσως κάνετε κάποια κοινωνική εκδήλωση ή μπορεί να μεταφέρετε την δουλειά σας στο σπίτι σας. Ότι και να είναι θα έχει τα αποτελέσματα που θέλετε. Δουλέψτε σκληρά και εκμεταλλευθείτε το.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Να είστε ανεξάρτητοι. Θα φθάσετε έναν σημαντικό στόχο και οι άλλοι ίσως σας βάλουν εμπόδια. Μην το επιτρέψετε. Δράστε μόνοι σας. Προχωρήστε και μην καθυστερείτε άλλο.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Κάποια πολύ ωραία νέα ίσως έρθουν στον δρόμο σας και μάλλον σχετίζονται με τα επαγγελματικά ή τα οικονομικά. Μπορεί να είναι θετικές αλλαγές. Αν θέλετε να ασχοληθείτε με την συγγραφή σήμερα είναι καλή ημέρα να ξεκινήσετε. Η φαντασία σας είναι έντονη όπως και η ικανότητα επικοινωνίας σας. Προχωρήστε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι ευκαιρίες είναι μπροστά σας. Είστε σε καλή θέση με τους γύρω σας. Οι άλλοι ζητούν συμβουλές από εσάς και καθοδήγηση. Θα έχετε πολύ δύναμη στα χέρια σας. Χρησιμοποιήστε την δύναμη σωστά αντί να την κακοδιαχειρίζεστε και θα βγείτε στην κορυφή.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Θα αισθάνεστε πολύ τρυφερά σήμερα απέναντι σε όποιον συναντάτε. Τα καλά νέα για τα οικονομικά σας έχουν προκαλέσει αυτή την θετική διάθεση. Ίσως έρθουν κοντά σας νέα άτομα. Αν θέλετε να ασχοληθείτε με κάτι καλλιτεχνικό σήμερα είναι καλή ημέρα. Οι δημιουργικές ιδέες είναι πολλές. Περάστε καλά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη των πράξεών σας αντί να αποφεύγετε τις ευθύνες σας. Τώρα είναι καιρός να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις. Μην φοβάστε. Να έχετε αυτοπεποίθηση.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Θα δείχνετε πολύ όμορφοι και θα αισθάνεστε θετικά, τρυφερά και θα έλκετε νέα άτομα. Η αυτοπεποίθησή, η αισιοδοξία και η αποφασιστικότητά σας θα κλιμακωθούν. Ότι θέλετε να ξεκινήσετε μάλλον θα επιτύχει και θα σας φέρει τύχη. Περάστε καλά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι άλλοι θα προσπαθήσουν να σας πείσουν ότι μια νέα ιδέα είναι καλύτερη. Ίσως κάποιο μηχάνημα έχει βγει στην αγορά και προσπαθούν να σας πείσουν να το αγοράσετε. Θα είστε σκεπτικοί. Να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Η δημιουργική έμπνευση ίσως έρθει από μέσα σας σήμερα Τα όνειρα και η φαντασία σας ίσως σας φέρουν νέες ιδέες. Ίσως δείτε ότι η κατανόησή σας γενικά αυξάνεται και προσελκύει νέους φίλους προς το μέρος σας. Το μόνο αρνητικό είναι ότι ίσως χάσετε την επαφή σας με τον υλικό κόσμο. Προσπαθήστε να είστε και προσγειωμένοι.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τους άλλους με διαφορετικό τρόπο. Αυτό σας προσφέρει πλεονέκτημα στην δουλειά σας. Θα έχετε την ικανότητα να λειτουργήσετε ως γέφυρα ανάμεσα σε διαφορετικές προσωπικότητες και οπτικές. Αυτά θα σας φανούν χρήσιμα σήμερα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, η ημέρα σήμερα φέρνει άνεση, σιγουριά, ηρεμία και μπόλικες απολαύσεις! Ασχολήσου με τον εαυτό σου και με τα πράγματα που...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 21 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, επιτέλους η σημερινή ημέρα, μέσα από συγκυρίες, γεγονότα και εξελίξεις, θα σου δώσει την σιγουριά και την ασφάλεια, που αναζητούσες...

Αυτά είναι τα ζώδια που δεν ταιριάζουν αλλά κάνουν το καλύτερο ζευγάρι!

Τα αποτελέσματα λοιπόν μιας έρευνας που έγινε σε κοντά 1000 ζευγάρια έδειξαν ότι οι παρακάτω «ανατρεπτικοί» συνδυασμοί ζωδίων λειτουργούν άψογα. Κριός – Ιχθύες Μάλλον ο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 20 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΦίλε Κριέ, σήμερα με την Σύνοδο Άρη-Ουρανού, θα πρέπει να προσέχεις λίγο παραπάνω τα κεκτημένα σου, αφού θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές και...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 19 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα φίλε Κριέ, με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου, θα έχεις την ευκαιρία να εμπλουτίσεις με ευχάριστες εμπειρίες, αλλά...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 18 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΠολύ προσοχή χρειάζεται στην συμπεριφορά σου, ιδίως στις επικοινωνίες και τις επαφές σου με τους φίλους σου, αγαπητέ Κριέ! Με το Τετράγωνο...

Δεν φαντάζεστε τι σκέφτεται κάθε ζώδιο μετά τον έρωτα: Όλα όσα δε σας λένε!

Αναρωτιέσαι τι σκέφτεται το άλλο σου μισό μετά τον έρωτα, αλλά ντρέπεσαι να ρωτήσεις ή φοβάσαι ότι δε θα σου πει την αλήθεια; Τα...

Βρείτε μας

7,720ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 2 Αυγούστου

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; ΚΡΙΟΣ: Η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 22 Μαΐου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Η ανάγκη σας για σταθερότητα αυξάνεται και υπάρχει κίνδυνος να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 13 Μαΐου;

Η ανάγκη διεξόδου από τα προβλήματα της καθημερινότητας αναγκάζει πολλές δυνάμεις να συσπειρωθούν γύρω...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 10 Μαΐου;

Που λέτε η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες, ο Ποσειδώνας επίσης, συνεπώς όλα τα βλέπουμε...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή