Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021
4.6 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 19 Ιανουαρίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1947.... Ναυτική τραγωδία στο νότιο Ευβοϊκό, "ο ελληνικός Τιτανικός": Το ατμόπλοιο "Χειμάρρα", με 544 επιβάτες και 86 άνδρες πλήρωμα που εκτελεί το δρομολόγιο...

Τα ζώδια σήμερα 27-3-2016

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να διαχειριστείς με σύνεση ένα οικονομικό ζήτημα, ώστε να έχεις κέρδος και όχι ζημιά. Ανάλογα προσεκτικός/η οφείλεις να είσαι όμως και σε σχέση με κάποιες ενέργειές σου, που υπαγορεύονται από την «σκοτεινή πλευρά» σου ή από «χαμηλά» ένστικτα και μπορεί να σε βάλουν σε μπελάδες.

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε φάση που γνωρίζεις πολύ κόσμο και θεωρητικά θα μπορούσες να καταλήξεις σε «κάτι» καλό αλλά για την ώρα σχέση χωρίς πρόβλημα… δεν γίνεται!
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να σε κάνει να συμπεριφέρεσαι σαν να βρίσκεσαι «έξω από τα νερά σου» κι αυτό μπορεί να προκύψει είτε από μια απότομη αλλαγή περιβάλλοντος, είτε εξ αιτίας μιας συμπεριφοράς ενός «δικού σου» ανθρώπου, που θα σε ξενίσει. Σε κάθε περίπτωση όμως μην βιαστείς να κρίνεις ή να πάρεις αποφάσεις

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση και είσαι ικανός/η για το καλύτερο ή το χειρότερο, φρόντισε λοιπόν να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που σε αγαπά πραγματικά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να ολοκληρώσεις μια σειρά από εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν είτε με αμιγώς επαγγελματικά θέματα, είτε με την καθημερινότητά σου. Επιπλέον, θα σου δώσει μια καλή αφορμή για να επικεντρωθείς στην βελτίωση της διατροφής σου ή να κόψεις μια κακή συνήθεια που επιβαρύνει είτε το σώμα, είτε την ψυχή σου.

Ερωτικά
Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις «κινήσεις απελπισίας» ή υποχωρήσεις για να «διασφαλίσεις» κάποιον/α που τελικά δεν σου αξίζει. Σε όποιον/α… αρέσεις, τελεία και παύλα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Με την Σελήνη στο Σκορπιό, το ένστικτο και η διαίσθησή σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε μια σημαντική επιτυχία ή στην αφετηρία μιας δραστηριότητας από την οποία έχεις να κερδίσεις πολλά. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα ή με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν πραγματικά!

Ερωτικά
Οι πραγματικά καλές ευκαιρίες δίνονται σπάνια κι όταν η ζωή σε φέρνει μπροστά στον «κατάλληλο άνθρωπο», δεν έχει νόημα να τον περνάς από «ιερά εξέταση»!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη σον Σκορπιό σε καλεί να επικεντρωθείς κυρίως σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου κι ίσως έχεις μια καλή ευκαιρία να «ξεκαθαρίσεις το τοπίο», είτε αναμορφώνοντας τον χώρο σου, είτε διευκρινίζοντας κάποια «λεπτά σημεία» στις σχέσεις με τους οικείους σου. Επιπλέον, μπορεί να «ξεθάψεις» κάτι πολύτιμο.

Ερωτικά
Όσο κι αν πιστεύεις ότι δρας «αυτόβουλα», στην ουσία κουβαλάς νοοτροπίες με τις οποίες έχεις γαλουχηθεί και σε καθορίζουν. Δες λοιπόν το παρελθόν για να… προβλέψεις και το μέλλον σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε νέες γνωριμίες-επαφές και γενικότερα στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου, παρέχοντάς σου τη δυνατότητα να μάθεις πολλά που δεν ήξερες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι πληροφορίες σου θα είναι όλες «to the point», αντίθετα θα υπάρξουν και πολλές… άχρηστες!

Ερωτικά
Φαίνεται πως η ημέρα ευνοεί περισσότερο την διερεύνηση προθέσεων, γι’ αυτό καλό είναι να κάνεις την όποια κίνησή σου, αφού πρώτα εξετάσεις προσεκτικά όλα τα δεδομένα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ποιες από τις ανάγκες σου είναι πραγματικές και ποιες «πλαστές»; Να ένα ερώτημα που θα πρέπει να απαντήσεις, πριν μπεις στην διαδικασία να διεκδικήσεις κάτι, όχι επειδή το θέλεις πραγματικά αλλά γιατί το θέλει κάποιος/α άλλος/η! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να αναζητήσεις μια νέα πηγή χρηματοδότησης.

Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι να βρεις μια καλή παρέα, η επιθυμία σου θα εισακουστεί άμεσα, είτε μετά την «μεσολάβηση» κάποιου/ας, είτε λόγω της παρουσίας σου σε ένα κοινωνικό δρώμενο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί για μια ακόμη φορά να επιβάλλεις όρους και κανόνες σε όσους/ες νομίζουν ότι μπορούν «να κάνουν του κεφαλιού τους» χωρίς καμιά συνέπεια, το έργο σου όμως φαίνεται να δυσκολεύει αρκετά εξ αιτίας κάποιων δικών σου αντιφάσεων που εμπίπτουν στο «δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις»!

Ερωτικά
Σήμερα φαίνεται πως θα σου είναι πολύ πιο δύσκολο να ελέγξεις τα συναισθήματα ή τις ορμές σου κι ίσως τελικά «υποκύψεις» είτε στις επιθυμίες σου, είτε σε έναν θελκτικό «πειρασμό».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να είσαι πιο συνετός/η και προσεκτικός/η σε θέματα υγείας, ώστε να αποφύγεις τυχόν «παρατράγουδα» που θα μπορούσαν να σε ταλαιπωρήσουν. Επιπλέον, επιβάλλεται να ξεκουραστείς και να «φορτίσεις τις μπαταρίες σου» μένοντας για λίγες ώρες μόνος/η ή κάπου κοντά στην φύση.

Ερωτικά
Για την ώρα τόσο η διάθεση σου όσο και η φυσική σου κατάσταση φαίνεται να μην επιτρέπουν και πολλά-πολλά, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να ηρεμήσεις χωρίς περαιτέρω «αναζητήσεις».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό «ανακατεύει» τις φιλικές σου επαφές και τα καλά νέα είναι ότι ίσως σου δοθεί η αφορμή για να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου με ένα πρόσωπο που εκτιμάς αλλά οι συνθήκες το έφεραν έτσι ώστε να χωρίσουν οι δρόμοι σας. Παράλληλα, μπορεί να σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια.

Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή και το μόνο που μπορεί να εμποδίσει κάτι τέτοιο είναι κάποια δικά σου «κολλήματα» ή μια «εκκρεμότητα», που παραμένει ακόμη ανοικτή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό ίσως συμβάλλει σε μια σειρά έκτακτων περιστατικών που απαιτούν την άμεση παρέμβασή σου, κάτι που δεν θα είναι εύκολο, λόγω της έλλειψης συνεννόησης με κάποια από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Ωστόσο, αν ιεραρχήσεις τους στόχους σου, θα κερδίσεις πολύτιμο χρόνο και την ικανοποίηση μιας ακόμη νίκης.

Ερωτικά
Σήμερα ίσως βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα σε ένα πρόσωπο που απλά σου αρέσει και σε άλλο που μαζί με τα αναμφισβήτητα προσόντα του «κουβαλά» και μπόλικες ιδιοτροπίες!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Σήμερα ίσως χρειαστεί να ταξιδέψεις, είτε για καθαρά επαγγελματικούς λόγους, είτε για να ψυχαγωγηθείς. Επιπλέον όμως δεν θα πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτη και μια ευκαιρία για να βελτιώσεις το επίπεδο των γνώσεών σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να σημάνει την αναθέρμανση των σχέσεών σου με ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Θα έχεις μια ακόμη ευκαιρία για να «αγγίξεις» μια ευτυχία αντάξια των προσδοκιών σου, αρκεί να κινηθείς άμεσα. Άσε λοιπόν τα «μαγειρέματα» και μπες κατευθείαν στο «ψητό»!

Πηγή:astrology.gr

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 18 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΠολύ προσοχή χρειάζεται στην συμπεριφορά σου, ιδίως στις επικοινωνίες και τις επαφές σου με τους φίλους σου, αγαπητέ Κριέ! Με το Τετράγωνο...

Δεν φαντάζεστε τι σκέφτεται κάθε ζώδιο μετά τον έρωτα: Όλα όσα δε σας λένε!

Αναρωτιέσαι τι σκέφτεται το άλλο σου μισό μετά τον έρωτα, αλλά ντρέπεσαι να ρωτήσεις ή φοβάσαι ότι δε θα σου πει την αλήθεια; Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΦίλε Κριέ, σήμερα είναι μία ημέρα, που θα επιλέξεις την απομόνωση και την ηρεμία σου! Στρέφεις το ενδιαφέρον σου και επικεντρώνεσαι αποκλειστικά...

Κατερίνα Ζαρίφη: “Βλέπω τσόντες! Μ’ αρέσει ο Γκουσγκούνης”!(βίντεο)

Η Κατερίνα Ζαρίφη συνάντησε το βράδυ της Πέμπτης για πρώτη φορά τον Γρηγόρη στο «The 2Night Show» και ήταν μια κουβέντα γεμάτη γέλιο και...

4 Λόγοι για τους οποίους είναι αδύνατον να καταλάβεις έναν Ιχθύ. Ο τελευταίος είναι...

Αλλά πάρτε στο χαλαρό τους Ιχθείς! Υπάρχει λόγος που είναι τόσο δύσκολο να τους καταλάβετε – αρκετοί, στην πραγματικότητα. Ας ρίξουμε μια ματιά σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 16 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Έχετε μια δυναμικότητα αυτήν την εβδομάδα, που θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε ένα σωρό πράγματα! ΤΑΥΡΟΣ Ώρα να διεκδικήσετε ανθρώπους, να πείτε τις ιδέες...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 14 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που πραγματοποιείται σήμερα σηματοδοτεί εξαιρετικά θετικές και απρόσμενες, αλλά και ουσιαστικές εξελίξεις και αλλαγές, που θα βοηθήσουν...

Βρείτε μας

7,715ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 2 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα αγαπητέ Κριέ, σε χαρακτηρίζει ομορφιά, γοητεία, γλυκύτητα και ένα ιδιαίτερο ταμπεραμέντο!...

«Ψυχολογικά προβλήματα, βάσανα και…» – Αρνητική η εβδομάδα (16-22 Νοεμβρίου) γι’ αυτά τα ζώδια

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κριός Η Νέα Σελήνη θα εντείνει πάλι τα ψυχολογικά σας...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 11 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός♈Γενικά Φίλε Κριέ, επικεντρώσου στον εσωτερικό σου κόσμο και θα δεις πως θα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Στα αισθηματικά θα πρέπει να αναθεωρήσετε τα θέλω σας! ΤΑΥΡΟΣ Το μόνο που χρειάζεται...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή