Κυριακή, 16 Μαΐου, 2021
18.1 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 16 Μαΐου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1929.... Διοργανώνεται για πρώτη φορά η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ, στο ξενοδοχείο Ρούσβελτ, στο Λος Άντζελες.

Τα ζώδια σήμερα 3-4-2016

Κριός

Γενικά : Μπορεί να γίνετε απαισιόδοξοι. Ξαφνικά το ποτήρι σας φαίνεται άδειο και όλα είναι θολά. Μπορεί να αισθάνεστε ότι κάνετε κύκλους. Μπορεί να αναρωτηθείτε για πιο λόγο τα κάνετε όλα. Θα μπορείτε να βγείτε από αυτή την διάθεση μόνοι σας όπως μπήκατε. Ίσως σας φαίνεται απίθανο αλλά θα πρέπει να πιστέψετε ότι αυτό είναι το σωστό για να γίνετε πάλι αισιόδοξοι.

Οικονομικά και καριέρα : Μια φωνή μέσα στο κεφάλι σας σας λέει ότι μπορεί να έχετε πρόβλημα. Αυτό το πρόβλημα έχετε να κάνει με κάποιο αθώο ψέμα που είπατε πριν από 2 εβδομάδες. Μπορεί να νομίζατε ότι αυτό το ψέμα ήταν απλό αλλά τώρα γυρίζει εναντίον σας.

Ταύρος

Γενικά : Μπορεί να ξέρετε καλύτερα τον εαυτό σας σήμερα από ότι συνήθως και θα είναι πολύ προσεκτικοί με κάθε κίνηση που κάνετε ειδικά γύρω από τους άλλους. Μπορεί να έχετε αυτοπεποίθηση για τα λόγια σας και μπορεί να αναρωτιέστε όπως αν λέτε το σωστό πράγμα στον σωστό άνθρωπο την σωστή στιγμή. Οι πολλές αναλύσεις μπορεί να σας κουράσουν αν δεν είστε προσεκτικοί. Προσπαθήστε να μην την παίρνετε όλα πολύ προσωπικά.
Οικονομικά και καριέρα : Ο γενικός ρυθμός είναι πιο αργός σήμερα και θα δείτε ότι έτσι θα συνεχίσουν τα πράγματα τις επόμενες 3 εβδομάδες. Αυτή την περίοδο θα πρέπει να επικεντρωθείτε στο να συλλέξετε δεδομένα και να σχεδιάσετε. Μην βιάζεστε. Πάρτε τον χρόνο σας και να είστε υπομονετικοί.

Δίδυμοι

Γενικά: Η συμπεριφορά σας είναι ήρεμη και συγκεκριμένη όταν έχετε να κάνετε με τους άλλους. Δεν έχετε λόγο να κρύβετε την αλήθεια και είστε πρόθυμοι να αποκαλύψετε πληροφορίες σε όποιον θέλει να ακούσει. Να είστε προσεκτικοί καθώς μπορεί να ανακατευτείτε στις προσωπικές υποθέσεις κάποιου άλλου. Αν ακούσετε κάποιες μυστικές πληροφορίες μπορεί να τις μοιραστείτε με άτομα που δεν πρέπει.

Οικονομικά και καριέρα : Η διάθεσή σας είναι θετική την περισσότερη ημέρα και σας είναι πιο εύκολο να επιτύχετε πολλά με ένα χαμόγελο. Η μόνη πιθανή παγίδα σήμερα έχει να κάνει με την πνευματική σας ανησυχία. Δεν μπορείτε να βγάλετε από το μυαλό σας ένα αγαπημένο πρόσωπο.

Καρκίνος

Γενικά :Μάλλον θα είστε πολύ συγκεντρωμένοι σε φαίνεται ότι έχει προκύψει ξαφνικά. Χρησιμοποιήστε το προς όφελός σας γιατί μπορεί να μην κρατήσει πολύ. Μπορεί να πηγαίνετε από το ένα θέμα στο άλλο και ίσως σας είναι δύσκολο να ασχοληθείτε πολύ ώρα με ένα θέμα ή ένα σχέδιο. Μπορεί να αποκλείσετε κάποια άτομα για να κάνετε ορισμένες δουλειές αλλά δεν πειράζει. Κάντε ότι πρέπει.

Οικονομικά και καριέρα : Τις τελευταίες 3 εβδομάδες οι σχέσεις σας με τους άλλους ήταν επιθετικές. Τώρα υπάρχουν κάποιες αλλαγές που θα σας προσφέρουν περισσότερη κατανόηση και συνεργασία με τους άλλους τις επόμενες 3 εβδομάδες.

Λέων

Γενικά : Να είστε προσεκτικοί και να μην αποξενώνεστε από τους άλλους. Μπορεί να διστάσετε να μιλήσετε στους άλλους. Μπορεί να νομίζετε ότι δεν αξίζουν τον χρόνο σας. Ίσως αισθάνεστε ότι τα προβλήματά σας είναι πιο σημαντικά και οι άλλοι ασχολούνται με θέματα που είναι επιφανειακά για να είναι σε θέση να καταλάβουν το βάθος την αληθινής σας φύσης. Το να απομονωθείτε δεν θα βελτιώσει την κατάσταση. Θα πρέπει να επικοινωνείτε περισσότερο.

Οικονομικά και καριέρα : Επειδή κάποιος άλλος δεν καταλαβαίνει απόλυτα τις ιδέες σας δεν σημαίνει ότι οι ιδέες σας δεν είναι καλές. Οι σχέσεις με τους άλλους ίσως να μην είναι πολύ καλές τις επόμενες 3 εβδομάδες. Το να το αντιληφθείτε αυτό θα σας βοηθήσει να κατευθυνθείτε καλύτερα.

Παρθένος

Γενικά : Μπορεί να μιλάτε σαν να διαθέτετε πολύ σοφία. Ίσως είναι έτσι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε αλαζόνες. Τα λόγια σας ίσως φαίνονται έτσι σε κάθε θέμα. Μπορεί να εκνευρίσετε τους άλλους που λειτουργούν ανώριμα. Δεν είναι δουλειά σας να κρίνετε. Βοηθήστε τους άλλους να καταλάβουν το σημαντικότερο θέμα αντί να υποθέτετε ότι είναι αναξιόπιστοι ή απρόθυμοι να μάθουν.
Οικονομικά και καριέρα : Αρκετές φορές είναι πολύ σημαντικό για εσάς να έχετε τον τελευταίο λόγο. Το διάστημα των επόμενων 3 εβδομάδων θα βρεθείτε σε αντίθεση με όσους έχουν άλλες δημιουργικές ιδέες από εσάς. Αφήστε τους άλλους να έχουν τον τελευταίο λόγο για αλλαγή.

Ζυγός

Γενικά : Μόλις αποφασίσετε θα είναι δύσκολο να σας αλλάξει κάποιος την γνώμη. Έχετε αποφασίσει τον δρόμο και τα σχέδιά σας. Το να έχετε μια σταθερή βάση θα κάνει τους άλλους πιο πρόθυμους να σας στηρίξουν αποτελεσματικά. Είστε αξιόπιστοι και προβλέψιμοι. Οι άλλοι μπορούν να βασιστούν επάνω σας. Μην αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας. Τώρα είναι καιρός να προχωρήσετε με υπερηφάνεια.

Οικονομικά και καριέρα : Η γενική διάθεσή σας είναι πολύ καλή και θετική και ακόμα και αν οι άλλοι προσπαθήσουν να την χαλάσουν εσείς θα είστε δυνατοί. Οι άλλοι έχουν μια ιδιαίτερη ιδέα για την αλήθεια που δεν σας ταιριάζει.

Σκορπιός

Γενικά : Μπορεί να ασχολείστε μόνο με γεγονότα και ίσως φανείτε λίγο σκληροί. Μερικές φορές απλά καλύπτετε την ευαίσθητη πλευρά σας. Ίσως είστε ανασφαλείς με τα συναισθήματά σας και ξέρετε πως να εκφραστείτε. Οι άλλοι ίσως να μην το μάθουν ποτέ γιατί είστε πολύ καλοί στο να κρύβετε πράγματα. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην αποκλείετε τους άλλους και να μην φαίνεστε μυστικοπαθείς.

Οικονομικά και καριέρα : Οι δύσκολες σχέσεις με τους άλλους θα φτιάξουν μιας και σήμερα ξεκινά μια περίοδος 3 εβδομάδων όπου θα αισθάνεστε πιο κοντά με τους συναδέλφους σας. Το να έχετε καλές σχέσεις θα είναι πιο εύκολο από ότι ήταν στο παρελθόν.

Τοξότης

Γενικά : Μάλλον θα αισθάνεστε λίγο μόνοι, ίσως και απομονωμένοι. Ίσως σκέπτεστε ότι κανένας άλλος δεν έχει τόσο περίεργες σκέψεις στο μυαλό του. Θα εκπλαγείτε αν μάθετε πόσοι άνθρωποι είναι έτσι. Δεν θα μοιραστείτε όμως αυτές τις σκέψεις με κανέναν, ειδικά τώρα. Μην αισθάνεστε ότι πρέπει. Απλά να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι και ότι έχετε συνεχή υποστήριξη.

Οικονομικά και καριέρα : Το σημαντικό θέμα για τις επόμενες 3 εβδομάδες έχει να κάνει με τα μάχη ανάμεσα στο νέο και το παλιό. Είστε στην πλευρά του νέου, του καινοτόμου ενώ η άλλη πλευρά έχει μείνει στον παραδοσιακό τρόπο σκέψης.

Αιγόκερως

Γενικά : Αν έχετε την ευκαιρία να δώσετε ένα μάθημα σε κάποιον τότε κάντε το. Μάλλον υπάρχει κάποιο άτομο στον δρόμο σας που χρειάζεται κατευθύνσεις. Θα έχετε την υπομονή και την πνευματική διαύγεια να τον/την βάλετε στον σωστό δρόμο. Μην κρύβετε την γνώση σας. Η κατάσταση θα βελτιωθεί για εσάς και όλους τους άλλους όταν αποφασίσετε να μοιράσετε την γνώση σας.

Οικονομικά και καριέρα: Συναντάτε συνέχεια τα ίδια άτομα. Κάποια απρόσμενα γεγονότα σας πηγαίνουν όπου θέλουν για κάποιο λόγο και εσείς πρέπει να αντιμετωπίσετε τα ίδια άτομα. Δεν είναι σύμπτωση. Μιλήστε περισσότερο με αυτά τα άτομα. Θα σας δώσουν σοφία.

Υδροχόος

Γενικά : Μπορεί να διστάσετε να πάρετε πρωτοβουλία. Ίσως περιμένετε μέχρι να δείτε πως πάνε τα πράγματα πριν κάνετε κάποια μεγάλη κίνηση. Οι κινήσεις σας είναι περίεργες αν και ίσως να μην ξέρετε το γιατί. Είναι καλύτερα να ακολουθείτε την διαίσθησή σας και να μην κάνετε πολλές ερωτήσεις. Απλά να ξέρετε ότι είναι προτιμότερο να ακολουθείτε τον ασφαλή δρόμο παρά να πειραματίζεστε.

Οικονομικά και καριέρα : Θα πρέπει να αλλάξετε το πρόγραμμά σας ώστε να μπορέσετε να βάλετε όλα όσο πρέπει. Κάτι σας παίρνει περισσότερο χρόνο από όσο νομίζατε και ίσως να μην έχετε χρόνο για όλα. Να είστε ευέλικτοι. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να τα καταφέρετε σήμερα.

Ιχθύες

Γενικά : Μπορεί να μην αισθάνεστε πολύ άνετε καθώς περνά η ημέρα. Ίσως δεν έχετε πολύ καλές συζητήσεις. Το πρόβλημα είναι ότι απλά δεν ξέρετε τι να πείτε και αν ξέρετε δεν αισθάνεστε άνετα να το πείτε μπροστά σε κόσμο. Ίσως αισθάνεστε φόβο. Μην απελπίζεστε. Είναι μια περαστική φάση. Θα επιστρέψετε στον παλιό επικοινωνιακό εαυτό σας μετά από λίγο.

Οικονομικά και καριέρα : Η καλή τύχη θα σας ακολουθεί για τις επόμενες 3 εβδομάδες. Άσχετα με τα πάνω και τα κάτω της ημέρας σήμερα θα αρχίσει ένας πολύ καλός κύκλος 3 εβδομάδων για εσάς όπου μπορείτε να καταφέρετε πολλά.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Survivor spoiler 16/05: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού απόψε

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 4 αλλά μέσα σ' όλα έχουμε και αγώνα επάθλου φαγητού αλλά με… νέες ομάδες! Ποια κερδίζει; Μπλε ή...
Όσκαρ 2019: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 16 Μαΐου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1929.... Διοργανώνεται για πρώτη φορά η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ, στο ξενοδοχείο Ρούσβελτ, στο Λος Άντζελες.
Ποιοι επώνυμοι «πάλεψαν» με τον καρκίνο και βγήκαν Νικητές

Ποιοι επώνυμοι «πάλεψαν» με τον καρκίνο και βγήκαν Νικητές

Πολλοί είναι οι επώνυμοι της εγχώριας showbiz που πάλεψαν με τον καρκίνο και βγήκαν νικητές. Η Ελένη Φουρέιρα, ο Νίκος Κουρκούλης, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 15 Μαΐου

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα φίλε Κριέ, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στο σπίτι και την οικογένεια, όπου ανοίγονται δρόμοι βελτίωσης και λύσεων! Γενικά, εντείνονται τα...

Survivor spoiler 16/05: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο της Κυριακής;

Το Survivor επιστρέφει την Κυριακή πιο ανατρεπτικό από ποτέ με αγώνα επάθλου ανάμεσα σε μπλε και κόκκινους! Ποια ομάδα κερδίζει; Το πάνω κάτω ήρθαν σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 14 Μαΐου

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Χρειάζεστε μια ήρεμη και υποστηρικτική ατμόσφαιρα! ΤΑΥΡΟΣ Αρχίστε να οργανώνετε καλύτερα τις υποχρεώσεις σας, για να τις διεκπεραιώνετε χωρίς πίεση και άγχος. ΔΙΔΥΜΟΙ Πρέπει να μελετήσετε...

Survivor spoiler 14/05: Κινδυνεύει με σοβαρές κυρώσεις ο Τζέιμς – Το μεγάλο λάθος που...

Survivor: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή! Το παρασκήνιο από την αποχώρηση του Ροδίτη...

Βρείτε μας

7,792ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Νέα Σελήνη: Ανατροπές και ανακατατάξεις για αυτά τα επτά ζώδια

Στις 11 Μαΐου, 22:58 ώρα Ελλάδας, η Νέα Σελήνη μπαίνει στις 21° 17’ του Ταύρου....

Ζώδια: Η σχέση τους με τη μοναξιά

Υπάρχουν τα ζώδια που τους αρέσει να μένουν μόνα τους γιατί έχουν πράγματα να...

Εσύ το ήξερες ότι στην Αρχαία Ελλάδα είχαν άλλα ζώδια; Δες ποιο ζώδιο ήσουν!

Οι απόψεις διίστανται για το εάν οι Αρχαίοι Έλληνες πίστευαν στα ζώδια και στην...

Ποια είναι τα ζώδια που ζηλεύουν παράφορα και ποια είναι υπεράνω

Ποιο ζώδιο φτιάχνει σενάρια επιστημονικής φαντασίας, ποιο θα «ψαχουλέψει» το κινητό και τα μηνύματά...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή