Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021
2.8 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 28 Ιανουαρίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ  Το 1961.... Έρχεται στο φως το ανάκτορο της Βεργίνας από τις ανασκαφές που διενήργησε το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης υπό το Μανώλη Ανδρόνικο. Στην φωτογραφία βλέπουμε πως...

Τα ζώδια σήμερα 3/6/2016

Κριός

Γενικά zwdia: Αν και η φυσική σας τάση είναι να είστε ευαίσθητοι απέναντι στα συναισθήματα των άλλων σήμερα ίσως αντιλαμβάνεστε ανάγκες και τις επιθυμίες των γύρω σας περισσότερο και πιο έντονα. Πνευματικά ή σωματικά μηνύματα ίσως δέχεστε σήμερα. Ίσως έχετε και προφητικά όνειρα. Σημειώστε ότι είναι σημαντικό. Θα θέλετε να τα θυμάστε μετά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε απόλυτα συγχρονισμένοι με τα συναισθήματα των άλλων γύρω σας. Αυτό σας βοηθά να προχωρήσετε. Θα έχετε καθαρή εικόνα για το τι θέλουν αυτοί οι άνθρωποι και πως μπορείτε να δουλέψετε μαζί τους αντί για απέναντί τους.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως είστε πολύ ιδεαλιστές αναφορικά με τις σχέσεις σας. Μάλλον θα δείτε τα κοντινά σας άτομα με άλλο μάτι. Ο/η σύντροφός σας ίσως σας φαίνεται από παραμύθι. Είναι καλή στιγμή να προχωρήσετε σε άλλο επίπεδο δέσμευσης όσο δεν ξεχνάτε τις φοβίες του/της. Είναι εύκολο να αγαπάτε κάποιο τέλειο άτομο αλλά όλοι έχουν ελαττώματα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Βρείτε χρόνο να κάνετε ότι πρέπει αλλά αυτό ίσως να μην είναι εύκολο. Οι άλλοι σας τραβούν προς κάθε κατεύθυνση. Μην χάσετε την επαφή σας με τον αληθινό σκοπό σας. Να είστε συγκεντρωμένοι.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως έχετε την ανάγκη να βοηθήσετε τους άλλους. Το ανθρωπιστικό ένστικτό σας είναι έντονη αν και ίσως έχετε την τάση να εξιδανικεύετε λίγο το πάντα. Είναι υπέροχο να βοηθάτε όσους είναι άτυχοι αλλά συχνά η διαδικασία περιλαμβάνει μια μεγάλη δέσμευση χρόνου και ενέργειας. Αν αποφασίσετε να το κάνετε αυτό ίσως αλλάξει η ζωή σας βαθιά. Να είστε έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αφήστε τον εαυτό σας να ονειρευτεί. Βρείτε μια δημιουργική λύση στα προβλήματα που έχετε τώρα. Η παλιά μέθοδος θα σας δώσει τα ίδια αποτελέσματα. Τώρα είναι καιρός να ασχοληθείτε με κάτι νέο. Δείτε την νέα εικόνα που μπορεί να σας βοηθήσει.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Οι τέχνες ίσως είναι πολύ ελκυστικές σήμερα. Ίσως ερωτευτείτε. Αν είστε σε σχέση να περιμένετε τις καταστάσεις να εξελιχθούν και θα δείτε μια νέα πλευρά του/της συντρόφου σας που ίσως έχετε ξεχάσει. Να θυμάστε να γνωρίζετε καλά κάποιο άτομο πριν δεσμευτείτε. Όσο τέλειο και να φαίνεται κάθε άτομο είναι άνθρωπος με ελαττώματα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα μπείτε σε πειρασμό να κάνετε μισή προσπάθεια στην δουλειά σας. Η δουλειά σας έχει χάσει την γοητεία της και τώρα πρέπει να προσπαθήσετε. Να θυμάστε ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό για πολύ. Ίσως πρέπει να αναζητήσετε άλλη δουλειά.

Λέων

Γενικά zwdia: Κάποια έντονα γεγονότα ίσως αυξήσουν την θετική ενέργεια στο σπίτι σας. Οι επισκέπτες μπορεί να σας προσφέρουν νέες και συναρπαστικές πληροφορίες. Τα καλά νέα που δεν περιμένατε ίσως ενισχύσουν την διάθεση όλων. Μια συνάντηση με πνευματικό σκοπό ίσως πραγματοποιηθεί. Ότι και να είναι το σπίτι σας θα είναι το επίκεντρο. Περάστε καλά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η διαίσθησή σας είναι καλή. Δώστε σημασία στις πνευματικές σας ικανότητες. Αυτές θα είναι το κλειδί σε κάθε δουλειά που κάνετε. Το ένστικτό σας είναι μεγάλη πηγή. Συνδυάστε την παθιασμένη φύση σας και θα μπορείτε να καταφέρετε πολλά.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Κάποια νέα άτομα που ίσως φαίνονται ενδιαφέροντα ίσως έρθουν στην περιοχή σας και μπορεί να ενισχύσουν την φαντασία σας. Οι πνευματικές συζητήσεις σήμερα ίσως είναι πολλές. Μπορεί να είναι έντονες και ίσως προκύψουν περισσότερα ερωτήματα από απαντήσεις. Κάποια βιβλία θα βοηθήσουν πολύ. Ίσως αποφασίσετε να σημειώσετε τις σκέψεις σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι πόροι που αναζητάτε θα είναι δύσκολο να βρεθούν. Όσο περισσότερο αναζητάτε τόσα περισσότερα θα βρίσκετε. Όσο περισσότερο πιέζετε τόσο περισσότερο οι άλλοι θα αντιστέκονται. Καλύτερα να κάνετε πίσω και να δείτε τι θα συμβεί.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Οι εμπειρίες που δεν περιμένατε ίσως εμφανιστούν σήμερα. Ένα ταλέντο που δεν ξέρατε ότι είχατε ίσως εμφανιστεί. Ίσως είναι ένας συνδυασμός τεχνών και τεχνολογίας. Μπορεί να είναι κάποια ανθρωπιστική και πνευματική δουλειά. Μην διστάσετε. Προχωρήστε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα έχετε την ξεκάθαρη εικόνα για το πως πρέπει να πάει ένα σχέδιο. Να είστε ευέλικτοι. Μάλλον δεν θα πάει όπως έχετε φανταστεί. Μην απογοητευθείτε από το αποτέλεσμα επειδή το τελική εικόνα δεν είναι αυτό που περιμένατε.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Έχετε την τάση να προχωράτε με την λογική αλλά σήμερα μπορεί να έχετε πολύ έντονη διαίσθηση. Ίσως είναι καλό. Η λογική φύση σας σας προστατεύει. Σήμερα θα υπάρχει μεγάλη συναισθηματική φόρτιση με τους γύρω σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Χθες ήταν η στιγμή να λάμψετε και τώρα πρέπει να αφήσετε κάποιον άλλον στο επίκεντρο. Οι άλλοι θα ζηλέψουν αν δεν πάτε στα παρασκήνια. Έχετε πολλά να χάσετε τώρα. Ακολουθήστε την ροή των πραγμάτων.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Είστε γενικά διαισθητικοί αλλά σήμερα ίσως είναι πολύ πιο έντονο. Οι πληροφορίες που θα λάβετε ίσως σας κάνουν να αντιλαμβάνεστε τις σκέψεις και τα συναισθήματα των γύρω σας. Θα πρέπει να είστε οπλισμένοι συναισθηματικά. Κατευθύνετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας προς κάποια τέχνη. Θα βοηθήσει.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή. Έχετε ότι θέλετε οπότε μην παραπονιέστε. Δεν υπάρχει λόγος να εκνευρίζεστε ή να θυμώνετε. Θα έχετε πολύ δύναμη σας χέρια σας. Εκμεταλλευθείτε αυτή την πολύτιμη περίοδο.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως είστε πολύ διαισθητικοί και ευαίσθητοι απέναντι σε κάποιες απαράδεκτες κοινωνικές και πολιτικές καταστάσεις. Οι ιδέες για νέους στόχους ίσως σας έρθουν στο μυαλό σας. Θα έχετε καλή διάθεση και ίσως κάποιες ιδέες να μην είναι εφαρμόσιμες τώρα. Σημειώστε τις ιδέες σας και συμβουλευθείτε κάποιο άτομο που έχει τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς. Μετά αποφασίστε για το πως θα συνεχίσετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Πάρτε χρόνο να καταλάβετε την οπτική της άλλης πλευράς. Όταν αναζητάτε να καταλάβετε μια κατάσταση από όλες τις πλευρές η λύση θα είναι πιο εύκολη.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως σας αρέσει η ιδέα να ασχοληθείτε με τις τέχνες. Οι δουλειές και τα χρήματα ίσως πηγαίνουν καλά για εσάς και ίσως σκέπτεστε έντονα το μέλλον. Αν και δεν είναι καλή περίοδος να κάνετε κάποια επαγγελματική αλλαγή ίσως πρέπει να φτιάξετε ένα σχέδιο δράσης για το μέλλον.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η ημέρα θα είναι καλή και θα λάβετε μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη για την δουλειά που κάνετε. Οι άλλοι θα μπορούν να καταλάβουν τι περνάτε και αυτό θα κάνει την δουλειά σας πιο εύκολη.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Το μυαλό σας είναι επικεντρωμένο σε πνευματικά θέματα. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε μια προσπάθεια με πνευματικές ή μεταφυσικές σπουδές. Μπορεί να έρθετε σε επαφή με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα. Μπορεί να αποφασίσετε να ταξιδέψετε σε κάποια χώρα όπως η Ινδία. Σημειώστε τις σκέψεις σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το μυαλό σας είναι γεμάτο σύγχυση. Θα έχετε πολλές δημιουργικές ιδέες αλλά όχι απαραίτητα ρεαλιστικές. Θα σας είναι δύσκολο να παραμείνετε προσγειωμένοι. Αυτή είναι η πιο μεγάλη πρόκληση σήμερα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ομολογία Ζέτας Δούκα: “Ο Γιώργος Κιμούλης με έβρισε και με κλώτσησε”

Σε εξομολόγηση που φέρνει στο φως περιστατικά ψυχολογικής βίας προχώρησε η Ζέτα Δούκα, αποκαλύπτοντας ότι έχει υποστεί τέτοια βία κατά τη διάρκεια συνεργασίας της...

Ζώδια και κέρατο: Ποια έχουν την… απιστία στο αίμα τους;

Εσύ πού ανήκεις; Με τον ταύρο μείναμε έκπληκτοι! Κριός Είναι άνθρωποι που το φλερτ ρέει στις φλέβες τους και είναι πιθανόν να σε απατήσουν. Αν δεν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, με το σημερινό Τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού, μην διεκδικείς σήμερα στόχους και όνειρα με ένταση, γιατί είσαι επιρρεπής σε λάθη,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 25 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κλείστε την πόρτα σας στον έξω κόσμο και τις παρεμβολές του. ΤΑΥΡΟΣ Ο/η σύντροφος σας θα φέρει μέσα στην σχέση σας απρόσμενο ενθουσιασμό. ΔΙΔΥΜΟΙ Τώρα είναι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η κατανόηση και η διαλλακτικότητα, θα φέρουν ισορροπία και ασφάλεια στον επαγγελματικό τομέα, οπότε προσπαθήστε να κινηθείτε με βάση αυτές. ΤΑΥΡΟΣ Δείξτε συμπόνοια σε...

Τα πέντε πιο σαγηνευτικά ζώδια – Σε ποιους δεν μπορείς να αντισταθείς

Η τέχνη της αποπλάνησης δεν είναι εύκολη για όλους. Υπάρχουν μερικά ζώδια που είναι τόσο σαγηνευτικά και σέξι που ταράζουν τον ανδρικό πληθυσμό σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αυτές τις μέρες, θα βρείτε επιτέλους τον τρόπο επίλυσης των θεμάτων που σας απασχολούν τελευταία και θα διαπιστώσετε πως τελικά, όλα ήταν...

Βρείτε μας

7,721ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 2 Αυγούστου

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; ΚΡΙΟΣ: Η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 22 Μαΐου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Η ανάγκη σας για σταθερότητα αυξάνεται και υπάρχει κίνδυνος να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 13 Μαΐου;

Η ανάγκη διεξόδου από τα προβλήματα της καθημερινότητας αναγκάζει πολλές δυνάμεις να συσπειρωθούν γύρω...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 10 Μαΐου;

Που λέτε η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες, ο Ποσειδώνας επίσης, συνεπώς όλα τα βλέπουμε...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή