Τα ζώδια σήμερα 4/6/2016

102

Κριός
Ζόρικη η μέρα σας γιατί έχετε διάφορα να κάνετε, θα κοιτάξετε μόνο τον εαυτό σας και μετά η έκπληξη..!!!

Συνεργαστείτε με τους τριγύρω, δηλαδή με την οικογένειά σας, για το τι ανάγκες υπάρχουν, οργανώστε λίγο τη κατάσταση, γιατί μπορεί στο μυαλό σας να έχετε κάποια πράγματα δεδομένα, όμως δεν είναι..

Μιλήστε ξεκάθαρα από νωρίς το πρωί για να αποφύγετε τις εντάσεις αργότερα.. Σάββατο σήμερα.. τι πάθατε;;;

Ταύρος
Σήμερα λέει το σύμπαν η μέρα σας θα είναι καταπληκτική. Μπορεί να ξεκινήσει βαρετά και αδιάφορα αλλά στη πορεία ένα τηλεφώνημα θα αλλάξει τα πάντα!

Απογειώνεστε, καταξοδεύεστε, ανατρέπετε τα πάντα όλα και μια ευτυχία θα τη νιώσετε!

Το εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου.. είμαι και λίγο δύσπιστη ως Ταυρίνα.. αλλά μαγικά πράγματα συμβαίνουν.. έτσι ξαφνικά.. Για να δούμε..

Δίδυμος
Δε ξέρω σε τι φάση βρίσκεστε, πάντως η μέρα είναι κατάλληλη για να πάρετε τα βουνά, να κλείσετε τα τηλέφωνα, να απομακρυνθείτε από τους πάντες και τα πάντα, προκειμένου να μη τα κάνετε ρημαδιό!

Εκρηκτική πολύ επίσης, αφού αν αποφασίσετε να τα πείτε έξω από τα δόντια και να κάνετε εκείνο το ξεκαθάρισμα, να ξέρετε πως οι συνέπειες θα είναι τραγικές!

Θέλετε να χωρίσετε;;;

Καρκίνος
Φροντίστε σήμερα με οτιδήποτε και αν ασχοληθείτε να το ολοκληρώσετε και να μη το αφήσετε στη μέση.

Δε χρειάζεται να κάνετε πολλά πράγματα μαζί, άλλωστε είστε και πολύ ήρεμοι άνθρωποι, η υπομονή σας και η καλοσύνη σας μερικές φορές ξεπερνούν κάθε όριο.

Ένα-ένα, αργά-αργά.. Και σε όποιον αρέσει. Βέβαια θα πρέπει να τα κάνετε όλα τέλεια και να μην αφήσετε καμία εκκρεμότητα. Τότε θα ακούσετε το μπράβο..!

Λέων
Η αλήθεια είναι πως δεν έχετε και τόσο τα κέφια σας. Μια τα λεφτά που δε σας περισσεύουν, μια οι επιθυμίες σας που δε πραγματοποιούνται και τόσο, αναρωτιέστε ποιος ο σκοπός σας στη ζωή αυτή.

Ξέρω σα λιονταράκια τα θέλετε όλα βασιλικά, να όμως που μερικές φορές δε μπορεί να συμβεί αυτό, ή αν το καλοσκεφτείτε, ζείτε κάθε μέρα κάπως έτσι.. μια με το ένα και μια με το άλλο.

Μη παραπονιέστε.. θα τη βρείτε την άκρη εσείς..

Παρθένος
Είστε λίγο μέσα στη τρέλα τις μέρες αυτές, μπορεί να τσακώνεστε και με όλο τον κόσμο.. και το κακό συνεχίζεται.

Να βγείτε έξω, να αλλάξετε παραστάσεις, να ντυθείτε ωραία, γιατί θα γοητευτείτε με τα βλέμματα του κόσμου επάνω σας. Μη κλείνεστε στον εαυτό σας και μην απορρίπτετε διαφορετικές προτάσεις.

Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα για να ξεκολλήσει η βελόνα!

Διαβάστε επίσης:  Μαράια Κάρεϊ: Πάσχει από διπολική διαταραχή

Ζυγός
Απρόβλεπτη η μέρα σας πολύ! Άλλα έχετε κανονίσει, άλλα θα προκύψουν και θα βρεθείτε να κάνετε πράγματα που ούτε καν!

Εννοείται πως θα νευριάσετε πολύ, θα δυσανασχετήσετε επίσης, να όμως που θα πρέπει να κάνετε τη καρδιά σας πέτρα και να ολοκληρώσετε με επιτυχία οτιδήποτε σας ζητηθεί.

Θα το πάρετε το αίμα σας πίσω, όμως από τις 6/6 και μετά!

Σκορπιός
Μέρα που θα κάνετε παραπονάκια. Νιώθετε πως δε σας αγαπούν όσο εσείς και θα το πείτε έξω από τα δόντια.

Ή μπορεί να δίνετε σε μια σχέση περισσότερα από όσο πρέπει και αυτό να σας έχει απογοητεύσει κάπως. Μήπως είναι όλα στη φαντασία σας;;;;

Γιατί και εσείς δεν είστε και τα καλύτερα παιδιά όλου του κόσμου.. Μια θέλετε και κάνετε θαύματα και μια δε θέλετε και φέρνετε τη καταστροφή.. Αποφασίστε τι θέλετε επιτέλους!

Τοξότης
Κάποια πράγματα δε σας έρχονται έτσι όπως το θέλετε και αυτό σας έχει στρεσάρει αρκετά. Τις μέρες αυτές το σύμπαν σας πιέζει για να δείτε την αλήθεια και να την αντιμετωπίσετε αναλόγως.

Αν κάτι δε σας βγαίνει αφήστε το να φύγει, γιατί περισσότερο κάνετε κακό στον εαυτό σας παρά στους άλλους.

Οι λανθασμένες οι κινήσεις δε συγχωρούνται να το ξέρετε!

Αιγόκερως
Γεμάτο το πρόγραμμά σας θα πρέπει να ξεχάσετε για σήμερα τις βόλτες και να ρωτήσετε πού μπορείτε να βοηθήσετε και με ποιον τρόπο.

Αν το παίξετε ζαμαν φου.. τότε θα ακούσετε παραπονάκια και θα εκνευριστείτε ακόμα περισσότερο. Η αλήθεια είναι πως το ΣΚ αυτό δε θα χαλαρώσετε καθόλου.

Για αυτό πάρτε το απόφαση, μην υποσχεθείτε σε κανέναν τίποτα και ότι προκύψει…

Υδροχόος
Ψυχολογικά δεν είστε και τόσο στα καλά σας. Για αυτό θα θελήσετε ξαφνικά να ικανοποιήσετε το εγώ σας που αυτό σημαίνει πως θα ξεπαραδιαστείτε αφού σας αρέσουν τα ακριβά τα γούστα!Να είστε σίγουροι πως μετά θα νιώσετε ωραία και πως δε θα υπάρχει εκείνο το κενό.

Ψαχτείτε μέσα σας, τι είναι αυτό που σας λείπει και με όμορφο τρόπο διεκδικήστε το!

Ιχθύς
Σίγουρα τα έχετε πάρει στο κρανίο φουλ, με ένα πρόσωπο, το σκέφτεστε από εδώ, το επεξεργάζεστε από εκεί, το συμπέρασμα είναι ένα.

Πως πρέπει να πείτε ένα μεγάλο αντίο, να κάνετε εκείνο το ξεκαθάρισμα, να καθαρίσετε το τοπίο της ζωής σας, να αλλάξετε σελίδα! Όποιον έχετε υπερεκτιμήσει σας έχει φερθεί με άτιμο τρόπο.

Είναι απίστευτο αυτό.. αλλά πώς το κάνετε, να μας το πείτε..