Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021
4 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 28 Ιανουαρίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ  Το 1961.... Έρχεται στο φως το ανάκτορο της Βεργίνας από τις ανασκαφές που διενήργησε το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης υπό το Μανώλη Ανδρόνικο. Στην φωτογραφία βλέπουμε πως...

Τα ζώδια σήμερα 8/5/2016

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να συμβάλλει θετικά στην δουλειά σου, αρκεί να αξιοποιήσεις το κενό που έχει αφήσει η «απόσυρση» ενός προσώπου, που λειτουργούσε ανταγωνιστικά απέναντί σου. Παράλληλα, καλείσαι να αλλάξεις επίπεδο στα οικονομικά σου, στοχεύοντας σε κάτι «μεγάλο».

Ερωτικά
Η Σελήνη στους Διδύμους αναμένεται να σε φέρει σε επαφή με πολύ κόσμο κι είναι βέβαιο ότι θα εντοπίσεις νέους «στόχους». Προς το παρόν όμως όλα φαίνεται να εξαντλούνται σε επικοινωνιακό επίπεδο.
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο Ήλιος στο ζώδιό σου επηρεάζεται άμεσα από τον Πλούτωνα, κάτι που μπορεί να σε ωφελήσει αν αποφασίσεις να αφήσεις πίσω σου παρωχημένες πολιτικές και οτιδήποτε άλλο σε έχει «κολλήσει στον τοίχο». Ίσως βέβαια όλη αυτή η διαδικασία να μην σου είναι και τόσο ευχάριστη αλλά δεν γίνεται διαφορετικά.

Ερωτικά
Στην περίπτωση που θέλεις κάποιον/α πολύ αλλά βρισκόταν σε «δεσμευτικό» καθεστώς, μπορεί να βρεθείς σε ευχάριστη θέση, ύστερα από μια εξέλιξη, θλιβερή μεν για άλλον/η αλλά… όχι για σένα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου «απαιτεί» να βγάλεις τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να αντιμετωπίσεις με επιτυχία κάθε τι απρόβλεπτο που μπορεί να σου συμβεί. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να «κόψεις» από μόνος/η σου κάτι που σε βλάπτει, πριν αναγκαστείς να το πράξεις, λόγω «ανωτέρας βίας».

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε «καθεστώς» συναισθηματικής αστάθειας, με συνέπεια τίποτα να μην αποκλείεται κι όλα να είναι πιθανά! Αν όμως αναζητάς κάτι περισσότερο από μια αισθηματική περιπέτεια, μάλλον δεν θα το βρεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει σε επαφή με ένα άτομο που κινείται στο παρασκήνιο και σίγουρα έχει τον τρόπο να σε βοηθήσει στα κυρίαρχα ζητήματα που σε απασχολούν, πρόσεξε όμως μήπως τελικά τα ανταλλάγματα που θα σου ζητηθούν, θα σημάνουν και την πλήρη εξάρτησή σου από αυτό.

Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, η τάση σου είναι να μπεις ακόμη πιο βαθιά μέσα της, πολλαπλασιάζοντας τα «μοιράσματα» με το ταίρι σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η ίσως γνωρίσεις ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο, μέσω φίλων.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Όσο κι αν νομίζεις ότι στην δουλειά σου η εξέλιξη των πραγμάτων εξαρτάται κυρίως από τους δικούς σου χειρισμούς, στην πραγματικότητα έχεις να κάνεις με κυκλώματα, που έχουν την δύναμη να σε σταματήσουν ή να σε προωθήσουν, ανάλογα με τα συμφέροντα τους. Κι ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να αποφασίσεις με ποιους θα πας…

Ερωτικά
Η Σελήνη στους Διδύμους διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και κατ’ επέκταση τις διαθέσιμες επιλογές σου. Το πιθανότερο όμως είναι να μην μείνεις ικανοποιημένος/η από την ποιότητα των επαφών σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Όλα δείχνουν να περιστρέφονται γύρω από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο κι από την στιγμή που ο Πλούτωνας δεν «αρέσκεται» σε ημίμετρα, να περιμένεις κάποια «κομβική» εξέλιξη. Αν πάλι σε απασχολεί μια νομική υπόθεση, καλό είναι να δώσεις ένα τέλος, ακόμη κι αν θεωρείς ότι δεν πήρες ακόμη αυτό που ήθελες.

Ερωτικά
Φαίνεται πως ήρθε η ώρα των αποφάσεων και είτε σου αρέσουν είτε όχι, είναι προτιμότερο να τις πάρεις εσύ, παρά να περιμένεις την «άλλη πλευρά» να αποφασίσει για σένα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ό,τι κι αν συμβεί, θα είναι οριστικό.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε καλεί να δώσεις ένα τέλος σε μια οικογενειακή ή περιουσιακή υπόθεση που «σέρνεται» και δεν σου επιτρέπει να προχωρήσεις. Σε συμφέρει, ακόμη κι αν σε πρώτη φάση χάσεις κάτι, αφού αν συνεχίσεις να είσαι «κολλημένος/η», το αντίτιμο που θα κληθείς να πληρώσεις θα είναι πολύ πιο «βαρύ».

Ερωτικά
Με την Σελήνη στους Διδύμους το πιθανότερο είναι να «σκοτώσεις» την ώρα σου, με συζητήσεις και… κουτσομπολιά. μπορείς ωστόσο να συλλέξεις στοιχεία και πληροφορίες, που θα σου χρησιμέψουν μελλοντικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας εξυπηρετεί απόλυτα τα σχέδια σου κι έχεις κάθε λόγο να αισιοδοξείς για την συνέχεια. Ακόμη και στην περίπτωση που η ισχύς σου ενδυναμωθεί μέσα από μια συνεργασία, δεν έχεις κανέναν λόγο να φοβάσαι πως θα σε «τυλίξουν», ίσα-ίσα που το πιθανότερο τελικά είναι να πάρεις εσύ τον έλεγχο.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η θα έχεις μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βρεις τον «άνθρωπό» σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση καλείσαι να «βουτήξεις» στην ουσία της, συζητώντας με το ταίρι σου ότι σε απασχολεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να σου δώσει πρόσβαση σε κάποιους κύκλους που «λύνουν και δένουν», βελτιώνοντας κατακόρυφα τις προοπτικές σου για κάτι καλό στον οικονομικό και τον επαγγελματικό τομέα. Το κακό όμως είναι ότι ίσως κληθείς να «ξεπουλήσεις» κάποιες από τις αρχές σου.

Ερωτικά
Η Σελήνη στους Διδύμους δεν είναι βέβαια εχέγγυο σταθερότητας και αξιοπιστίας για την προσωπική σου ζωή, από την άλλη πλευρά όμως θα σε βοηθήσει να περάσεις καλά, γνωρίζοντας «κάθε καρυδιάς καρύδι»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Όσο κι αν θεωρείς τον εαυτό σου «απόρθητο» από δυνατά συναισθήματα που θα μπορούσαν να «απειλήσουν» την συνοχή σου, αν δεν δοκιμαστείς στην πράξη, είναι σαν να ζεις μέσα σε ένα «συννεφάκι». Κι ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου έχει κάθε λόγο να «σπάσει» την βεβαιότητά σου για οτιδήποτε, οδηγώντας σε στο «άγνωστο».

Ερωτικά
Είναι η κατάλληλη στιγμή να άρεις τις όποιες επιφυλάξεις σου και να αφεθείς σε μια κατάσταση που έχει να σου δώσει πολλά. Αν καταφέρεις μάλιστα να βιώσεις κάτι μοναδικά «δυνατό», τότε θα έχεις αγγίξει την τελειότητα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε καλεί να ψάξεις βαθιά μέσα σου και να «ξεριζώσεις» οτιδήποτε παρεμποδίζει την πρόοδό σου. Ίσως μάλιστα πρέπει να ξεκινήσεις από μνήμες και οικογενειακά βιώματα που εξακολουθούν να «υποθάλπουν» τις επιλογές σου. Παράλληλα όμως, μπορεί να δοθεί μια λύση σε ένα περιουσιακό σου ζήτημα.

Ερωτικά
Με την Σελήνη στους Διδύμους, οι πειρασμοί που «παρελαύνουν» εμπρός σου, μπορεί να ξεπεράσουν κάθε όριο! Από εκεί και ύστερα όμως, το τι ακριβώς θα συμβεί, εξαρτάται κυρίως από τις διαθέσεις σου.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Σίγουρα υπάρχουν πολλά πράγματα, πεποιθήσεις αλλά και συναισθήματα, που θεωρείς ότι δεν μπορούν να αλλάξουν, αφού είναι ταυτισμένα με το «είναι» σου. Ωστόσο τίποτα δεν κρατά αιώνια και σήμερα ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σου δώσει μια καλή αφορμή για να αλλάξεις τακτική και νοοτροπία.

Ερωτικά
Σήμερα, το πιθανότερο είναι να ασχοληθείς περισσότερο με την προσωπική ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης, παρά με τα δικά σου. Ίσως μάλιστα να σου ανατεθούν και κάποια δυσάρεστα καθήκοντα «αγγελιοφόρου»!

Πηγή: astrology.gr

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ομολογία Ζέτας Δούκα: “Ο Γιώργος Κιμούλης με έβρισε και με κλώτσησε”

Σε εξομολόγηση που φέρνει στο φως περιστατικά ψυχολογικής βίας προχώρησε η Ζέτα Δούκα, αποκαλύπτοντας ότι έχει υποστεί τέτοια βία κατά τη διάρκεια συνεργασίας της...

Ζώδια και κέρατο: Ποια έχουν την… απιστία στο αίμα τους;

Εσύ πού ανήκεις; Με τον ταύρο μείναμε έκπληκτοι! Κριός Είναι άνθρωποι που το φλερτ ρέει στις φλέβες τους και είναι πιθανόν να σε απατήσουν. Αν δεν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, με το σημερινό Τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού, μην διεκδικείς σήμερα στόχους και όνειρα με ένταση, γιατί είσαι επιρρεπής σε λάθη,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 25 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κλείστε την πόρτα σας στον έξω κόσμο και τις παρεμβολές του. ΤΑΥΡΟΣ Ο/η σύντροφος σας θα φέρει μέσα στην σχέση σας απρόσμενο ενθουσιασμό. ΔΙΔΥΜΟΙ Τώρα είναι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η κατανόηση και η διαλλακτικότητα, θα φέρουν ισορροπία και ασφάλεια στον επαγγελματικό τομέα, οπότε προσπαθήστε να κινηθείτε με βάση αυτές. ΤΑΥΡΟΣ Δείξτε συμπόνοια σε...

Τα πέντε πιο σαγηνευτικά ζώδια – Σε ποιους δεν μπορείς να αντισταθείς

Η τέχνη της αποπλάνησης δεν είναι εύκολη για όλους. Υπάρχουν μερικά ζώδια που είναι τόσο σαγηνευτικά και σέξι που ταράζουν τον ανδρικό πληθυσμό σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αυτές τις μέρες, θα βρείτε επιτέλους τον τρόπο επίλυσης των θεμάτων που σας απασχολούν τελευταία και θα διαπιστώσετε πως τελικά, όλα ήταν...

Βρείτε μας

7,721ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 2 Αυγούστου

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; ΚΡΙΟΣ: Η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 22 Μαΐου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Η ανάγκη σας για σταθερότητα αυξάνεται και υπάρχει κίνδυνος να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 13 Μαΐου;

Η ανάγκη διεξόδου από τα προβλήματα της καθημερινότητας αναγκάζει πολλές δυνάμεις να συσπειρωθούν γύρω...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 10 Μαΐου;

Που λέτε η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες, ο Ποσειδώνας επίσης, συνεπώς όλα τα βλέπουμε...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή